Etusivulle

YK:n päivä 1999 - 2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008 -

Fanikatsojat juhlivat 25.10.2009 Kaikki


STOP FUNDING GENOCIDE Lue! En minä atomipommia ole ennen nähnytkään. Presidentti. Kuva
Suomesta useita sotilasalueita Yhdysvaltain käyttöön. Lue!
YK: Pääsihteerin puhe. 7 kuvaa


Tämä numeron etusivulle! Kaikille etusivuille!
N:o 2808 - 26. vuosi 2023
ETUSIVU

Marraskuu 3.11
Perjantai
Nettisanomat.com vuodesta 1999

Perjantai 3.11.2023.

NETTISANOMAT.COM
YK:n päivänä 2005.

Lokakuu 2005 October

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Maanantaina 24. lokakuuta 2005. Etusivu. Nro 422.
Kuva 24.10.2005 lokakuun maanantaina klo 13:55.  "Lippu liehuu harmaana lokakuun päivänä, YK:n päivänä 2005." Pertti Manninen. Sarjasta "Liputuspäivä", tulossa!  Edellinen kuva!   Alempana: Toinen kuva.

Maanantaina 24. lokakuuta 2005. Etusivu. Toinen kuva.Kuva 24.10.2005 lokakuun maanantaina klo 14:01.  "Lippu liehuu uudisrakennuksen pihalla ensimmäisen tai toisen kerran harmaana ensilumen jälkeisenä lokakuun päivänä, YK:n päivänä 2005." Pertti Manninen. Sarjasta "Taloja ja kattoja", tulossa!   Edellinen kuva!   Ylempänä: Ensimmäinen kuva. Alempana: Kolmas kuva.


 

Vaikea kuva

 
 

 

http://www.nettisanomat.com/2005/10/24/etusivu.htm


NETTISANOMAT.COM
YK:n päivänä 2005.
UN celebrates 60th birthday with wreath laying, pledges to rise to new challenges

24 October – From its Headquarters in New York to its far-flung outposts on the front line in Afghanistan and other crisis points around the world, the United Nations today celebrated its 60th birthday with wreath layings for fallen colleagues, the ringing of the Harmony Bell and appeals to rise to the new challenges that lie ahead. www.un.org


http://www.nettisanomat.com/2005/10/24/etusivu.htm


NETTISANOMAT.COM
YK:n päivänä 2005.
23.10.2003. Pääkirjoitus. Saako YK mahdollisuuden?
"YK:n päivän aattonakin on taisteltava rauhan puolesta. Hirvittävä tappaminen jatkuu Irakissa. USA on mahdottoman paikan edessä ja sotaintoilijat huutavat YK:ta apuun.
Kauhukuvat toteutuvat, joihin suomalaisetkin sotaintoilijat eivät uskoneet. Helsingin Sanomat oli aluksi USA:n joukkojen mukana katselemassa tätä "seikkailua". Risto E.J. Penttilä syytti Ranskaa, Saksaa ja Venäjää siitä kun ne eivät hyväksyneet YK:ssa hyökkäyksen sallivaa päätöslauselmaa. ..." torstaina 23.10.2003

http://www.nettisanomat.com/2003/10/23/paakirjoitus.htm


NETTISANOMAT.COM
YK:n päivänä 2005.


http://www.nettisanomat.com/2005/09/26/iraklehdet.htm


Perjantai 3.11.2023.


Perjantai 3.11.2023.

NETTISANOMAT.COM
YK:n päivänä 2005.


http://www.nettisanomat.com/2005/09/26/iraklehdet.htm


NETTISANOMAT.COM
Maanantaina 26. syyskuuta 2005. Nro 400!Syyskuu 2005 September

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Nro 400 etusivulle!

nettisanomat.com   irak   rauhanmielenosoitus

Rauhanmielenosoitus lauantaina 24. syyskuuta 2005 Washingtonissa.
  
26.09.2005. Kuvat. Pertti Manninen.

Mitä lehdet kertoivat? Tarkasteltavina Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen.


 

Etsi nettisanomista!

 
 
1999 alkaen

 

Linkit.
Linkit joka numeroon ja haku, myös skandit! 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com
 

 

Vaikea kuva

 
 

 Mitä lehdet kertoivat?. Tarkasteltavina Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen.
Nettisanomat maanantaina 26. syyskuuta 2005.
Pertti Manninen.

Keskisuomalainen

maanantaina 26.09.2005. Mika Horelli. (8 palstaa ylhäällä).

"Sota pelottaa amerikkalaisvanhempia. Rauhanmielenosoitus: Presidentin politiikan vastustus kokosi Washingtoniin yli satatuhatta ihmistä." Otsikko.
"Ann Bean kertoo valvovansa joka yö odottaessaan uutisia kolmatta kertaa Irakissa palvelevasta pojastaan Aronista. - Odotus on kauheata, haluan hänet takaisin kotiin, Bean rukoilee." Kuvateksti. "Bring my son HOME NOW".  Teksti kuvassa.

Helsingin Sanomat
sunnuntaina 25.09.2005. (1 palsta keskellä).
"Irakin sodan vastustajat osoittivat mieltään. Lontoo. Lontoon keskustaan kooontui lauantaina useita tuhansia mielenosoittajia, jotka vaativat sotatoimien lopettamista Irakissa ja brittijoukkojen nopeaa kotiuttamista. Myös Roomassa, Pariisissa, Madridissa, Kööpenhaminassa ja Washingtonissa järjestettiin vastaavia sodanvastaisia mielenilmauksia. AP". Otsikko ja juttu.


Helsingin Sanomat kuittasi Washingtonissa järjestetyn yli sadantuhannen ihmisen mielenosoituksen yhdellä palstalla Lontoossa järjestetyn mielenosoitusjutun Irakin sodan vastustajat osoittivat mieltään lopussa lauseella: "Myös Roomassa, Pariisissa, Madridissa, Kööpenhaminassa ja Washingtonissa järjestettiin vastaavia sodanvastaisia mielenilmauksia."

Keskisuomalainen
ja sen suomalainen toimittaja Mika Horelli ei taas jättänyt mitään epäselvää. Pääuutissivulla oli kolmen palstan esijuttu kuvan kanssa: Irakin sodalle vaadittiin loppua. Kuvassa nainen kantaa julistetta: "SUPPORT OUR SOLDIERS. END THE WAR". Kuvateksti: Stephanie Sloganin mielestä Irak on jo "menetetty".

Katkelma: "Stephanie Sloganilla oli hyvä syy matkustaa Mainesta asti Washingtoniin protestoimaan Yhdysvaltain sotaa vastaan Irakissa: Hänen sisarenpoikansa makaa parhaillaan sotilassairaalassa Saksassa menetettyään molemmat jalkansa Irakissa.
- Tämän järjettömyyden jatkamisesta ei ole enää mitään hyötyä. Irak on jo menetetty omaan sisällissotaansa, Slogan varoittaa.

Washingtonin mielenosoitukseen osallistui järjestäjien mukaan peräti 300 000, poliisienkin mukaan yli 100 000 ihmistä. Valkoisen talon luo kokoontuneet ihmiset vaativat amerikkalaisia joukkoja kotiin Irakista. Hallitusta syytettiin valehtelusta ja "sarjasta katastrofaalisia munauksia". ..."
Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005.26.09.2005. Kuva. Pertti Manninen.
"Irakin sodalle vaadittiin loppua". Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005.

Pääjutussa Sota pelottaa amerikkalaisvanhempia oli myös Mika Horellin mielenosoituksessa ottama iso kuva, jonka teksti kuului: "Ann Bean kertoo valvovansa joka yö odottaessaan uutisia kolmatta kertaa Irakissa palvelevasta pojastaan Aronista. - Odotus on kauheata, haluan hänet takaisin kotiin, Bean rukoilee." Kuvassa äiti pitelee puutankoon kiinnitettyä pahvijulistetta: "Bring my son HOME NOW".

Juttu alkaa näin: "- Pelkään poikani puolesta. Joka päivä, joka hetki. Näin kertoo pennsylvanialainen Ann Bean istuessaan penkillä valkoisen talon edessä lauantaina iltapäivällä. Huolestuneen äidin takana valuu hiljakseen tuhansien ihmisten rauhallinen kulkue protestoimassa Irakin sotaa ja Yhdysvaltain nykyistä politiikkaa vastaan.
...
- Aron on nyt kolmatta kertaa Irakissa, äiti jatkaa totisena vaikka yrittääkin puristaa totutun pakollisen amerikkalaishymyn kameran edessä.
- Ensimmäisellä kerralla hän oli seitsemän kuukautta ja palasi haavoittuneena kotiin. Luulin, että hänen sotansa oli jo sodittu, mutta ei, Bean jatkaa.
- Seuraavalla kerralla hän oli kolmentoista kuukauden komennuksella ja nyt hänen pitäisi olla siellä viisitoista kuukautta. En kestä tätä, hän on ainoa mitä minulla on, äiti jatkaa. Hän kertoo itse tulleensa kolmen tunnin bussimatkan yrittääkseen tehdä edes jotakin poikansa hyväksi.

- Historia tulee kirjaamaan tämän presidentin hallituskauden yhtenä surullisimmasta sarjasta katastrofaalisia munauksia, mitä Yhdysvallat on koskaan tehnyt, kertoo Mainesta Kanadan rajalta asti mielenosoituksen matkustanut Stephanie Slogan. Hänen sisarenpoikansa Christian makaa parhaillaan molemmat jalat amputoituna amerikkalaisessa sotilassairaalassa Saksassa.
...
- En usko, että tilanne todellisuudessa muuttuisi miksikään, jos joukkomme nyt lähtisivät sieltä, edessä on joka tapauksessa sisällissota ja maan jakautuminen. Mitä järkeä on uhrata amerikkalaisten henkiä yhtään enempää väistämättömyyden edessä, hän kysyy.

Mielenosoituksen banderolleissa vaadittiin joukkoja kotiin, vaikka monet marssijat tiesivät hyvin, että toivomus on mahdoton. - Yhdysvaltain turvallisuus olisi pian todella uhattuna, jos amerikkalaiset jättäisivät Irakin nyt vajoamaan omaan sisällissotaansa ja ääriryhmien harjoitustantereeksi.
- Vietnamista saatoimme sentään vain lähteä ja jättää koko maan oman onnensa nojaan, nyt emme voi tehdä edes sitä, valitti marylandilainen Ken vaimonsa Maryn kanssa.
...
- Hyökkäämällä Irakiin hallitus toimi kuin olisi yrittänyt sammuttaa tulipaloa bensiinillä. Nyt sieltä ei pääse pois ilman, että maasta tulee uusi mullahien hallitsema, meitä ja koko länttä vihaama terroristileiri aivan kuin Iran tai talebanien Afganistan, Ken luettelee.
- Vähintä mitä hallitus voisi nyt tehdä olisi vähitellen olla rehellinen. Mutta sillä on liikaa luurankoja kaapeissa joudumme odottamaan vielä ainakin kolme vuotta."

Lopuksi Mika Horelli kertoo samaan aikaan järjestetystä vastamielenosoituksesta:

"Monilla heistäkin on mukanaan Irakin sodassa kaatuneiden sukulaisten valokuvia.
- En ole mikään sotahullu, puolustautuu poikansa menettänyt Cheryl Simpson.
- Pelkäsin aivan kuten kaikki muutkin äidit ja minua menetykseni koskee aivan yhtä paljon kuin niitäkin äitejä, jotka nyt marssivat Bushia vastaa.
- Mutta nämä sheenanistit eivät tajua, että Amerikalla on tehtävä vapauttaa maailma Saddam Husseinista ja hänen kaltaisistaan tyranneista.
- Siksi minunkin poikani uhraus oli antamisen arvoinen, Simpson jatkaa viitaten rauhanliikkeen näkyvimmäksi hahmoksi nousseeseen Cindy Sheehaniin, joka menetti poikansa Irakissa. ..."
Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005. Mika Horelli. Helsingin Sanomat julkaisee samana päivänä maanantaina 26.09.2005 pääkirjoituksen:
Pelkkä katastrofin välttäminen kelpaisi Irakissa jo voitoksi.
Kirjoitus alkaa:

"Irakissa hyvätkin uutiset kätkevät näinä päivinä sisäänsä huonoja. Brittisotilaiden ja paikallisen väestön yhteenotto kuluneella viikolla Basrassa päättyi hyvien suhteiden vakuutteluun. Todellisuudessa se kertoi jännityksen vakavasta kiristymisestä Irakin tähän asti rauhallisimpiin kuuluneella shiialaisten alueella.

Yhdysvaltojen ja Irakin hallituksen joukot iskivät yhdessä Tal Arafiin läntisessä Irakissa ja riistivät kaupungin sissien hallusta. Irakin armeijan sanottiin todistaneen koulutuksensa tehon ja taistelleen melko hyvin.

Se tosiasia, että kokonainen kaupunki täytyi miehityksen kolmantena vuonna yhä valloittaa, ei kertonut niinkään miehittäjän kuin kapinallisten voimasta. Tal Afarkaan ei välttämättä pysy rauhoitettuna. "Irakin" joukot näyttävät pääasiassa olleen univormunsa vaihtaneita kurdien ja shiialaisten heimosotureita, joille kaupungin sunnien kurittaminen oli varmasti mieleen.

Kansallista armeijaa on vaikea luoda ilman kansallisen yhteenkuuluvuuden tunnetta ja uskottavaa kansallista hallitusta. Kumpaakaan Irakissa ei oikein ole.

Väestöryhmien välinen kuilu ei ole täyttymässä vaan syvenee. ..."

Sitten kerrotaan hallinnosta ja uudesta perustuslaista mm. seuraavasti: "Perustuslaki on olennaisilta osiltaan vain shiialaisten ja kurdien välinen kompromissia, jota sunnit eivät kansanäänestyksen tuloksesta tunne omakseen".

Lopuksi arvioidaan tulevaisuutta miehittäjien näkökulmasta:

"Verisen umpikujan turhauttamat kansalaiset ja poliitikot sekä Yhdysvalloissa että Britanniassa ovat alkaneet vaatia, että Irakista on lähdettävä seurauksista välittämättä. Jos yleisön tuki täydellisesti romahtaa, siihenkin saatetaan vielä päätyä. Helppoa se ei missään tapauksessa ole, ja seuraukset voivat todella olla arvaamattomat.

Vetäytymällä ehdoitta presidentti George W. Bushin hallitus suorastaan julistaisi, että sen koko politiikka Irakissa on ollut yhtä ainoata vastuutonta erehdystä. Vetäytyminen voisi laukaista sisällissodan, josta Yhdysvallat kantaisi perimmäisen moraalisen vastuun. Maailman tärkein öljyalue jäisi leviävän anarkian armoille.

Ei tarvitse uskoa Yhdysvaltojen hyökänneen pelkän öljyn vuoksi ymmärtääkseen, miten vaikeaksi juuri öljy tekee tunnustaa tappio ja lähteä.

Irakin lisäksi panoksina pelissä ovat myös sellaisten maiden kuin Saudi-Arabian ja Kuwaitin öljyvarat ja poliittinen vakaus. Öljyn omistus ei ole polttavan tärkeä strateginen kysymys. Öljyn tasainen saatavuus markkinoille sen sijaan on.

Raaka tosiasia taitaa olla, ettei kelvollista strategiaa Irakin kriisin ratkaisemiseksi ole lainkaan olemassa. Washington on oman lyhytnäköisen politiikkaansa luomassa ansassa. Se on voimaton palauttamaan turvallisuutta Irakiin ja kyvytön lähtemään sieltä pois."

Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus maanantaina 26.09.2005. Pääkirjoittajan nimeä ei ole mainittu. Helsingin Sanomien päätoimittaja on Janne Virkkunen.26.09.2005. Kuva. Pertti Manninen.
"Pelkkä katastrofin välttäminen kelpaisi Irakissa jo voitoksi." Otsikko. "Tuleen sytytetty brittipanssari Basrassa". Kuvateksti. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus maanantaina 26.09.2005.


Lopuksi raapaisu historiaa.
Sodan alkuvaiheen kuvailua samoissa lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Keskisuomalaisessa. Helsingin Sanomat jopa lähetti oman toimittajansa USA:n sotajoukkojen matkaan! 

2003
Suuresta rauhanmielenosoituksesta ennen pommien pudottamista Nettisanomat kertoi jutussa Oireellinen valinta? Massiivisia protesteja Irakin sotaa vastaan.
"Sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa protestoivat lauantaina sotasuunnitelmista Irakia vastaan". DAGENS NYHETER sunnuntaina 19. tammikuuta 2003.

Kuinka Suomen päälehti HELSINGIN SANOMAT ja maakunnallinen valtalehti KESKISUOMALAINEN kirjoittivat mielenosoituksista pääuutissivuillaan ja ulkomaan sivuillaan?
Nettisanomat torstaina 23.01.2003.

Sodan kaksi näkökulmaa: Suorittajat ja siviilit. Molemmat uhreja? Nettisanomat torstaina 03.04.2003.

"Kun Helsingin Sanomien toimittaja siirtyi sunnuntaina Yhdysvaltain armeijan tukijoukon mukana Irakiin, matkalla jouduttiin pysähtelemään useasti." Kuvateksti: "Tuhansia merijalkaväen miehiä odotti lähtöä sunnuntaina täydennysmiehiksi Irakiin. Ennen lähtöä maihinnousualus Nassaun miehet lepäsivät aluksen kannella ja suojasivat kasvonsa auringolta." Helsingin Sanomat 31.03.2003.

Kuvateksti: "Tuhansien irakilaisten pako maaseudulle sodan jaloista Basrankaupungista jatkui sunnuntaina. Etelä-Irakissa sijaitseva miljoonakaupunki kärsii jo vakavasta vesi- ja elintarvikepulasta." Keskisuomalainen 31.03.2003.
Nettisanomat torstaina 03.04.2003.

Helsingin Sanomat USA:n joukoissa.
Nettisanomat torstaina 03.04.2003.
"Helsingin Sanomat kävi maanantaina rintamalinjan tuntumassa lähellä Najafia, josta on taisteltu toista viikkoa..." Helsingin Sanomat 01.04.2003. 
Nettisanomat torstaina 03.04.2003.

Valtauksen merkki. Vaikea kuva 2003. Nettisanomat torstaina 10.04.2003.
"Keskiviikkona 09.04.2003 näimme teeveessä kuinka Saddamin patsas kaadetaan. Näimme kuinka kasvot peitettiin ensin USA:n lipulla ja sitten Irakin lipulla ja näimme lopuksi patsaan romahduksen ja hävittämisen. Seuraavana päivänä 10.04.2003 vain yhdessä käsiini sattuneista lehdistä oli kuva USA:n lipusta Saddamin kasvoilla: Sanomalehti Kalevassa." Pertti Manninen.
Nettisanomat torstaina 10.04.2003.

2004
"Amerikkalaispoliitikoille olisi aivan erilainen päätös lähettää joukkoja sotaan, jos siellä olisi mukana heidän omia poikiaan ja tyttäriään.
Näin on enää kuitenkin äärimmäisen harvoin." Sosiologian professori Charles Moskos Northwestern Univeristystä. - Palkkasoturi tähtää yliopiston penkille. Keskisuomalainen maanantaina 15.03.2004. Mika Horelli.
Nettisanomat torstaina 25.03.2004.

Lue myös! (2003- 2005)

Muut lehdet ja linkkejä. Mm. katkelma Leif Salménin kirjoituksesta "Öljy on verta sakeampaa".  Nettisanomat torstaina 23.01.2003.  
Katkelma kirjoituksesta "Tähän on tultu". Leif Salmén Iltalehti keskiviikkona 14.04.2004.
Nettisanomat torstaina 15.04.2004. 
“Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan".Helsingin Sanomat. Kotimaa. Vallan liikkeet. Mari Manninen lauantaina 07.05.2005. Nettisanomat tiistaina 10.05.2005.
Kuva. Työttömät nuoret ilmoittautumassa EU:n nopean toiminnan -joukkoihin Helsingin Sanomien innostamina. Kuva: Pertti Manninen. Nettisanomat tiistaina 10.05.2005. 
Aiheeseen liittyvät Nettisanomien kymmenet kirjoitukset,  löytyvät "omalla haulla".

Lopuksi: Irak. Hallinnon pystytys jatkuu. Tappaminen jatkuu.
Maanantaina 26.09.2005 Pertti Manninen, päätoimittaja.

P.S.  21 vuotta siitten:  Fredsträff '84    

  Tämän numeron etusivulle!


Nettisanomat tiistaina 10. toukokuuta 2005. Nettisanomat tiistaina 10. toukokuuta 2005.  Etusivu. Numero 356. Kuva. Työttömät nuoret ilmoittautumassa EU:n nopean toiminnan -joukkoihin Helsingin Sanomien innostamina. Kuva: Pertti Manninen. Kuva julkaistu nettisanomissa ajankohtaisena torstaina 09.10.2003 seuraavin tekstein ja linkein: "Työttömät nuoret ilmoittautumassa Nato-joukkoihin Helsingin Sanomien innostamina. Postitalo ja Eduskuntatalo näyttävät kääpiöiltä massiivisen Sanomatalon puristuksessa. Lue SanomaWSOY:n lisärakentamisesta: "Kansallismaisema vuonna 2010?" - Kuva ainakin on manipuloitu."  09.10.2003.  NATO. Vauhti-viikko.
Ja tänään uutta:
Helsingin Sanomat. Kotimaa. Mari Manninen lauantaina 07.05.2005: "Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan."


Lue myös!

Guardian Unlimited  Monday September 26 2005

Gunmen kill schoolteachers in Iraq
Iraq: Hundreds of Abu Ghraib prisoners freed
· 10 killed at police checkpoint.
Voters swing behind Iraq withdrawal
Ghaith Abdul-Ahad: In the line of fire
Special report: Iraq 
ABC London chief denies Iraq link

BBC attacked over July 7 coverage
Media: Ofcom criticises BBC for harrowing footage, saying treatment did 'not reflect seriousness' of situation.
PM pledges money for 7/7 victims
Bombing victim's first agonising steps to recovery
Leader: Heroes and villains
Special report: attack on London
MediaGuardian.co.uk

Lords to decide on evidence extracted by torture
Politics: First terror case since July 7 to reach highest court
· Hearing will test whether the rules have changed
Guardian Unlimited Politics

Aftonbladet  Måndag 26 september 2005

al-Qaida-ledare dömd för attack
Abu Dahdah fälld för delaktighet i 11 september-dåden Spansk domstol dömde honom till 27 års fängelse.

Filmen kan få Saddam dödsdömd
Efter diktatorns besök avrättades 143
Saddams egen fotograf har filmat honom i byn Dujail - där 143 människor dödades.


 
Tuuli käy heidän ylitseen. Poisnukkuneitten muistolle. Sarja. Kuva: Pertti Manninen.


Guardian Unlimited  Sunday September 25 2005

Britain to pull troops from Iraq
· Blair says 'don't force me out'
· Plan for withdrawal to start in May
Allies rally around Blair
Comment: Peter Beaumont
Comment: Mary Riddell
Special report: Iraq
Guardian Unlimited Politics

---
---
---

TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen.    Yhteys: mailto:nettisanomat@hotmail.com   
Copyright nettisanomat.com 2005/400. Sivut: 26.09.2005,   (nettiin 27.09.2005, linkit 27.09.2005). 

Helsinki - Helsinkisanomat - 2005/09/26 - Irak - Rauhanmielenosoitus lauantaina 24. syyskuuta 2005 Washingtonissa.  Mitä lehdet kertoivat? Tarkasteltavina Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen. - Sota pelottaa amerikkalaisvanhempia. Rauhanmielenosoitus: Presidentin politiikan vastustus kokosi Washingtoniin yli satatuhatta ihmistä. Irakin sodalle vaadittiin loppua. Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005. Mika Horelli.  -  Irakin sodan vastustajat osoittivat mieltään.  Helsingin Sanomat sunnuntaina 25.09.2005. - Pelkkä katastrofin välttäminen kelpaisi Irakissa jo voitoksi. Otsikko. Tuleen sytytetty brittipanssari Basrassa. Kuvateksti. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus maanantaina 26.09.2005.- Päätoimittaja Janne Virkkunen - maanantaina 26.09.2005 - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat

 

http://www.nettisanomat.com/2005/09/26/iraklehdet.htm


Perjantai 3.11.2023. Etusivulle!

 

YK:n päivä 1999 - 2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023


Tiistai 24.10.2023.
Kuvia YK:n päivänä 2023.


08:33 Aurinko nousee muutaman hetken kuluttua. Uusimaa. Kirkkonummi. Kauhala. Tiistai 24.10.2023 08:33. Kuva Pertti Manninen.

Kuvia YK:n päivänä 2023.

Aamusta illansuuhun 08:33 - 15:59. Uusimaa. Kirkkonummi. Tiistai 24.10.2023. Kuvat Pertti Manninen.
18 kuvaa!


Tiistai 24.10.2023.
19:51. Kaksi kuvaa Jopet-showsta vuodelta 2007.

- Mutta miksi näitä ydinaseita ei poisteta kokonaan?
- No on puhuttu niiden vaihtamisesta ritsoihin.

Kaksi kuvaa Jopet-showsta vuodelta 2007.
Kuvia YK:n päivänä 2023.

Jope Ruonansuu, Mika Räinä ja Jukka Toivonen. Yle TV2 tiistaina 24.10.2023 19:51.
Kuvat Pertti Manninen.


Tiistai 24.10.2023.
21:55. YK:n päivänä 2023. Israel vaatii YK:n pääsihteerin eroa. Iltalehti.

Guterresin mukaan lokakuun 7. päivän hyökkäys ei tullut tyhjästä, ja että palestiinalaiset ovat olleet 56 vuotta "tukahduttavan miehityksen" kohteena.

YK-järjestö saattaa joutua lopettamaan avustustoimintansa Gazassa- "Jos emme saa polttoainetta"

Iltalehti 24.10.2023 21:55.
Kuvat Pertti Manninen.


Valtioneuvoston linnan sisäpihalla oleva 100-vuotias Painotalo halutaan purkaa. Kuvasarja
24 tuntia CNBC:n päivityksiä Israelin ja Hamasin sodasta. Lue!


Ruumiita jäätelöautossa. Kuvia.
Martti Ahtisaari 1937- 2023. Lue!
Aleksis Kivi 1870. Oravan laulu.
Kiven palkinto Rosa Liksomille.
Nobelin rauhanpalkinto 2023 Narges Mohammadille.


Sunnuntai 22.10.2023.
cnbc.com/2023/10/21/israel-hamas-war-updates
FRI, OCT 20 2023 2:04 PM EDT --- 21 HOURS AGO --- 18 HOURS AGO --- 9 HOURS AGO --- 40 MIN AGO

FRI, OCT 20 2023 2:04 PM EDT --- 21 HOURS AGO --- 18 HOURS AGO --- 9 HOURS AGO --- 40 MIN AGO

<<<


Sunnuntai 15.10.2023.
MTV:n Kymmenen Uutisista 15.10.2023 22:01- 22:03.
Gazassa ja Israelissa kuollut yhteensä jo 3750 ihmistä.

---

23 kuvaa

MTV:n Kymmenen Uutisista 15.10.2023 22:01- 22:03.

Kuvat: Pertti Manninen. Sunnuntai 15.10.2023.


20 vuotta sitten 9.10.2003. - Irakissa tappaminen jatkuu - Irak: Bush pyytää Yk:ta apuun - NATO. Vauhtia Suomessa. Kahdeksan kirjoitusta viikossa HS:ssä. Lukujärjestys


24 tuntia CNBC:n päivityksiä Israelin ja Hamasin sodasta. Lue! Mauri Pekkarinen Mierontiellä Lue! Asunnottomien yö 2005. Lue!


Tiistai 24.10.2023.
Kuvia YK:n päivänä 2023.


08:33 Aurinko nousee muutaman hetken kuluttua. Uusimaa. Kirkkonummi. Kauhala. Tiistai 24.10.2023 08:33. Kuva Pertti Manninen.

08:37 Pian täystehoa tarvitaan. Uusimaa. Kirkkonummi. Oitmäki. Tiistai 24.10.2023 08:37. Kuva Pertti Manninen.


09:01 Lippu liehuu. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Kirsikka. Tiistai 24.10.2023 09:01. Kuva Pertti Manninen.

09:06 Arvokasta ja irvokasta surua päivän lehdissä. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. City-Market. Tiistai 24.10.2023 09:06. Kuva Pertti Manninen.


10:59 Muodon kertomaa - Formgivna berättelser - Shaped Stories. Veistoksia ja maalauksia. Jouni Onnela. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Pääkirjasto Fyyri. Porkkala-sali. Tiistai 24.10.2023 10.59. Kuvat Pertti Manninen.


11:05 Myssykauppias asettelemassa värikkäitä tarjouksiaan odottaville päille. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Tori. Tiistai 24.10.2023 11.05. Kuvat Pertti Manninen.


11:12 Kunnantalon liput liehuvat välikäytävän himmentäminä ja alapuolella koulutytöt etsivät rastejaan kaupunkisuunnistuksessa. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Tiistai 24.10.2023 11.12. Kuva Pertti Manninen.

11:12 Asemakujalla vain vaahterat antavat väriään, vielä hetken. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Tiistai 24.10.2023 11.12. Kuva Pertti Manninen.

11:27 Rustan kulmalla lippu hiukan liehuu auringon kirkastamana taivaan sinen kanssa kilpaillen. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Tiistai 24.10.2023 11.27. Kuva Pertti Manninen.

12:17 Kirkkoharjun koulun liput liehuvat vielä muutaman vuoden tällä paikalla. Uutta ollaan jo kovaa kyytiä suunnittelemassa. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Tiistai 24.10.2023 12.17. Kuva Pertti Manninen.


12:20 Myssykauppa sulautuu torin punakiveen ja hiukan tummempaan kuparimöhkäleeseen, joka on kokonaan haukannut sisuksiinsa vanhan Ola Hanssonin suunnitteleman kauniin sopusuhtaisen kirjastorakennuksen, jonka kahvilan ikkunarivistö avautui torille ja sen vilskeelle. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Tiistai 24.10.2023 12.20. Kuva Pertti Manninen.

12:21 Monenlaiset monenkirjavat myssyt kiinnostavat ainakin hiukan, edes katseen verran, näitä poikia, jotka vielä kulkevat avopäin tai merkkilippiksissä. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Tori. Tiistai 24.10.2023 12.21. Kuva Pertti Manninen.


13:15 Arkkitehti Juha Leiviskän suunnittelema Kirkkonummen seurakuntakeskus vetelee viimeisiään. Jo vuosia sitten tyhjennetty rakennus odottaa purkamistaan nyt kun viimeisetkin valitukset asiasta on tyrmätty korkeimmaltakin taholta. Lippu liehuu nyt viimeisen kerran lokakuussa. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Pappilanmäki. Tiistai 24.10.2023 13.15. Kuva Pertti Manninen.

13:25 Tällä kertaa näistä uimahallin saloista liput jostakin syystä puuttuvat. Uusimaa. Kirkkonummi. Keskusta. Gesterby. Tiistai 24.10.2023 13.25. Kuva Pertti Manninen.


15:59 Joutsenpari on vielä asuinsijoillaan Vesterkullan kartanon pellolla upea aikoinaan vuosikymmeniä sitten 100 sonnia vetänyt navettarakennus taustallaan. Uusimaa. Kirkkonummi. Kauhala. Vesterkulla. Tiistai 24.10.2023 15:59. Kuvat Pertti Manninen.


Kuvia YK:n päivänä 2023.

Aamusta illansuuhun 08:33 - 15:59. Uusimaa. Kirkkonummi. Tiistai 24.10.2023. Kuvat Pertti Manninen.


Ruumiita jäätelöautossa. Kuvia.
Martti Ahtisaari 1937- 2023. Lue!
Aleksis Kivi 1870. Oravan laulu.
Kiven palkinto Rosa Liksomille.
Nobelin rauhanpalkinto 2023 Narges Mohammadille.


20 vuotta sitten 9.10.2003. - Irakissa tappaminen jatkuu - Irak: Bush pyytää Yk:ta apuun - NATO. Vauhtia Suomessa. Kahdeksan kirjoitusta viikossa HS:ssä. Lukujärjestys


ORAVAN LAULUAleksis Kivi. Seitsemän veljestä 1870.

SYYSKUU 2016. ORAVA TAMMESSA. Kuva: Pertti Manninen. Kirkkonummi Kauhala maanantaina 19-09-2016 illansuussa 18:06 ikkunan toisella puolen.


20 vuotta sitten 9.10.2003. - Irakissa tappaminen jatkuu - Irak: Bush pyytää Yk:ta apuun - NATO. Vauhtia Suomessa. Kahdeksan kirjoitusta viikossa HS:ssä. Lukujärjestys


17.10. Arkisto 2005. Asunnottomien yö. Lue!
16.10. Tuuli käy heidän ylitseen. Martti Ahtisaari 1937- 2023. Lue!
15.10. MTV:n Kymmenen uutiset. Kuvia.
10.10. Aleksis Kivi 1870. Oravan laulu.
10.10. Kiven palkinto Rosa Liksomille.

8.10. Nobelin rauhanpalkinto 2023 Narges Mohammadille. - 7.10. Uutisotsikot.


2.10- 6.10. Sarjakuva Moe vuodelta 2003. Moe1 - Moe2 - Moe3 - Moe4 - Moe5.


Sunnuntai 8.10.2023.
Rauhanpalkinto 2023. Narges MohammadiNobelin rauhanpalkinto iranilaiselle naisten oikeuksien puolustajalle. Palkittu Narges Mohammadi on parhaillaan vangittuna Iranissa.

Perjantaina 6.10.2023 kahdeksan lehden sivut


Varrella viikon. Luontokuvia. Katso!


Sanna Marin paholaisen palkkalistoille. Lue!Arkisto 2003. Ahtisaari ja Irak. Lue!Nettisanomia heinä - elo - syys 1999.

20 vuotta sitten 9.10.2003. - Irakissa tappaminen jatkuu - Irak: Bush pyytää Yk:ta apuun - NATO. Vauhtia Suomessa. Kahdeksan kirjoitusta viikossa HS:ssä. Lukujärjestys


Nettisanomia heinä - elo - syys 1999.

20 vuotta sitten 9.10.2003. - Irakissa tappaminen jatkuu - Irak: Bush pyytää Yk:ta apuun - NATO. Vauhtia Suomessa. Kahdeksan kirjoitusta viikossa HS:ssä. Lukujärjestys


Varrella viikon. Luontokuvia. Katso!
Sanna Marin paholaisen palkkalistoille. Lue!

Arkisto 2003. Ahtisaari ja Irak. Lue!


20 vuotta sitten 9.10.2003. - Irakissa tappaminen jatkuu - Irak: Bush pyytää Yk:ta apuun - NATO. Vauhtia Suomessa. Kahdeksan kirjoitusta viikossa HS:ssä. Lukujärjestys


20 vuotta sitten 25.9.2003. - Irakissa tappaminen ... jatkuu - Uskaltaako Ahtisaari mennä Bagdadiin? Lue! - Kesän kuvia. Sarja2


Niinistön sanoja ja puheita ihmetellään. Kuva Luottamusta. Niinistö - Putin - Trump. Lue!
Varrella viikon. Luontokuvia. Katso!
Sanna Marin paholaisen palkkalistoille. Lue!

Arkisto 2003. Ahtisaari ja Irak. Lue!


Teuvo Suomisen vaikuttavat kuvat. Katso!
Henrik Meinander: Itseään kunnioittava kansakunta ei siivoa historiaansa katukuvasta. Lue!


20 vuotta sitten 25.9.2003. - Irakissa tappaminen, joukkotuhoaseiden etsintä ja hallinnon pystytys jatkuu. - Pääkirjoitus. Uskaltaako Ahtisaari, USA:n juoksupoika mennä Bagdadiin? Lue! - Kesän kuvia. Suomenlinnassa. Sarja2. - Sarja3.


Perjantaina 22.9.2023.
Nettisanomat 20 vuotta sitten torstaina 25.9.2003.

216
Torstaina 25. syyskuuta 2003. Numero 217.
218
 

 

25.09.2003. Pääkirjoitus. Uskaltaako Ahtisaari, USA:n juoksupoika mennä Bagdadiin?

Keskiviikkona 24.9.2003 tiedotusvälineet kertoivat että, YK:n pääsihteeri Kofi Annan on nimittänyt presidentti Martti Ahtisaaren YK:n turvallisuutta Irakissa koskevan tutkimusryhmän johtoon. Ensimmäinen ajatukseni oli, että onpa rohkea mies, kun sinne uskaltaa lähteä.

Ryhmän jäsen, suomalainen kenraali sanoi toimittajalle, että kyseessä on sotatoimialue ja sen mukaisesti siellä on elettävä. jotenkin näin hän sanoi.

Aamulla sanomalehdistä saimme lukea, että Ahtisaari menikin aluksi New Yorkiiin ja suhtautui varsin varovasti Bagdadissa käyntiin. Tänään torstai-iltana toimittaja Saarikoski haastatteli Ahtisaarta ja tämä kiemurteli pois Bagdadissa käynniltä. Voi olla, että hän lentokentällä uskaltaa käydä, aika näyttää.

Helsingin Sanomat suitsuttaa Ahtisaaren etevyyttä ja toimittaja Kari Huhta Näkökulma-kolumnissaan Ahtisaarella on USA.n luottamus päättää tekstinsä näin: "Ahtisaarella ei ole ollut tapana julkisesti epäillä Yhdysvaltain toimia etukäteen eikä arvostella tuloksia jälkikäteen.
Ahtisaaren ymmärtämys Irakin sodan perusteille on herättänyt vähän keskustelua Suomessa, mutta sillä on ollut merkittävä vaikutus hänen kansainvälisiin toimintaedellytyksiinsä. Yhdysvaltain hallituksella on paljon enemmän vaakalaudalla Irakissa kuin sillä oli kaikissa 90-luvulla käydyissä Balkanin sodissa yhteensä." (Helsingin Sanomat torstaina 25.09.2003)

Varsinainen limbo! Helsingin Sanomat on juuri itse käytännöllisesti katsoen vaiennut Ahtisaaren mielipiteistä. Ahtisaarellahan on oikeus tietenkin mielipiteisiinsä, mutta lehdellä olisi velvollisuus tuoda ne esille! Vain jollain Lyhyesti- palstalla huomaamattomasti tämä Ahtisaaren sammakko tuotiin esille. Nettisanomat.com julkaisi uutisen torstaina 21.08.2003 otsikolla Ahtisaari ei kaipaa todisteita. Keskusteluun osallistuen, arvioinnin lukijoille jättäen.

Pertti Manninen, nettisanomat.com torstaina 25.09.2003.


Lue myös! Nettisanomat.com torstaina 21.08.2003.

  Ahtisaari ei kaipaa todisteita. "Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse." Helsingin Sanomat perjantaina 01.08.2003.Kuva: Martti Ahtisaari

 

Ahtisaari vaatii puuttumista diktatuureihin. Helsingin Sanomat perjantaina 01.08.2003.

Presidentti Martti Ahtisaari kehotti torstaina Ylen radiouutisten haastattelussa demokraattisia maita sopimaan nopeasti, miten maailman diktatuureihin suhtaudutaan.

"Pitäisi keskustella siitä, suhtaudutaanko aina valtion suvereeniteettiin samoin, vaikka valtio olisi totaalisesti epäonnistunut suojelemaan kansalaisiaan, kuten Serbia teki Kosovossa", Ahtisaari sanoi.

Ahtisaaren mukaan valtioiden sisäisiin asioihin puuttumisen keinot nousivat esiin ennen Irakin sotaa.

"Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse", hän sanoi. STT.

Ahtisaari vaatii puuttumista diktatuureihin. Helsingin Sanomat perjantaina 01.08.2003.


 
Nettisanomat.com torstaina 21.08.2003.    Kuvatekstit: Nato ei ole entisensä. Presidentti Martti Ahtisaari suosittaa Suomelle Nato-jäsenyyttä.
Ulkopoliittisen instituutin johtaja Tapani Vaahtoranta toivoo Ahtisaaren puheen lieventävän Nato-vastaisuutta Suomessa.
Naton huippukokous kutsui viime viikolla Prahassa seitsemän maata liiton uusiksi jäseniksi.

 

Lue myös!
Nato-asiantuntija kiittelee Ahtisaaren linjausta.
Ilta-Sanomat. Uutiset. Suomi. Tiistaina 26.11.2002. Pekka Ervasti.

"Se oli tärkeä puhe. Fiksua tekstiä".
Ulkopoliittisen instituutin johtaja Tapani Vaahtoranta.


Pukki kaalimaan vartijana 2.
Nettisanomat.com 28.11.2002.

 

Nettisanomat.com torstaina 21.08.2003.  


Alkuperäinen sivu:
http://www.nettisanomat.com/
2003/09/18/paakirjoitus.htm


Maanantaina 18.9.2023.
Nettisanomat 20 vuotta sitten torstaina 18.9.2003.
  Kesän kuvia. Helsinki 2003. Hirmuiset helteet jatkuvat. Lämpöä on reilusti yli 30 astetta varjossa. Perjantaina 01.08: Suomenlinnassa. Sarja1. Kuvat Pertti Manninen.

Viime viikolla: Lautalla.
 


215
Torstaina 18. syyskuuta 2003. Numero 216.
217
 
     
  18.09.2003. Irak. USA:n ja liittolaisten varsinaisten sotatoimien päätyttyä Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Tappaminenkin jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta tuhansia? Surmat siviiliväestöstä tuhansia? Kaadot liittoutumasta satoja?
     
Iraq
  Guardian Unlimited, Thursday September 18 2003 Iraq: archive special
Iraq: interactive guides
Special report: Iraq

Guardian Unlimited, Thursday September 18 2003
     

Blix

  Guardian Unlimited, Thursday September 18 2003 Blix: Iraq dumped WMDs · Former weapons inspector believes Iraq kept up appearance that it had WMDs to deter a military attack · No evidence to link Saddam with September 11 attacks, Bush admits
     
18.09.2003. Pääkirjoitus. Kesä, aina yhtä ihana!
     
  18.09.2003. Sarjakuva. Matti Reijonen.
Haluatko miljönääriksi- ohjelman juontajana.
     
  18.09.2003. Kuvia. Pertti Manninen. Helsingissä elokuun ensimmäisenä päivänä 2003. Suomenlinnassa. Sarja1.
     
 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

Sivu kokonaan:
http://www.nettisanomat.com/
2003/09/18/etusivu.htm20 vuotta sitten 18.9.2003. - Irakissa tappaminen, joukkotuhoaseiden etsintä ja hallinnon pystytys jatkuu. - Kesä, aina yhtä ihana! Pääkirjoitus. - Moe haluatko miljönääriksi-ohjelman juontajana Sarjakuva. - Kesän kuvia. Suomenlinnassa. Kuvat


20 vuotta sitten 11.9.2003 - Salvador Allende viimeisen kerran syyskuun 11. päivänä 1973. Kuva - 11.09.2001. Kuolema Nykissä. Kuvitelma - Anna Lindh surmattiin tänään. Muistolle

20 vuotta sitten 4.9.2003 - Hän ottaa vastuun - mutta mistä? Blair - Bergholm: Jäähyväiset Lipposelle! - Sarjakuva! Moe Ranskassa. Lue!

20 vuotta sitten 4.9.2003 - Hän ottaa vastuun - mutta mistä? Blair - Bergholm: Jäähyväiset Lipposelle! - Sarjakuva! Moe Ranskassa. Lue!

20 vuotta sitten 28.8.2003 - Raiskaukset kuuluvat Irakin arkipäivään Lue! - I have a dream.King 1963 Lue!

Kesän hyväteko: Opeta lapsi uimaan.

Muista! Aikuinen on aina vastuussa lapsesta. Älä hukkaa hetkeksikään lasta silmistäsi.
Uimakoulut kutsuvat! Yksityisopetuskin kannattaa!

Maanantaina 4.9.2023.
Nettisanomat 20 vuotta sitten torstaina 4.9.2003.


213
Torstaina 4. syyskuuta 2003. Numero 214.
215
 
     
  Irak. USA:n ja liittolaisten varsinaisten sotatoimien päätyttyä Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Tappaminenkin jatkuu.
Kaadot Irakin armeijasta tuhansia? Surmat siviiliväestöstä tuhansia? Kaadot liittoutumasta satoja?
     
  Hän ottaa vastuun - mutta mistä?
"Trovärdiga undersökningar visar att uppemot 10 000 civila dödades under attacken mot Irak, tillsammans med kanske 30 000 irakiska soldater, många av dem tvångsinkallade tonåringar. En slakt. Dessa människor dödades med vapen som är konstuerade för att förvandla människor till förkolnade lik eller trasa sönder dem." Aftonbladet. John Pilger. Söndag 31 augusti 2003. Han tar ansvar - men för vad?
     

Onneksi kaikki eivät pimitä!
"Tasavallan presidentin ja johtavan hallituspuolueen puheenjohtajan turvallisuuspoliittiset sukset ovat pahasti ristissä. Tämä käy ilmi kahdesta kesällä ilmestyneestä lehtihaastattelusta." Iltalehti. Timo Hakkarainen. Keskiviikko 3.9.2003. Halosen ja Lipposen linjat pahasti ristissä.
     
  "Yllättävää on se, että toisen rikoksesta epäillyn asianajaja on ottanut tiedottamisen itselleen."
"Hyvään asianajotapaan kuuluu kuitenkin ns. trial by newspaper -kielto eli kielto ajaa asiaa lehtien palstoilla ja yleensä julkisuuden välityksellä." Aamulehti. Mielipide. Jyrki Virolainen, lainkäytön professori. Maanantai 1. syyskuuta 2003. Outoa esitutkintaa.
Kuvassa Charlie Chaplin elokuvassa Nykyaika.
     
  Historian havinaa. Toukokuu 2003.
"Hänen mielestään yksi syy Lipposen jatkohaluille oli pyrkimys muuttaa Suomen kansainvälistä linjaa.
- Suomesta piti saada Naton jäsen ja Yhdysvaltojen mahdollisimman läheinen ystävä. Lipponen näki itsensä näissä asioissa lähes korvaamattomaksi, Bergholm sanoo." Seura perjantaina 23.5.2993. Heikki Saari haastattelee Jorma Bergholmia. Jäähyväiset Lipposelle!
     
  Sarjakuva!
Heip,
Tarjoaisen sarjakuvia julkaistavaksi lehteenne,
ystävällisin terveisin: Matti Reijonen.
Moe Ranskassa.
     
Viikon Sasi
  "Sasi muistuttaa, että Vanhanen ja Koskinen ovat täysraittiita miehiä, eivätkä Kalliomäki ja ulkoministeri Tuomiojakaan viihdy ravintola Storyvillessä. Toista oli Lipposen ja Niinistön aikaan." Seura perjantaina 05.09.2003. Sasi varoittaa Vanhasesta: Uskonnollinen uusoikeisto iskee.
     
Asiakirjoja
  Asiakirjoja. 30.12.2002. Rikosilmoitus asiakirjaväärennöksistä... (Atk-suunnittelija Pertti Manninen). Liite. Lausunto valitukseen nro 2/00. (Kihlakunnanvouti Jarmo Kivistö) Liitteen liite. Selitys Laura Mannisen ulosottovalitukseen. (Avustava ulosottomies Raino Rinne). Liite. Selitys Laura Mannisen ulosottoasiassa 00/733 (Pertti Manninen). 09.01.2003. Esitutkinnan päätökset (Tutkinnanjohtaja Tarmo Lamminaho). 15.01.2003. Syyteharkinta 30.12.2002 tekemässäni... (Atk-suunnittelija Pertti Manninen). Liite: Korkeimman oikeuden päätös. (Oikeusneuvokset Lindholm ja Koskelo). 20.05.2003 Vastaus tutkinta- ja syyteharkintapyyntöön. (Kihlakunnansyyttäjä Sirpa Hautakangas). 17.06.2003 (Valtakunnan syyttäjälle) Syyteharkinta ... (Atk-suunnittelija Pertti Manninen). 25.08.2003. Pertti Mannisen kirjoitus. (Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske).
     
Kesän hyvä teko:   Opeta lapsi uimaan!
Ilmoitukset.
Lukijan postia.

Nettisanomat 20 vuotta sitten torstaina 4.9.2003.


Maanantaina 28.8.2023.
Nettisanomat 20 vuotta sitten 28.8.2003.
Helsinki 2003. Hirmuiset helteet jatkuvat. Lämpöä on reilusti yli 30 astetta varjossa. Perjantaina 01.08: Lähtöjä, Mittavaatteet, Vallan vaiheilla, Kaupungin vilinää, Lautta jätti, Viking-sinfonia, Valoja ja varjoja, Uutta ja vanhaa, Valkoinen laiva. Kuvat Pertti Manninen.


Irak. USA:n ja liittolaisten varsinaisten sotatoimien päätyttyä Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Tappaminenkin jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta tuhansia? Surmat siviiliväestöstä tuhansia? Kaadot liittoutumasta satoja?


"Stop Women's Abduction & Killing". Raiskaukset kuuluvat Irakin arkipäivään. Bagdad. Fler än 400 irakiska kvinnor har kidnappats och våldtagits under de senaste fyra månaderna i Irak. Det rapporterade människorättsorganisationen Women's Freedom i Irak på söndagen. Dagens Nyheter måndag 25 augusti 2003. Våldtäkt tillhör vardagen i Irak.

Nettisanomat 20 vuotta sitten 28.8.2003.I have a dream. "Aina kun esiin putkahtaa taistelija paremman maailman puolesta, hätkähdän." I have a dream.
I have a dream On August 28 1963, Martin Luther King delivered his famous speech. Gary Younge explains why it is as important now as it was then.'I have a dream' - full text
Poem: Ben Okri
Special report: United States
Guardian Unlimited, Thursday August 21 2003


Kuka hän on? Äiti: "Hän ei koskaan osannut istua hiljaa. Mutta ei se ollut mitään ihmeellistä, sillä kaikki tyttäremme olivat sellaisia." Isä: " Vanhempanakaan hän ei koskaan istunut telkkarin tai tietokoneen ääressä vaan touhusi jotain koko ajan. Jos hän ei ollut harjoituksissa, hän oli menossa ja tapasi kavereitaan." Kuka hän on? Arvaa.

Nettisanomat 20 vuotta sitten 28.8.2003.


28.08.2003. Pääkirjoitus. Onko mikään muuttunut?


Huussin perältä. Elokuu 2002. IS esittelee Niinistön uuden naisystävän. "Valtiovarainministeri Sauli Niinistö, huomenna 54, on nähty lyhyen ajan sisällä jo toistamiseen julkisesti rovaniemeläisen kokoomusvaikuttajan, oikeustieteiden lisensiaatti Ulla Karvon, 41, kanssa." Ilta-Sanomat. Viihde. Perjantaina 23.08.2002. Niinistön uusi naisystävä on himolenkkeilijä Lapista.

Maanantaina 28.8.2023.
Nettisanomat 20 vuotta sitten 28.8.2003.

http://www.nettisanomat.com/
2003/08/28/etusivu.htm

http://www.nettisanomat.com/
2003/08/28/irakinsota.htm

http://www.nettisanomat.com/
2003/08/28/valdtakttillhor.htm

http://www.nettisanomat.com/
2003/08/28/ihaveadream.htm

http://www.nettisanomat.com/
2003/08/28/kukahanon.htm

http://www.nettisanomat.com/
2003/08/28/paakirjoitus.htm

http://www.nettisanomat.com/
2003/08/28/niinistonuusi.htm


Torstaina 24.8.2023.
Nettisanomat 20 vuotta sitten 21.8.2003. Katso!


20 vuotta sitten 28.8.2003 - Raiskaukset kuuluvat Irakin arkipäivään Lue! - I have a dream. On August 28 1963 Lue! - Onko mikään muuttunut? Lue! - Huussin perältä. IS esittelee Niinistön uuden naisystävän Lue!

Veri. Koichi Tokuno, poika (5. luokalla v. 1945). Runo

20 vuotta sitten 21.8.2003 - Massamurhaaja on kuollessaankin massamurhaaja. Idi Amin Lue! - Irakin tilanteen hoito ei onnistu ilman YK:ta. Lue! - Hullut vaalit 2. Kalifornia. Lue! - Marlboro-mies lopettaa! Lue! - Gösta Sundqvistin muistolle. Teuvo. Lue!
20 vuotta sitten 14.8.2003 - HS: Lipposen ja Bush 2002 Lue! - Irak. YK:ta vaaditaan sotkun selvittäjäksi. Lue!

Maanantaina 14.8.2023.
20 vuotta sitten 14.8.2003.


210
Torstaina 14. elokuuta 2003. Numero 211.
212
 

  USA. Hullut vaalit. Pornonäyttelijä. 100-vuotias ja Arnold yrittävät päästä valtaan Kaliforniassa!
Det galna valet.
Aftonbladet måndag 11.08.2003.

Lue!

Maanantaina 14.8.2023.
20 vuotta sitten 21.8.2003.


211
Torstaina 21. elokuuta 2003. Numero 212.
213
 


  Hullut vaalit 2. Arska vieraili sopivasti Irakissa Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä 4. heinäkuuta. "Vierailin Saddam Husseinin kesäpalatsissa, jossa järjestettiin itsenäisyyspäivän juhlat." Oho! keskiviikkona 06.08.2003. Valtauksen merkki. Vaikea kuva 2003. Nettisanomat.com torstaina 10.04.2003.

Lue!
20 vuotta sitten 14.8.2003 - HS: Lipposen ja Bush 2002 Lue! - Irak. YK:ta vaaditaan sotkun selvittäjäksi. Lue!
20 vuotta sitten 14.8.2003 - Kuvia Laukaassa Kuvat - Mitä HS kirjoitti Lipposen ja Bushin tapaamisesta 2002? Lue! - Irak. YK:ta vaaditaan selvittäjäksi. Lue! - Irakilaiset hyökkäsivät brittiläisiä joukkoja vastaan Lue! - Kuningas suojelee Saddamin tyttäriä. Lue!
20 vuotta sitten 7.8.2003 - Käden ojennus. Kuva - Saddamin poikien hautajaiset. Lue! - Saddamin jahti. Lue! - David Kelly Lue! - Haloselle rauhanpalkinto Lue!

Veri. Koichi Tokuno, poika (5. luokalla v. 1945). Runo

Lauantaina 5.8.2023.
20 vuotta sitten 31.7.2003. Kun Antti Partekin osti ja möi.


208
Torstaina 31. heinäkuuta 2003. Numero 209.
210
 

 

Talous. Kone sai Partekin puoli-ilmaiseksi. Keskisuomalaisen uutinen 30.07.2003 ja peräkkäisten päivien pääkirjoitukset 26.06. ja 27.06.2003!

Extra! Koneen Antti Herlin totuusleikissä. Ilta-Sanomat 25.07.2003.

 

Lue!

20 vuotta sitten 31.7.2003 - Veri. Koichi Tokuno, poika (5. luokalla v. 1945). Runo - Pääkirjoitus. 6.8.1945. Lue! - Herlinin Kone sai Partekin puoli-ilmaiseksi. Lue!

20 vuotta sitten, torstaina 31.7.2003.


"Naama käden päässä." Kuva: Pertti Manninen maanantaina 03.06.2003. Nilakka.
 

Pääkirjoitus.

6.8.1945.

Keskiviikkona 6. elokuuta 2003 tulee kuluneeksi 58 vuotta ensimmäisen ihmisten tappamiseksi tarkoitetun pommin pudottamisesta Japanin Hiroshimaan.

Tämä vuosipäivä on usein jäänyt vähälle huomiolle, minultakin. Elämän riepotukset ovat vieneet kaiken huomion ja aina ei mediakaan ole pitänyt asiaa kovin tärkeänä.

Nyt tappamisen jatkuessa Irakissa, Liberiassa ja Israelissa sekä Palestiinassa ja muualla on jokaisen syytä miettiä, onko meidän tämä hyväksyttävä. Johtuuko tämä välinpitämättömyydestämme, onko meillä johtajat, jotka tosissaan yrittävät saada muutosta aikaiseksi. Meidän antamilla valtakirjoilla he operoivat.

Tärkeintä on muistaminen, ei silmien sulkeminen.

Pertti Manninen, nettisanomat.com torstaina 31.07.2003.


Veri. Ensimmäinen runo kirjasta Hiroshiman lapset. Koichi Tokuno, 11-luokkalainen poika (5. luokalla v. 1945).

Veri. Ensimmäinen runo kirjasta Hiroshiman lapset. Koichi Tokuno, 11-luokkalainen poika (5. luokalla v. 1945).

Fredsträff '84 Västerås 12-15 juli.

 

http://www.nettisanomat.com/
2003/07/31/etusivu.htm

20 vuotta sitten 24.7.2003 - Pääkirjoitus Lue! - Irak Lue! - Poliisi tutkii Lue! - Arsenal Lue! - Hanna-Maria Lue!
20 vuotta sitten 17.7.2003. Pääkirjoitus Lue! - Bisquit. Isänmaan palturit Lue! - Poliisi tutkii näitä lehtiä Lue!
20 vuotta sitten 3.7.2003 (alku - loppu)
20 vuotta sitten 10.7.2003 ("Valehde...)
20 vuotta sitten 10.7.2003 (Keskust...)

Sunnuntaina 9.7.2023

Nettisanomat 20 vuotta sitten 3.7.2003.


 

Muut lehdet: Keskisuomalainen, Ulkomaat tiistaina 17.6.2003. Jyväskylä, Anne Laitinen.

Johan Galtung näkee poispääsyn loputtomasta terrorismin kierteestä.
Rauhantutkimuksen isä soisi George W. Bushin joutuvan oikeuden eteen.

Rauhantutkimuksen uranuurtaja Johan Galtung - joka rankkaa maailman suurimmaksi ongelmaksi Yhdysvaltain nykyjohdon - näkee keinoja päästä pois terrorismin ja sen vastaisen, Afganistanin ja Irakin sotiin johtaneen valtiojohtoisen terrorismin kierteestä.
...
- Yhdysvallat on nyt alistettu maan eteläosien tahdon alle. Voi jopa sanoa, että etelä on voittanut sisällissodan, jonka se hävisi vuonna 1865. Se synnyttää maassa nyt valtavia vastavoimia.
...
- Yhdysvaltain täytyy hyväksyä kansainvälinen oikeus, niin terroristeja kuin valtion harjoittamaa terrorismia koskeva. Heillä on kaikki syyt saattaa Osama bin Laden oikeuteen terrorismista, mutta samalla tavalla pitäisi myös Henry Kissingerin joutua valtion harjoittamasta terrorismista kansainväliseeen tuomioistuimeen.
...
- Yhdysvallat on tehnyt 69 sotilasoperaatiota vuodesta 1945 lähtien, Irak viimeisimpänä. Sen täytyy loppua. Yhdysvaltain on yksinkertaisesti myönnettävä ongelmansa ja jätettävä asia YK:n harkittavaksi, Galtung sanoo.
Konflikteissa on kuollut yli 12 miljoonaa ihmistä.
...
- Yhdysvaltain ja muun maailman välillä täytyy olla jonkinlainen sovitteluprosessi. Se tulee olemaan vaikeaa, tuskallista ja tulee kestämään kauan. Mutta tästä on olemassa loistava Etelä-Afrikan esimerkki.

- Pahimpien rikollisten on päädyttävä oikeuteen: Heitä on useita Yhdysvaltain edellisessä hallinnossa, ja voidaan väittää, että myös nykyinen presidentti pitäisi nähdä kansainvälisessä tuomioistuimessa.
...
- Perusteina ovat vaalipetos, taloudelliset väärinkäytökset (Bushin läheiset yrityssuhteet) sekä se, että hän on johtanut maailman sotaan valheiden avulla, joista joukkotuhoaseet ovat vain yksi esimerkki, Galtung listaa.

Johan Galtung vieraili Jyväskylässä maanantaina Unesco-konferenssin pääpuhujana. Kolmepäiväisessä tapahtumassa puidaan kulttuurienvälisen ymmärtämisen, ihmisoikeuksien ja rauhankulttuurin opetusta ja oppimista.

Yliopiston kaikkien aikojen kansainvälisimpään konferenssiin osallistui likii 600 ihmistä noin 80 maasta.


"Rauhaa ei ole ilman tasapuolisuutta".
...
- Rauhaa ei ole ilman tasapuolisuutta. Jos haluat pääkaupunkisi Jerusalemiin, anna toinen puoli toiselle. Jos haluat palata kotideudulle, anna toistenkin palata., Galtung havainnollistaa esimerkkinä Lähi-idän tiekarttaa.

- Tiekartta ei tarkoita rauhaa. Se ei ole tie, joka johtaa rauhaan. Se ei ole kartta, koska se ei täytä tärkeitä asioita.

Galtungin mukaan monissa kriiseissä "neuvottelut" merkitsevät sodan jatkumista sanallisena, ja tulokset ovat latistuneita kompromisseja. Rauhandialogi sen sijaan on jatkuva prosessi, sillä vaikka väkivaltaa voi ehkäistä, konflikteja ei.

Muut lehdet: Keskisuomalainen, Ulkomaat tiistaina 17.6.2003. Jyväskylä, Anne Laitinen.

 
     
 
Tiistaina 17.06.2003.Kuva: Rauhantutkimuksen isänä pidetty Johan Galtung totesi Jyväskylän vierailulla uskovansa, että amerikkalaiset vaihtavat maansa johdon.


Rauhantutkimuksen isä aloitti Suomesta.
Norjalainen professori Johan Galtung (s. 1930) johtaa Ranskaan 10 vuotta sitten perustamaansa Transcend-verkostoa, joka pyrkii konfliktien rauhanomaiseen ratkaisuun.
...
Hänen kiinnostuksensa rauhantutkimukseen syttyi stipendiaattiaikoina Suomessa 1950-
luvulla. Osloon hän on perustanut Rauhantutkimusinstituutin. Galtung on kitrjoittanut 95 kirjaa ja yli 1000 artikkelia.

Muut lehdet: Keskisuomalainen, Ulkomaat tiistaina 17.6.2003.

 

Nettisanomat 20 vuotta sitten 3.7.2003.

Alkuperäinen sivu: http://www.nettisanomat.com/
2003/07/03/galtung.htm

Nettisanomat 20 vuotta sitten 3.7.2003.
Helsingin Sanomat jäi valheesta kiinni!
HS-Gallup 15.06.2003.
Ilta-Sanomat käytti sumeilematta hyväkseen!
Ilta-Sanomat, pääkirjoitus 17.06.2003: SDP noussut suosituimmaksi.

Uusi HS-Gallup todistaa virhemarginaalin unohtamisen tahallisuuden!
HS-Gallup 30.06.2003.

Pääkirjoitukset 01.07.2003.
Ilta-Sanomat: Keskusta putosi kannatuskuoppaan.

Helsingin Sanomat: Keskusta maksaa kalliisti Jäättenmäen tähdenlennosta.

USA:n ja liittolaisten varsinaisten sotatoimien päätyttyä Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu.
Tappaminenkin
jatkuu.
Kaadot Irakin armeijasta tuhansia? Surmat siviiliväestöstä tuhansia? Kaadot liittoutumasta satoja?

Eino Leino 125-vuotta.
"Päivä paistaa, lehti loistaa,
vaarat tanhun tahdin toistaa:
Kesä tullut on."

Sinipiikojen kesälaulu karkelokuvaelmasta Väinämöisen kosinta.

Johan Galtung näkee poispääsyn loputtomasta terrorismin kierteestä.
Rauhantutkimuksen isä soisi George W. Bushin joutuvan oikeuden eteen.
Tulossa.
Muut lehdet:
- Ruusupensaan alta löytyi ydinlaitteita.
- Presidenttiehdokas vihjaa Bushin valehdelleen.
- Asetarkastajien Hans Blix haikein mielin eläkkeelle.
- Amerikkalaiset uskovat Bushin kieroilleen sodassa.
- Brittisotilaiden ja paikallisten välit kiristyvät Irakissa.
- Irakgerillan utmanar USA.
- Dödsoffren i Irak.
- Kasvava turvattomuus uhkaa jälleenrakennusta Irakissa.
- SISSISOTA KIIHTYY IRAKISSA.
- USA vähättelee vastarintaa Irakissa.
- Irakin sodan uhrit.
- USA aloitti iskut vastarinnan nujertamiseksi.
Tulossa.

Nettisanomat 20 vuotta sitten 3.7.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/03/etusivu.htm

20 vuotta sitten 3.7 (alku - loppu)

20 vuotta sitten 2.1 - 9.1 - 16.1 - 23.1 - 30.1 - 6.2 - 13.2 - 20.2 - 27.2 - 6.3 - 13.3 - 20.3 - 27.3 - 3.4 - 10.4 - 17.4 - 24.4 - 1.5 - 8.5 - 15.5 - 22.5 - 29.5 - 5.6 - 12.6 - 19.6 - 26.6

Nettisanomat 20 vuotta sitten 26.6.2003. Etusivu

Nettisanomat 20 vuotta sitten 26.6.2003.

Torstaina 26. kesäkuuta 2003. Numero 204.
     
  USA:n ja liittolaisten varsinaisten sotatoimien päätyttyä Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu.
Tappaminenkin jatkuu.
Kaadot Irakin armeijasta tuhansia? Surmat siviiliväestöstä tuhansia? Kaadot liittoutumasta satoja?
     

 

HS-GALLUP valehtelee! "Keskustan kannatus pudonnut eduskuntavaalien jälkeen" ja "Keskusta on pudonnut kauas Sdp:stä". Helsingin Sanomat sunnuntaina 15.06.2003. Gallup ei tätä kerro, vain väärä tulkinta! "Tarkoituksellista vai ei, pääministeri Anneli Jäätteenmäkeä motattiin kuitenkin tälläkin HS-Gallupin valheellisella tiedolla Irak-selvitysten kuumimmalla hetkellä! Lehden vastaava päätoimittaja on Janne Virkkunen." HS-GALLUP valehtelee!
Lue myös! Nettisanomat.com 20.06.2002: Gallupit oikein. Tulkinnat väärin 3.

     
 

Viikon perse.
Lähi-Itä on syvällä.
Tämän miehen takamus kertoo, miksi Lähi-Itä on kaiken keskipisteenä näinä päivinä. Ei käy kateeksi. Katso 12.06.2003.
Tarkemmin!

     
HS-Gallup
 
  HELSINGIN SANOMAT. 1889 PÄIVÄLEHTI. Seppo Kievari, kustantaja, Janne Virkkunen, vastaava päätoimittaja, Reetta Meriläinen, päätoimittaja, uutiset, Heleena Savela, päätoimittaja, viikonlopputoimitus, Mika Pettersson, toimituspäällikkö, uutiset, Kimmo Pietinen, toimituspäällikkö, uutiset, Pekka Kukkonen, toimituspäällikkö, kehitys.

Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan!

Nettisanomat 20 vuotta sitten 26.6.2003.

http://www.nettisanomat.com/2003/06/26/etusivu.htm

20 vuotta sitten: "Pinnan alla"

Matkalla Suomessa. Yksi kuva joka kesäkuulta 2003-2023. Pertti Manninen. Kuvasarja

Maanantaina 22.5.2023.
Nettisanomat 20 vuotta sitten 22.5.2003.

Torstaina 22. toukokuuta 2003. Numero 199.
     
  USA:n ja liittolaisten varsinaisten sotatoimien päätyttyä Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta tuhansia? Surmat siviiliväestöstä tuhansia? Kaadot liittoutumasta satoja?
     
  Viikon kuva. Auf die freundschaft. Holsten Pilsener. Asetelma: Pertti Manninen. Nettisanomat.com 20.06.2002.
     
 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.
     

Viikon kuva.

Auf die freundschaft. Holsten Pilsener.

Hannoverissa maaliskuussa 1998 matkalaiset unelmoivat lämpimistä ja kylmistä vesistä.

Asetelma: Pertti Manninen.
Julkaistu ensimmäisen kerran 20.06.2002.

Torstaina 22. toukokuuta 2003. Numero 199.

Alkuperäinen sivu: http://www.nettisanomat.com/2003/05/22/etusivu.htm
(Korjaus kuvatekstiin: Holzen > Holsten 22.05.2023).

2003.

Juomat väärään kurkkuun eli pääkirjoitus: Sota ja urheilu.
Lätkäfanin hurma ja humala. Kuvasarja.
Muut lehdet:
PERKELE!
Muut lehdet: PERKELE! Kotikisat. Suomella jalkeilla kaikkien aikojen maajoukkue. Ratkaisuotteluna Suomi-Ruotsi-klassikko. Suomi saa fantastisen alun: puolen tunnin pelin jälkeen Suomi johtaa 5-1. teemu Selänne nöyryyttää Tommy Saloa ja tekee hattutempun, Saku koivukin syttyy ilmiliekkeihin. Ja sitten tulee Ruotsi... Ilta-Sanomat Urheilu torstaina 8.5.2003.
"Tällaisen pelin jälkeen on vaikea uskoa Jumalaan." Kisavieras. Jari Tervo. Ilta-Sanomat Urheilu, Pasi Kostiainen.
Torstaina 8. toukokuuta 2003. Numero 197
http://www.nettisanomat.com/
2003/05/08/perkelemuut.htm

20 vuotta sitten!

2003 Huhtikuu. Torstai 24.04.2003.
Paths of Glory.

 
Elokuvat voivat toimia rikoksen tekijöiden esikuvina, sanoo
mediatutkija.
Väkivallan katsominen
syö tunteita.

Suur-Jyväskylän lehti 23.04.2003.
Katriina Tuomisto.
...

Television ja tietokonepelien väkivalta vaikuttaa pahiten niihin, jotka ovat suojaamattomia ja elävät pienissä ympyröissä viihteen keskellä. Pelien vuorovaikutteisuus tekevät niistä vielä televisioviihdettäkin vomakkaamman vaikuttajan.
Mustonen korostaa ystävien ja
harrastusten merkitystä lasten ja
nuorten suojana. Vuorovaikutus
muiden kanssa pitää kiinni reaalimaailmassa.
Suurin vastuu on kasvattajilla. Lapsia
pitää toisaalta suojata
väkivaltaviihteeltä, toisaalta heitä
pitää opettaa suhtautumaan kriittisesti mediaan.
...
Kuvateksti: Mediatutkijan mielestä
nuoret voivat saada kielteisiä vaikutteita todellisuuteen pohjautuvasta viihteestä. Mallia halutaan ottaa elokuvan
"sankareista".

"Viihteen tuottama tunnetulva
turruttaa suuriin tunteisiin ja sitä
kautta myötäelämisen kyky
vähenee."

Anu Mustonen, psykologian tohtori ja mediatutkija Jyväskylän yliopistosta.
Paths of Glory.
 
 
Häpeä,
Raimo!
Mielenosoitus-
jatko
Adressin vähättely  

   
Väkivalta ja tunteet Veteraani-
päivä
   

Torstaina 24.04.2003.

http://www.nettisanomat.com/2003/04/24/
vakivaltamustonen.htm

Keskiviikkona 12.4.2023. Arkistosivu:
Etusivu 20 vuotta sitten
torstaina 10.4.2003.


Reuters 10.04.2003. Kaleva.
Valtauksen merkki.
Yhdysvaltain merijalkaväen sotilas peitti Saddam Husseinin kasvot tähtilipulla Bagdadissa. Hetken kuluttua lippu vaihtui Irakin lipuksi. Seppo Ylönen, Kaleva.

Jan Myrdal 24.07.1966 Aftonbladet.
Suomentanut Auli Tarkka vuonna 1971 suomeksi ilmestyneeseen kirjaan Sanankäyttöä, johon Johan von Bonsdorff ja Auli Tarkka valitsivat artikkelit. Oikeuden voitto eli rehellisin kansa.

KOKO SIVU!

Sunnuntaina 9.4.2023. Arkistokirjoitus.
Kiirastorstaina 20. huhtikuuta
2000.

Vanhassakirkossa ruttoon kuolleiden hautuumaan vieressä kuunneltiin maanantaina karmeita tarinoita.

"Ajattelimme, että miksei luettaisi piinaviikolla ihmisten oikeista kärsimyksistä eikä vain 2000 vuoden takaisista", diakoniasihteeri Kaarina Lappalainen kirkon diakonia- ja yhteiskuntatyön keskuksesta sanoo.
"Nämä kertomukset paljastavat, että Suomessa on ongelmia, jotka eivät ole kenenkään tiedossa. Monet eivät ole saaneet apua mistään!"

"Yhteiskunta ei halua puhua tästä. Halutaan unohtaa lama äkkiä, että päästään uuteen nousukauteen"

Haastatellut KIMMO OKSANEN / Helsingin Sanomat Tiistaina 18.4.2000

"Niiden rinnalla Karpolla ei ole juurikaan asiaa."

Lue!

Sunnuntaina 9.4.2023. Arkistokirjoitus.

14.3.2023. Osattiin sitä ennenkin, 20 vuotta sitten. Arkisto 2003 tammikuu. Vuoden nuolaisu. Paavo Lipponen. Lue!

Jotakin maaliskuussa 2000 -2023. Sarja 2

Jotakin maaliskuussa 2000 -2022. Sarja 1

Osattiin sitä ennenkin, 20 vuotta sitten.

2003
tammikuuArvaa kuka?

Torstaina 2.1.2003Vuoden nuolaisu.

Paavo Lipponen.

Päästyään tapaamaan Yhdysvaltain presidenttiä George W. Bushia joulukuussa 2002 Suomen pääministeri Paavo Lipponen ilmoitti käynnillään, että Suomi tulee ilomielin mukaan paikkaamaan Irakin sodan tuhoja ja osallistumaan jälleenrakennukseen.

Tämä siis tilanteessa, jolloin sotaan ollaan vasta valmistautumassa.

Kaikkeen se vallassa oleminen ja vallan säilyttämisen halu johtaakin.

26.12.2002 Pertti Manninen, nettisanomat.com.

http://www.nettisanomat.com/2003/01/02/
vuodennuolaisu.htm

2003
tammikuu


Cheney Lipposelle: Yhdysvallat julkistaa tietojaan Irakin tuhoaseista 10.12.2002.

Torstaina 16.1.2003

Helsingin Sanomat ei kertonut Lipposen Bush-nuolaisusta Washingtonissa ainakaan kaikissa painoksissaan. Netistä löytyi:

"Minä kerroin hänelle, kuinka paljon me Suomessa arvostamme hänen johtajuuttaan, kun kysymys on hyvin vaikeista haasteista maailmanlaajuisesti."

Cheney Lipposelle: Yhdysvallat julkistaa tietojaan Irakin tuhoaseista. Helsingin Sanomat 10.12.2002.

"Lipponen esitti Cheneylle toivomuksen, että sota voitaisiin vielä välttää. molemmat keskustelukumppanit pitivät tärkeänä, että tilannetta arvioitaisiin ensin YK:n turvallisuusneuvostossa, jonka on myös kannettava vastuunsa."

"Lipponen kertoi varapresidentille Suomen olevan valmis osallistumaan humanitaarisiin ja YK:n johtamiin avustus- ja rauhanturvaoperaatioihin, jos sota kuitenkin alkaa."

Vuoden nuolaisu. Paavo Lipponen.

Helsingin Sanomat 10. joulukuuta 2002. Cheney Lipposelle: Yhdysvallat julkistaa tietojaan Irakin tuhoaseista.
Helsingin Sanomat 10. joulukuuta 2002. USA painostaa yhä EU:ta Turkin pikaisen jäsenyyden puolesta.
Keskisuomalainen 10.joulukuuta 2002. Suomen Nato-jäsenyys esille.

http://www.nettisanomat.com/2003/01/16/
nuolaisu.htm

Tiistaina 14.3.2023.

20 vuotta sitten. Torstaina
13.2.2003. Sarja

20 vuotta sitten. Torstaina
13.2.2003.

http://www.nettisanomat.com/2003/02/13/etusivu.htm

http://www.nettisanomat.com/2003/02/13/lehdet.htm

Maanantai 23.1.2023

Arkistosta 2003:

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
nettisanomat.com torstaina 31.07.2003.
Viikon kuva.
Käden ojennus.
  Pertti Manninen.
Isonna! http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm

Kesän hyväteko: Opeta lapsi uimaan.

Muista! Aikuinen on aina vastuussa lapsesta. Älä hukkaa hetkeksikään lasta silmistäsi.
Uimakoulut kutsuvat! Yksityisopetuskin kannattaa!

Sunnuntaina 13.8.2023.
Uusi sukupolvi hippasilla.

Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Oravien uusi sukupolvi hippasilla kaksihaaraisessa tammessa. Sunnuntaina 13.8.2023 aamulla 08:40. Kuva. Pertti Manninen.

Uusi sukupolvi hippasilla.


Kesän hyväteko: Opeta lapsi uimaan.

Muista! Aikuinen on aina vastuussa lapsesta. Älä hukkaa hetkeksikään lasta silmistäsi.
Uimakoulut kutsuvat! Yksityisopetuskin kannattaa!

UUDET SIVUT! - Since 1999 - KOOTUT
Opiskelijat
1999 - 2000 ja 2001

UUDET SIVUT! - Since 1999 KOOTUT Patsaita 1999-2006 - 2007-2008 -

UUDET SIVUT! - Since 1999 - KOOTUT Sauli Niinistö 1999 - 2000 - 2001 Äitienpäivä 2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007


- Voitonpäivä. Arkisto 2005. Supernova. Kuvitelma mahtipontisesta sotilasparaatista. Kuva
- Kevään ensimmäiset. Osa3. Kuvat
- Pääkirjoitus. Niinistö pyöritteli lautaskiistan varjolla mediaa ja Pohjoismaiden pääministereitä. Lue!
- Niinistö piti huolen siitä, että Marin joutui päivällispöydässä kauaksi muista pääministereistä. Kuva
Vuosiviitosia. 2003 - 2008 - 2013 - 2018 - 2023


Vuosiviitosten varrelta. PERKELE! Kotikisat. 8.5.2003. - Sirpaleinen pääkirjoitus. Mistä ahneus alkoi? 8.5.2008. - Puhemies kielsi pelaamisen salissa. 10.5.2013. - Eduskunnan dorkat virkamiehet järjestykseen. 15.5.2018. - Pääkirjoitus. Presidentti pyöritteli lautasiaan. 7.5.2023.


Näin Nato muuttaa Suomea. Lue! - Tästä ei kerrota suomalaisille. Suomesta tulossa ydinasevaltio, joka sitoutuu NATO:n ydinasedoktriiniin. Lue!


Jotakin maaliskuussa 2000- 2022.

Kalevalan päivänä 2013 ja 2023. Kuvat


Sunnuntaina 12.2.2023. Pienimmillekin.

Pienimmätkin saavat osansa, kun isommat ovat jo tulleet hetkeksi kylläisiksi. Kuva: Pertti Manninen. Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Sunnuntaina 12.2.2023 11:37
Eilen Haapajärven kappelissa viimeiselle matkalle siunatun Kalle Pakarisen muistolle.
ARKEA JA JUHLAA. JA SOTAMAA LEIKKASI.
Laukaa - Konnevesi Torstai 2.3.2017 Pasi Jaakkonen

"Rikhard Sotamaa leikkasi jatkosodan lopussa kymmenen vuorokautta yötä päivää ja teki työssään lähes ihmeitä." Lue!


2023 tammikuu.
- "En minä sodassa olevassa maassa ole ennen käynytkään." Sauli Niinistö. Kuvat
- Viikon kuva 2003. Käden ojennus.
Kuva
- 20 vuotta sitten. HS:n etusivu 19.1.
Kuva
- Kuukauden kuvapari.
Leopard-Häkkänen. Orpon täsmennys: Muutamia. Kuva
- Wallace nostaa Sanna Marinin Putinin vastaisen taistelun symboliksi. Lue!
- Soininvaara haukkuu sähkötuet: ”Tapa jakaa rahaa on onneton”. Lue!Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus ja metsänväki edustajanaan lumisella kivellä istuva pikkuinen orava!
Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Sunnuntaina 1.1.2023 09:56. Kuva: Pertti Manninen.


Näin Jyväskylässä: Lajunen palkittiin neljään kertaan samasta urheilusuorituksesta! Lue!
Arkisto 1999.
Aletontti Samppa Lajuselle - Karhunpalvelus? Lue!20 vuotta on kulunut. HS:n etusivua 19.1.2003.
- Nato-ratkaisulla ei ole kiirettä. Janne Virkkusen kolumni. A4

20 vuotta on kulunut. HS:n etusivua 19.1.2003.

- Saksan heikko talous koettelee Suomea. - Vienti on vähentynyt enemmän kuin lamavuosina.
- Jussi Pajunen ...
- Olli Rehn ehdottaa penkomaaan Stasi-lisoja.
- Irakin sodan vastustus kasvaa Yhdysvalloissa.
- Lennart Meri arvioi ...
- Dari Fon ohjaus tanssii ja nauraa. - Karnevaali alkoi Kansallisoopperassa.
SUNNUNTAI
- Talk show -isännän suu käy - mutta mitä hän sanoo?
- Nato-ratkaisulla ei ole kiirettä. Janne Virkkunen
- Miksi Tanja Karpela saa tehdä sitä mitä muut eivät? Anneli Sundbergin Ohhoh.
- Instrun pienosakkailla on vähän vaihtoehtoja. Juha-Pekka Raesteen Rahan liikkeet.
- www.helsinginsanomat.fi - Klassikkoautomaatti etsii mieleisesi kirjat.
Isonna!


Perjantai 20.1.2023. Sopuisasti.


Talitintit nokkivat talipalloa ja keltasirkut nokkivat alas pudonneita murusia, sopuisasti.
Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Perjantai 20.1.2023 11:33. Kuva: Pertti Manninen.


20 vuotta on kulunut. Arkisto 23.1.2003:

Lee Celanon kuvan banderollit yhdistänyt Pertti Manninen.

NO WAR AGAINST IRAQ! Osallistu marssille! Pyöritä osoitinta kuvan päällä!

"Massiivisia protesteja Irakin sotaa vastaan." Sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa protestoivat lauantaina sotasuunnitelmistaa Irakia vastaan. DAGENS NYHETER sunnuntaina 19. tammikuuta 2003.
Kuinka Suomen päälehti HELSINGIN SANOMAT ja maakunnallinen valtalehti KESKISUOMALAINEN kirjoittivat mielenosoituksista pääuutissivuillaan ja ulkomaan sivuillaan? Oireellinen valinta?


Maanantai 9.1.2023. Alkuvuoden kuvia.

Lumisella kivellä istuva pikkuinen orava.
Talon lähellä vierailevat valkohäntäpeurat.
Kottarainen ja pienemmätkin sekä peura.
Värinsä säilyttänyt pupu.
Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Sunnuntai 1.1.2023 - Sunnuntai 8.1.2023. Kuvat: Pertti Manninen.


Kymmenhypyt. 2003 - 2013 - 2023.

16.1.2003.
HS-GALLUP Selvä enemmistö suomalaisista haluaa Nato-kansanäänestyksen. Lue!

12.1.2013.
Ministerit telakoituvat asemiinsa työpaikkojen vähentämisessä Suomen telakkateollisuudessa ajamalla toimivan STX-telakan nurin. 4 kirjoitusta blogista. Lue!

9.1.2023.
Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto - suomalaiset Don Quijote ja Sancho Panza Taistelevat tuulimyllyjä vastaan? Lue!


Arkisto 2016. Opintolainakirjoituksia
1999 - 2000 - 2001 - 2002 - 2009 - 2016


Torstai 19.1.2023.
20 vuotta on kulunut. Arkisto 23.1.2003.

"Massiivisia protesteja Irakin sotaa vastaan."

http://www.nettisanomat.com/
2003/01/23/massiivisia.htm

(Kuvat isonnettu 19.1.2023)

 

2015 - 2016 - Linkki joka etusivulle!
2016. Raapaisu urheiluseura Kirkkonummen Urheilijat (KirkU) historiaan 1970 alkaen Lue!
Vanhin (2013): Elokuvakerho KIRKUVAN puolihistoria. Lue!
Uusin (2016): Kauppojen uudet aukiolot pyhätestiin pääsiäisenä. & Arkisto vuodelta 2000: Ahneus tuhoaa yhteisen lepopäivän. Lue!


2023

Maanantai 9.1.2023. Kaksi kuvaa.

Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus ja kylän naakat ohikulkijoineen!
Uusimaa. Kirkkonummi. Keskustan Kirsikka. Tiistaina 3.1.2023 10:02. Kuva: Pertti Manninen.

Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus valtatien liikennettä seuraten mm. Onnibussia, joka vei matkustajia Turkuun.
Uusimaa. Espoo. Lommila eli Ikea. Torstai, loppiaisaatto. 5.1.2023 10:48. Kuva: Pertti Manninen.


Sunnuntai 8.1.2023.


Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus ja välillä aivan talon lähellä vierailevat valkohäntäpeurat. Ikkunaristikot estävät lintujen törmäämisen ruutuihin kirkkaassa auringonpaisteessa ja muulloinkin.
Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Sunnuntai 8.1.2023 10:57. Kuva: Pertti Manninen.


Lauantai 7.1.2023.


Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus ja värinsä säilyttänyt pupu, pitkästä aikaa. Lumessa loikkien jälkiä on näkynyt koko talven.
Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Perjantai 7.1.2023 15:22. Kuva: Pertti Manninen.


Perjantai 6.1.2023. Loppiainen

Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus valtatien liikennettä seuraten mm. Onnibussia, joka vei matkustajia Turkuun.
Uusimaa. Espoo. Lommila eli Ikea. Torstai, loppiaisaatto. 5.1.2023 10:48. Kuva: Pertti Manninen.


Tiistai 3.1.2023.

Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus ja kylän naakat ohikulkijoineen!
Uusimaa. Kirkkonummi. Keskustan Kirsikka. Tiistaina 3.1.2023 10:02. Kuva: Pertti Manninen.


Maanantai 2.1.2023.

Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus ja metsänväki edustajinaan kottarainen ja pienemmätkin sekä peura lintujen ruokintapaikalla!
Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Maanantaina 2.1.2023 13:08. Kuva: Pertti Manninen.


Sunnuntai, uusi vuosi 1.1.2023.

Onnellista vuotta 2023 toivottaa toimitus ja metsänväki edustajanaan lumisella kivellä istuva pikkuinen orava!
Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Sunnuntaina 1.1.2023 09:56. Kuva: Pertti Manninen.


Lauantai 31.12.2022. Uuden vuoden aatto.

Vesisateessa oksien alla on hyvä mutustella antimia: auringonkukan siemeniä kuorellisina ja kuorittuina, viljasekoitusta ja hiukan pähkinöitäkin. Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Lauantaina, aattona 31.12.2022 10:44. Kuva: Pertti Manninen.


Lauantai 31.12.2022. Uuden vuoden aatto.

Ensimmäiset raketit. Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Lauantaina, aattona 31.12.2022 18:28. Kuva: Pertti Manninen.

Lauantai 31.12.2022. Uuden vuoden aatto.

Rasmus aika hyvin pärjäsi paukkeessa hakeutuen kuitenkin välillä pahvilaatikkoonsa nukkumaan. Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Lauantaina, aattona 31.12.2022 19:10. Kuva: Pertti Manninen.


EXTRA. 1999-2022. Vuoden viimeisiltä.

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

EXTRA. 1999-2022. Vuoden viimeisiltä.


Tiistai 27.12.2022.Hiukan isompi komeasarvinen peura on löytänyt lintujen ruokintapaikan ja aikamoisen rohmukkaasti pistelee poskeensa auringonkukan siemeniä ja pähkinöitä. Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal. Tiistai 27.12.2022 14:56. Kuva: Pertti Manninen.


- Paavi toivoi vuoropuhelua Lähi-itään. Lue!
- Jouluna 2000 Betlehemissä. Arkisto. Lue!
- Oletko valmis? Pääkirjoitus 6.9.2001.
Lue!
- Ihmiskunnan vastuu. Diktaattorista.
Puhe
- Milloin ihminen vapautuu rattaista.
Arkisto
- Eettinen lahja ennen - ja nyt.
Piirros
- Torstain 23.12 otsikoita iltapäivällä.
Kuva
- Sähköyhtiöt vs. Marin-Lintilä: 100 - 0!
Lue!
- Joutsenen pelastus. Kuva
- Pukki pulassa. Kuva


Arkisto 6.9.2001.

 

 

Ihmiskunnan vastuu. nettisanomat.com 06.09.01.

Kuva: Hannah kuuntelee Hynkelin puhetta.

"Elämän taival voi olla vapaa ja kaunis, mutta me olemme eksyneet tieltä. Ahneus on myrkyttänyt ihmisten sielut, rakentanut maailmaan vihan barrikadit, marssittanut meidät kurjuuteen ja verenvuodatukseen.

Lue!

 

http://www.nettisanomat.com/2001/09/06/chaplinpuhediktaattori.htm

Arkistosta 16.12.1999:

Milloin ihminen vapautuu rattaiden syövereistä?

Charles Chaplin teki elokuvansa NYKYAIKA vuonna 1936, tai oikeammin se valmistui sinä vuonna. Siis 54 vuotta sitten.

Lue!

http://www.nettisanomat.com/1999/12/16/n9920vapautuukoihminen.htm
HAPPY NEW YEAR - ONNELLISTA UUTTA VUOTTA Kuva Charles Chaplinin klassikkokomediasta Kultakuume, The Gold Rush, USA
1925.
Yle Teeman lähetyksestä joulupäivänä 25.12.2020 12:48. Pertti Manninen.

http://www.nettisanomat.com/2021/01/01/etusivu.html


20 vuotta sitten marraskuussa 2001.
20 vuotta sitten joulukuussa 2001.
20 vuotta sitten tammikuussa
2002:

Astrid Lindgren
1907-2002

Muistikuva Astrid Lindgrenista ja Ronjasta.

Kesällä 1984 Tukholmassa lasten elokuvien festivaaleilla esitettiin katkelmia juuri valmistumassa olevasta Ronja Ryövärintytttärestä. Mieleeni jäivät erityisesti peikkokohtaukset.

Ohjaaja Tage Danielsson kertoi ja Astrid Lindgren hyväksyi näkemänsä antaen ohjaajalle ystävällisesti täyden tukensa.

Tilaisuuden päättyessä yleisö taputti seisaalleen nousten kirjailijattarelle.

Pertti Manninen


Lapsen oikeuksien julistus

Periaate 1

Lapsen tulee saada nauttia kaikkia tässä julistuksessa määriteltyjä oikeuksia. Nämä oikeudet kuuluvat poikkeuksetta jokaiselle lapselle yhtäläisesti ja erottamatta katsomatta hänen tai hänen perheensä rotuun, ihonväriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen vakaumukseen, kansalliseen tai sosiaaliseen alkuperään, varallisuuteen tai syntyperästä taikka muusta johtuvaan asemaan.

Lue kokonaan!


SYYSKUU 2016. ORAVA TAMMESSA.
Kuva: Pertti Manninen. Kirkkonummi Kauhala maanantaina 19-09-2016 illansuussa 18:06 ikkunan toisella puolen.

Ymmärrys

Eino Leino, Aurinkolaulu

Oi, antaos, Herra sa auringon, 
mulle armosi kultaiset kielet,
niin soittaisin laulua sovinnon, 
ett' yhtehen saisi se mielet.
Ei tuomita voi, ken ymmärtää. 
Sävel selvittää, mikä salahan jää,
näin ihmiset toistansa lähemmän vie;
sen kautta vie Jumalan tie.

Oi, onnellinen, joka herättää 
noin voimia hyviä voisi!
Oi, ihmiset, toistanne ymmärtäkää, 
niin ette niin kovia oisi.
Miks emme me yhdessä käydä vois? 
Jos murtuis yks, muut tukena ois.
Oi, ihmiset, toistanne suvaitkaa! 
Niin suuri on maa.

Eino Leino, Aurinkolaulu

(43) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Huhtikuu.
Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012.
 

Yhteys - Dilemma -

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Jokaiselle etusivulle!

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi

Ilmoita ilmaiseksi sivu!

SIVULUETTELO KÄYNTI-
JÄRJESTYKSESSÄ:

nettisanomat.com - viikkosanomat.fi - sanomanetti.fi -
12.fi - hs27.com - viikko.fi - helkinginsanomat.com
sanomapark.fi
- kuvasanomat.fi - sanomatori.fi - sanomahouse.fi - helsinkisanomat.info - nettilehti.com - hs24.mobi - fy.fi - nettimobi.com - vuosisanomat.fi - sanomaviikko.fi - sanomasampo.fi - kuvaviikko.fi - vuosi.fi - sanoraama.fi - keskiviikko.fi - sanomadigi.fi - n1.fi - raw.fi - shit.fi - infoinfo.fi - iske.fi - elama.fi  - kuvala.fi -
12tori.fi - sanala.fi - sanat.fi - venus.fi - mummi.fi -
helsinki-areena.fi
 -
...
SIVULUETTELO KOKONAAN TÄÄLLÄ!!

Tapahtuma-aika: 2001

Oikeuden oppitunti. Nro 1. Johdanto. (Velkomusasia ja kunnianloukkaus)

Nettinen.fi - Muutamaan oikeudenkäyntiin liittyviä asioita. Mukana asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki ja sen edeltäjä sekä päätoimittaja Pertti Manninen, Nettisanomat. LUE!

SIVUSTO-
LUETTELO!1.1. Auld Lang Syne
. Kuvasarja.


"Suomi voittaa aina". Kuva: Pertti Manninen

28.7.2011.


Ymmärrys

Herra, suo minun ennemmin ymmärtää kuin saada ymmärrystä.
Franciscus Assisilainen

Kun järki sekoittuu jaloimpiin aistimuksiin ja ne muodostavat yhden kokonaisuuden, tätä voidaan täydellä syyllä nimittää elävän olennon olemassaolon pelastajaksi.
Platon

Tämä maailma on komedia niille, jotka ajattelevat ja tragedia niille, jotka tuntevat.
Horace Walpole

Niin kauan kuin ihminen ajattelee, hän on vapaa.
Ralph Waldo Emerson

Ei riitä, että järki on terävä. Tärkeintä on käyttää sitä oikein.
René Descartes

(41) Kokoelmasta RAKASTA. Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Huhtikuu. Toimittanut Arto Manninen. Gummerus 2012. 

 
2019  

Seuraavan kirjoituksen poistamismääräyksen korkein oikeus palautti hovioikeuden uudelleen käsiteltäväksi. Kirjoitus nyt hovioikeuden hyväksymässä muodossa.

http://www.nettisanomat.com/
2019/06/30/etusivu.html#hyvan

 

2013

 

Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! 

 

Sunnuntai 2013-04-21: Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! Suomalaiset Euro- ja Emu-intoilijat Ylen esittämässä dokumentissa 21:49, 21:54 ja 22:07. Kuvat: Pertti Manninen.

3 kuvaa sivulla:
http://www.nettisanomat.com/
2014/08/08/kuvasivu.html


 
2004  

2004
"Ote vanhustenhuollon arkipäivästä kirvonnut."01.01.2006 tammikuun sunnuntaina klo 08.59. Kuva. "Herää Suomi!". Pertti Manninen. Sarjasta "He rakensivat tämän maan", tulossa ja sarjasta "Puu eri vuoden- ja vuorokaudenaikoina", tulossa.


Helsingin Sanomat maanantaina 27. joulukuuta 2004. Vieraskynä.
Elli Aaltonen. Anja Lehtonen.

http://www.nettisanomat.com/
2006/01/01/etusivu.htm#otekuva
 

2007

 

1957
ARKISTO 2007.

Kuva 50 vuotta aikaisemmin 1957.

Kuvia sunnuntaina 2007-01-07. Året var 1957. Dokumentär av Jonas Fohlin, Olle Häger och Kjell Tunegård. SVT2. "Förbjud atomvapnen", Uimarannalla ja Professori elokuvasta Mansikkapaikka .Igmar Bergman 1957. Ohjelmassa näytettiin myös Laika-koira, ensimmäinen elävä olento avaruudessa. Vuosi oli 1957. Klo  21.15- 21.35. Kuvat. Pertti Manninen.
http://www.nettisanomat.com/
2007/01/09/aretvar1957.html

 

2001
 


SMILE
from MODERN TIMES

Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
Music by
CHARLIE CHAPLIN

Moderately, with great warmth

 

SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle. Kasvoillesi onni suo.

Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth

AIN' - HYMY

suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01modern times - nykyaika. kuvitelma.


http://www.nettisanomat.com/ 2001/05/17/hymy.htm

 

Nettisanomat
Viikkosanomat

Sanomanetti
Kuvasanomat
Sanomatori
Härkää sarvista 
12.fi

 

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi  

Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan Lue! - 10 kuvaa: Moto Guzzi kyläkaupalla Kuvat Riikinkukko Kuvat Mummin ruusut KuvatHallitusohjelma märkä päiväuni Kuvat - Zlatan lopettaa Lue! - Mykähdyttä maali Kuvasarja - Pinnan alla Kuva - Matkalla. Kesäkuu 2003-2023 Kuvat - Ukraine 10 June. Putin Kuva - Paul Wolfowitz 2005 Kuva -


Helsinki - Helsinkisanomat - Perjantai 3.11.2023. Arkisto 2005. NETTISANOMAT.COM YK:n päivänä 2005. Lokakuu 2005 October Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Maanantaina 24. lokakuuta 2005. Etusivu. Nro 422. Kuva 24.10.2005 lokakuun maanantaina klo 13:55. "Lippu liehuu harmaana lokakuun päivänä, YK:n päivänä 2005." Pertti Manninen. Sarjasta "Liputuspäivä", tulossa! Edellinen kuva! Alempana: Toinen kuva. Maanantaina 24. lokakuuta 2005. Etusivu. Toinen kuva. Kuva 24.10.2005 lokakuun maanantaina klo 14:01. "Lippu liehuu uudisrakennuksen pihalla ensimmäisen tai toisen kerran harmaana ensilumen jälkeisenä lokakuun päivänä, YK:n päivänä 2005." Pertti Manninen. Sarjasta "Taloja ja kattoja", tulossa! Edellinen kuva! Ylempänä: Ensimmäinen kuva. Alempana: Kolmas kuva. Vaikea kuva /2005/10/24/etusivu.htm NETTISANOMAT.COM YK:n päivänä 2005. UN celebrates 60th birthday with wreath laying, pledges to rise to new challenges 24 October – From its Headquarters in New York to its far-flung outposts on the front line in Afghanistan and other crisis points around the world, the United Nations today celebrated its 60th birthday with wreath layings for fallen colleagues, the ringing of the Harmony Bell and appeals to rise to the new challenges that lie ahead. www.un.org /2005/10/24/etusivu.htm NETTISANOMAT.COM YK:n päivänä 2005. 23.10.2003. Pääkirjoitus. Saako YK mahdollisuuden? "YK:n päivän aattonakin on taisteltava rauhan puolesta. Hirvittävä tappaminen jatkuu Irakissa. USA on mahdottoman paikan edessä ja sotaintoilijat huutavat YK:ta apuun. Kauhukuvat toteutuvat, joihin suomalaisetkin sotaintoilijat eivät uskoneet. Helsingin Sanomat oli aluksi USA:n joukkojen mukana katselemassa tätä "seikkailua". Risto E.J. Penttilä syytti Ranskaa, Saksaa ja Venäjää siitä kun ne eivät hyväksyneet YK:ssa hyökkäyksen sallivaa päätöslauselmaa. ..." torstaina 23.10.2003 /2003/10/23/paakirjoitus.htm NETTISANOMAT.COM YK:n päivänä 2005. /2005/09/26/iraklehdet.htm Perjantai 3.11.2023. Tiistai 24.10.2023. - NETTISANOMAT.COM Maanantaina 26. syyskuuta 2005. Nro 400! Syyskuu 2005 September Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Nro 400 etusivulle! nettisanomat.com irak rauhanmielenosoitus Rauhanmielenosoitus lauantaina 24. syyskuuta 2005 Washingtonissa. 26.09.2005. Kuvat. Pertti Manninen. Mitä lehdet kertoivat? Tarkasteltavina Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen. Etsi nettisanomista! 1999 alkaen Linkit. Linkit joka numeroon ja haku, myös skandit!  nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. nettisanomat @hotmail.com Vaikea kuva Mitä lehdet kertoivat?. Tarkasteltavina Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen. Nettisanomat maanantaina 26. syyskuuta 2005. Pertti Manninen. Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005. Mika Horelli. (8 palstaa ylhäällä). "Sota pelottaa amerikkalaisvanhempia. Rauhanmielenosoitus: Presidentin politiikan vastustus kokosi Washingtoniin yli satatuhatta ihmistä." Otsikko. "Ann Bean kertoo valvovansa joka yö odottaessaan uutisia kolmatta kertaa Irakissa palvelevasta pojastaan Aronista. - Odotus on kauheata, haluan hänet takaisin kotiin, Bean rukoilee." Kuvateksti. "Bring my son HOME NOW". Teksti kuvassa. Helsingin Sanomat sunnuntaina 25.09.2005. (1 palsta keskellä). "Irakin sodan vastustajat osoittivat mieltään. Lontoo. Lontoon keskustaan kooontui lauantaina useita tuhansia mielenosoittajia, jotka vaativat sotatoimien lopettamista Irakissa ja brittijoukkojen nopeaa kotiuttamista. Myös Roomassa, Pariisissa, Madridissa, Kööpenhaminassa ja Washingtonissa järjestettiin vastaavia sodanvastaisia mielenilmauksia. AP". Otsikko ja juttu. Helsingin Sanomat kuittasi Washingtonissa järjestetyn yli sadantuhannen ihmisen mielenosoituksen yhdellä palstalla Lontoossa järjestetyn mielenosoitusjutun Irakin sodan vastustajat osoittivat mieltään lopussa lauseella: "Myös Roomassa, Pariisissa, Madridissa, Kööpenhaminassa ja Washingtonissa järjestettiin vastaavia sodanvastaisia mielenilmauksia." Keskisuomalainen ja sen suomalainen toimittaja Mika Horelli ei taas jättänyt mitään epäselvää. Pääuutissivulla oli kolmen palstan esijuttu kuvan kanssa: Irakin sodalle vaadittiin loppua. Kuvassa nainen kantaa julistetta: "SUPPORT OUR SOLDIERS. END THE WAR". Kuvateksti: Stephanie Sloganin mielestä Irak on jo "menetetty". Katkelma: "Stephanie Sloganilla oli hyvä syy matkustaa Mainesta asti Washingtoniin protestoimaan Yhdysvaltain sotaa vastaan Irakissa: Hänen sisarenpoikansa makaa parhaillaan sotilassairaalassa Saksassa menetettyään molemmat jalkansa Irakissa. - Tämän järjettömyyden jatkamisesta ei ole enää mitään hyötyä. Irak on jo menetetty omaan sisällissotaansa, Slogan varoittaa. Washingtonin mielenosoitukseen osallistui järjestäjien mukaan peräti 300 000, poliisienkin mukaan yli 100 000 ihmistä. Valkoisen talon luo kokoontuneet ihmiset vaativat amerikkalaisia joukkoja kotiin Irakista. Hallitusta syytettiin valehtelusta ja "sarjasta katastrofaalisia munauksia". ..." Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005. 26.09.2005. Kuva. Pertti Manninen. "Irakin sodalle vaadittiin loppua". Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005. Pääjutussa Sota pelottaa amerikkalaisvanhempia oli myös Mika Horellin mielenosoituksessa ottama iso kuva, jonka teksti kuului: "Ann Bean kertoo valvovansa joka yö odottaessaan uutisia kolmatta kertaa Irakissa palvelevasta pojastaan Aronista. - Odotus on kauheata, haluan hänet takaisin kotiin, Bean rukoilee." Kuvassa äiti pitelee puutankoon kiinnitettyä pahvijulistetta: "Bring my son HOME NOW". Juttu alkaa näin: "- Pelkään poikani puolesta. Joka päivä, joka hetki. Näin kertoo pennsylvanialainen Ann Bean istuessaan penkillä valkoisen talon edessä lauantaina iltapäivällä. Huolestuneen äidin takana valuu hiljakseen tuhansien ihmisten rauhallinen kulkue protestoimassa Irakin sotaa ja Yhdysvaltain nykyistä politiikkaa vastaan. ... - Aron on nyt kolmatta kertaa Irakissa, äiti jatkaa totisena vaikka yrittääkin puristaa totutun pakollisen amerikkalaishymyn kameran edessä. - Ensimmäisellä kerralla hän oli seitsemän kuukautta ja palasi haavoittuneena kotiin. Luulin, että hänen sotansa oli jo sodittu, mutta ei, Bean jatkaa. - Seuraavalla kerralla hän oli kolmentoista kuukauden komennuksella ja nyt hänen pitäisi olla siellä viisitoista kuukautta. En kestä tätä, hän on ainoa mitä minulla on, äiti jatkaa. Hän kertoo itse tulleensa kolmen tunnin bussimatkan yrittääkseen tehdä edes jotakin poikansa hyväksi. - Historia tulee kirjaamaan tämän presidentin hallituskauden yhtenä surullisimmasta sarjasta katastrofaalisia munauksia, mitä Yhdysvallat on koskaan tehnyt, kertoo Mainesta Kanadan rajalta asti mielenosoituksen matkustanut Stephanie Slogan. Hänen sisarenpoikansa Christian makaa parhaillaan molemmat jalat amputoituna amerikkalaisessa sotilassairaalassa Saksassa. ... - En usko, että tilanne todellisuudessa muuttuisi miksikään, jos joukkomme nyt lähtisivät sieltä, edessä on joka tapauksessa sisällissota ja maan jakautuminen. Mitä järkeä on uhrata amerikkalaisten henkiä yhtään enempää väistämättömyyden edessä, hän kysyy. Mielenosoituksen banderolleissa vaadittiin joukkoja kotiin, vaikka monet marssijat tiesivät hyvin, että toivomus on mahdoton. - Yhdysvaltain turvallisuus olisi pian todella uhattuna, jos amerikkalaiset jättäisivät Irakin nyt vajoamaan omaan sisällissotaansa ja ääriryhmien harjoitustantereeksi. - Vietnamista saatoimme sentään vain lähteä ja jättää koko maan oman onnensa nojaan, nyt emme voi tehdä edes sitä, valitti marylandilainen Ken vaimonsa Maryn kanssa. ... - Hyökkäämällä Irakiin hallitus toimi kuin olisi yrittänyt sammuttaa tulipaloa bensiinillä. Nyt sieltä ei pääse pois ilman, että maasta tulee uusi mullahien hallitsema, meitä ja koko länttä vihaama terroristileiri aivan kuin Iran tai talebanien Afganistan, Ken luettelee. - Vähintä mitä hallitus voisi nyt tehdä olisi vähitellen olla rehellinen. Mutta sillä on liikaa luurankoja kaapeissa joudumme odottamaan vielä ainakin kolme vuotta." Lopuksi Mika Horelli kertoo samaan aikaan järjestetystä vastamielenosoituksesta: "Monilla heistäkin on mukanaan Irakin sodassa kaatuneiden sukulaisten valokuvia. - En ole mikään sotahullu, puolustautuu poikansa menettänyt Cheryl Simpson. - Pelkäsin aivan kuten kaikki muutkin äidit ja minua menetykseni koskee aivan yhtä paljon kuin niitäkin äitejä, jotka nyt marssivat Bushia vastaa. - Mutta nämä sheenanistit eivät tajua, että Amerikalla on tehtävä vapauttaa maailma Saddam Husseinista ja hänen kaltaisistaan tyranneista. - Siksi minunkin poikani uhraus oli antamisen arvoinen, Simpson jatkaa viitaten rauhanliikkeen näkyvimmäksi hahmoksi nousseeseen Cindy Sheehaniin, joka menetti poikansa Irakissa. ..." Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005. Mika Horelli.  Helsingin Sanomat julkaisee samana päivänä maanantaina 26.09.2005 pääkirjoituksen: Pelkkä katastrofin välttäminen kelpaisi Irakissa jo voitoksi. Kirjoitus alkaa: "Irakissa hyvätkin uutiset kätkevät näinä päivinä sisäänsä huonoja. Brittisotilaiden ja paikallisen väestön yhteenotto kuluneella viikolla Basrassa päättyi hyvien suhteiden vakuutteluun. Todellisuudessa se kertoi jännityksen vakavasta kiristymisestä Irakin tähän asti rauhallisimpiin kuuluneella shiialaisten alueella. Yhdysvaltojen ja Irakin hallituksen joukot iskivät yhdessä Tal Arafiin läntisessä Irakissa ja riistivät kaupungin sissien hallusta. Irakin armeijan sanottiin todistaneen koulutuksensa tehon ja taistelleen melko hyvin. Se tosiasia, että kokonainen kaupunki täytyi miehityksen kolmantena vuonna yhä valloittaa, ei kertonut niinkään miehittäjän kuin kapinallisten voimasta. Tal Afarkaan ei välttämättä pysy rauhoitettuna. "Irakin" joukot näyttävät pääasiassa olleen univormunsa vaihtaneita kurdien ja shiialaisten heimosotureita, joille kaupungin sunnien kurittaminen oli varmasti mieleen. Kansallista armeijaa on vaikea luoda ilman kansallisen yhteenkuuluvuuden tunnetta ja uskottavaa kansallista hallitusta. Kumpaakaan Irakissa ei oikein ole. Väestöryhmien välinen kuilu ei ole täyttymässä vaan syvenee. ..." Sitten kerrotaan hallinnosta ja uudesta perustuslaista mm. seuraavasti: "Perustuslaki on olennaisilta osiltaan vain shiialaisten ja kurdien välinen kompromissia, jota sunnit eivät kansanäänestyksen tuloksesta tunne omakseen". Lopuksi arvioidaan tulevaisuutta miehittäjien näkökulmasta: "Verisen umpikujan turhauttamat kansalaiset ja poliitikot sekä Yhdysvalloissa että Britanniassa ovat alkaneet vaatia, että Irakista on lähdettävä seurauksista välittämättä. Jos yleisön tuki täydellisesti romahtaa, siihenkin saatetaan vielä päätyä. Helppoa se ei missään tapauksessa ole, ja seuraukset voivat todella olla arvaamattomat. Vetäytymällä ehdoitta presidentti George W. Bushin hallitus suorastaan julistaisi, että sen koko politiikka Irakissa on ollut yhtä ainoata vastuutonta erehdystä. Vetäytyminen voisi laukaista sisällissodan, josta Yhdysvallat kantaisi perimmäisen moraalisen vastuun. Maailman tärkein öljyalue jäisi leviävän anarkian armoille. Ei tarvitse uskoa Yhdysvaltojen hyökänneen pelkän öljyn vuoksi ymmärtääkseen, miten vaikeaksi juuri öljy tekee tunnustaa tappio ja lähteä. Irakin lisäksi panoksina pelissä ovat myös sellaisten maiden kuin Saudi-Arabian ja Kuwaitin öljyvarat ja poliittinen vakaus. Öljyn omistus ei ole polttavan tärkeä strateginen kysymys. Öljyn tasainen saatavuus markkinoille sen sijaan on. Raaka tosiasia taitaa olla, ettei kelvollista strategiaa Irakin kriisin ratkaisemiseksi ole lainkaan olemassa. Washington on oman lyhytnäköisen politiikkaansa luomassa ansassa. Se on voimaton palauttamaan turvallisuutta Irakiin ja kyvytön lähtemään sieltä pois." Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus maanantaina 26.09.2005. Pääkirjoittajan nimeä ei ole mainittu. Helsingin Sanomien päätoimittaja on Janne Virkkunen. 26.09.2005. Kuva. Pertti Manninen. "Pelkkä katastrofin välttäminen kelpaisi Irakissa jo voitoksi." Otsikko. "Tuleen sytytetty brittipanssari Basrassa". Kuvateksti. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus maanantaina 26.09.2005. Lopuksi raapaisu historiaa. Sodan alkuvaiheen kuvailua samoissa lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Keskisuomalaisessa. Helsingin Sanomat jopa lähetti oman toimittajansa USA:n sotajoukkojen matkaan!  2003 Suuresta rauhanmielenosoituksesta ennen pommien pudottamista Nettisanomat kertoi jutussa Oireellinen valinta? Massiivisia protesteja Irakin sotaa vastaan. "Sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa protestoivat lauantaina sotasuunnitelmista Irakia vastaan". DAGENS NYHETER sunnuntaina 19. tammikuuta 2003. Kuinka Suomen päälehti HELSINGIN SANOMAT ja maakunnallinen valtalehti KESKISUOMALAINEN kirjoittivat mielenosoituksista pääuutissivuillaan ja ulkomaan sivuillaan? Nettisanomat torstaina 23.01.2003. Sodan kaksi näkökulmaa: Suorittajat ja siviilit. Molemmat uhreja? Nettisanomat torstaina 03.04.2003. "Kun Helsingin Sanomien toimittaja siirtyi sunnuntaina Yhdysvaltain armeijan tukijoukon mukana Irakiin, matkalla jouduttiin pysähtelemään useasti." Kuvateksti: "Tuhansia merijalkaväen miehiä odotti lähtöä sunnuntaina täydennysmiehiksi Irakiin. Ennen lähtöä maihinnousualus Nassaun miehet lepäsivät aluksen kannella ja suojasivat kasvonsa auringolta." Helsingin Sanomat 31.03.2003. Kuvateksti: "Tuhansien irakilaisten pako maaseudulle sodan jaloista Basrankaupungista jatkui sunnuntaina. Etelä-Irakissa sijaitseva miljoonakaupunki kärsii jo vakavasta vesi- ja elintarvikepulasta." Keskisuomalainen 31.03.2003. Nettisanomat torstaina 03.04.2003. Helsingin Sanomat USA:n joukoissa. Nettisanomat torstaina 03.04.2003. "Helsingin Sanomat kävi maanantaina rintamalinjan tuntumassa lähellä Najafia, josta on taisteltu toista viikkoa..." Helsingin Sanomat 01.04.2003. Nettisanomat torstaina 03.04.2003. Valtauksen merkki. Vaikea kuva 2003. Nettisanomat torstaina 10.04.2003. "Keskiviikkona 09.04.2003 näimme teeveessä kuinka Saddamin patsas kaadetaan. Näimme kuinka kasvot peitettiin ensin USA:n lipulla ja sitten Irakin lipulla ja näimme lopuksi patsaan romahduksen ja hävittämisen. Seuraavana päivänä 10.04.2003 vain yhdessä käsiini sattuneista lehdistä oli kuva USA:n lipusta Saddamin kasvoilla: Sanomalehti Kalevassa." Pertti Manninen. Nettisanomat torstaina 10.04.2003. 2004 "Amerikkalaispoliitikoille olisi aivan erilainen päätös lähettää joukkoja sotaan, jos siellä olisi mukana heidän omia poikiaan ja tyttäriään. Näin on enää kuitenkin äärimmäisen harvoin." Sosiologian professori Charles Moskos Northwestern Univeristystä. - Palkkasoturi tähtää yliopiston penkille. Keskisuomalainen maanantaina 15.03.2004. Mika Horelli. Nettisanomat torstaina 25.03.2004. Lue myös! (2003- 2005) Muut lehdet ja linkkejä. Mm. katkelma Leif Salménin kirjoituksesta "Öljy on verta sakeampaa". Nettisanomat torstaina 23.01.2003.  Katkelma kirjoituksesta "Tähän on tultu". Leif Salmén Iltalehti keskiviikkona 14.04.2004. Nettisanomat torstaina 15.04.2004.  “Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan".Helsingin Sanomat. Kotimaa. Vallan liikkeet. Mari Manninen lauantaina 07.05.2005. Nettisanomat tiistaina 10.05.2005. Kuva. Työttömät nuoret ilmoittautumassa EU:n nopean toiminnan -joukkoihin Helsingin Sanomien innostamina. Kuva: Pertti Manninen. Nettisanomat tiistaina 10.05.2005.  Aiheeseen liittyvät Nettisanomien kymmenet kirjoitukset, löytyvät "omalla haulla". Lopuksi: Irak. Hallinnon pystytys jatkuu. Tappaminen jatkuu. Maanantaina 26.09.2005 Pertti Manninen, päätoimittaja. P.S. 21 vuotta siitten: Fredsträff '84  Tämän numeron etusivulle! Nettisanomat tiistaina 10. toukokuuta 2005.  Nettisanomat tiistaina 10. toukokuuta 2005. Etusivu. Numero 356. Kuva. Työttömät nuoret ilmoittautumassa EU:n nopean toiminnan -joukkoihin Helsingin Sanomien innostamina. Kuva: Pertti Manninen. Kuva julkaistu nettisanomissa ajankohtaisena torstaina 09.10.2003 seuraavin tekstein ja linkein: "Työttömät nuoret ilmoittautumassa Nato-joukkoihin Helsingin Sanomien innostamina. Postitalo ja Eduskuntatalo näyttävät kääpiöiltä massiivisen Sanomatalon puristuksessa. Lue SanomaWSOY:n lisärakentamisesta: "Kansallismaisema vuonna 2010?" - Kuva ainakin on manipuloitu." 09.10.2003. NATO. Vauhti-viikko. Ja tänään uutta: Helsingin Sanomat. Kotimaa. Mari Manninen lauantaina 07.05.2005: "Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan." Lue myös! Guardian Unlimited Monday September 26 2005 Gunmen kill schoolteachers in Iraq Iraq: Hundreds of Abu Ghraib prisoners freed · 10 killed at police checkpoint. Voters swing behind Iraq withdrawal Ghaith Abdul-Ahad: In the line of fire Special report: Iraq  ABC London chief denies Iraq link BBC attacked over July 7 coverage Media: Ofcom criticises BBC for harrowing footage, saying treatment did 'not reflect seriousness' of situation. PM pledges money for 7/7 victims Bombing victim's first agonising steps to recovery Leader: Heroes and villains Special report: attack on London MediaGuardian.co.uk Lords to decide on evidence extracted by torture Politics: First terror case since July 7 to reach highest court · Hearing will test whether the rules have changed Guardian Unlimited Politics Aftonbladet Måndag 26 september 2005 al-Qaida-ledare dömd för attack Abu Dahdah fälld för delaktighet i 11 september-dåden Spansk domstol dömde honom till 27 års fängelse. Filmen kan få Saddam dödsdömd Efter diktatorns besök avrättades 143 Saddams egen fotograf har filmat honom i byn Dujail - där 143 människor dödades. Tuuli käy heidän ylitseen. Poisnukkuneitten muistolle. Sarja. Kuva: Pertti Manninen. Guardian Unlimited Sunday September 25 2005 Britain to pull troops from Iraq · Blair says 'don't force me out' · Plan for withdrawal to start in May Allies rally around Blair Comment: Peter Beaumont Comment: Mary Riddell Special report: Iraq Guardian Unlimited Politics --- --- --- TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: mailto:nettisanomat@hotmail.com  Copyright nettisanomat.com 2005/400. Sivut: 26.09.2005, (nettiin 27.09.2005, linkit 27.09.2005).  Helsinki - Helsinkisanomat - 2005/09/26 - Irak - Rauhanmielenosoitus lauantaina 24. syyskuuta 2005 Washingtonissa. Mitä lehdet kertoivat? Tarkasteltavina Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen. - Sota pelottaa amerikkalaisvanhempia. Rauhanmielenosoitus: Presidentin politiikan vastustus kokosi Washingtoniin yli satatuhatta ihmistä. Irakin sodalle vaadittiin loppua. Keskisuomalainen maanantaina 26.09.2005. Mika Horelli. - Irakin sodan vastustajat osoittivat mieltään. Helsingin Sanomat sunnuntaina 25.09.2005. - Pelkkä katastrofin välttäminen kelpaisi Irakissa jo voitoksi. Otsikko. Tuleen sytytetty brittipanssari Basrassa. Kuvateksti. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus maanantaina 26.09.2005.- Päätoimittaja Janne Virkkunen - maanantaina 26.09.2005 - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat uusimpaan! Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan! sivun alkuun! /2005/09/26/iraklehdet.htm Perjantai 3.11.2023. Etusivulle!----- --- Kuvia YK:n päivänä 2023. 08:33 Aurinko nousee muutaman hetken kuluttua. Uusimaa. Kirkkonummi. Kauhala. Tiistai 24.10.2023 08:33. Kuva Pertti Manninen. Kuvia YK:n päivänä 2023. Aamusta illansuuhun 08:33 - 15:59. Uusimaa. Kirkkonummi. Tiistai 24.10.2023. Kuvat Pertti Manninen. 18 kuvaa! Tiistai 24.10.2023. 19:51. Kaksi kuvaa Jopet-showsta vuodelta 2007. - Mutta miksi näitä ydinaseita ei poisteta kokonaan? - No on puhuttu niiden vaihtamisesta ritsoihin. Kaksi kuvaa Jopet-showsta vuodelta 2007. Kuvia YK:n päivänä 2023. Jope Ruonansuu, Mika Räinä ja Jukka Toivonen. Yle TV2 tiistaina 24.10.2023 19:51. Kuvat Pertti Manninen. Tiistai 24.10.2023. 21:55. YK:n päivänä 2023. Israel vaatii YK:n pääsihteerin eroa. Iltalehti. Guterresin mukaan lokakuun 7. päivän hyökkäys ei tullut tyhjästä, ja että palestiinalaiset ovat olleet 56 vuotta "tukahduttavan miehityksen" kohteena. YK-järjestö saattaa joutua lopettamaan avustustoimintansa Gazassa. "Jos emme saa polttoainetta" Iltalehti 24.10.2023 21:55. Kuvat Pertti Manninen. --- Tiistai 17.10.2023. Asunnottomien yö 17.10. Arkistosta vuodelta 2005. --- Tiistai 10.10.2023. Aleksis Kiven päivä 10.10. "Makeasti oravainen makaa sammalhuoneessansa." Kuva. --- --- Lauantai 7.10.2023. Rauhanpalkinto 2023. Nobelin rauhanpalkinto iranilaiselle naisten oikeuksien puolustajalle. Palkittu Narges Mohammadi on parhaillaan vangittuna Iranissa. --- Perjantai 6.10.2023. 20 vuotta sitten 25.9.2003. Moe haluatko miljönääriksi ohjelman juontajana. By Matti Reijonen Moe 20 vuotta sitten: 2.10.2023 - 3.10.2023 - 4.10.2023 - 5.10.2023 - 6.10.2023 - --- Sunnuntai 1.10.2023. Kurjet lentävät. Kuva Pertti Manninen. --- Nettisanomat 20 vuotta sitten 28.8.2003. I have a dream.Keskiviikkona 16.8.2023. Arkisto 20 vuotta sitten 14.8.2003. - USA. Hullut vaalit. - Valtauksen merkki. Vaikea kuva 2003. 10.04.2003. Kaleva. - Ahtisaari ei kaipaa todisteita. 01.08.2003. --- Sunnuntaina 13.8.2023. Uusi sukupolvi hippasilla. Kuva. --- Arkisto 6.9.2001. Pääkirjoitus. --- SYYSKUU 2016. ORAVA TAMMESSA. - Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm. - SMILE from MODERN TIMES - "Förbjud atomvapnen". 1957 KUVA - YK:n päivä 2005 - Tiistai 3.11.2023. - Kuvasanomat - Sanomatori - Helsinki - Helsinkisanomat - Härkää sarvista - 12.fi -<BR> N:o 2808. <A name="vastaava"></A>Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com <BR> 2023-11-03 ja 2023-11-04, nettiin 2023-11-04 15:36, linkkejä 2023-11-04.<br> <br> <br> <a href="http://www.nettisanomat.com/"><img src="http://www.nettisanomat.com/2023/10/07/kuvat/NSlogow600.gif" alt="" width="600" height="105" border="0"></a>"Haukkaavan logon" teki Jaikon kurssilla 1999 Mika. Ensimmäisen kerran logo oli lehdessä tortaina 30.9.1999. Pari vuoden jälkeen se korvautui steriilillä kirjainlogolla. Nyt se on taas mukana!</p> <p><br> 2022-06-17. Tarvitsetko ...<br> 2022-12-23. Kuusi syytä ... <br> 2023-06-26. Aktiivinen. <br> 2023-09-21. Yli 20 mg ... </p></TD> </TR> <TBODY> </TBODY> <TBODY> </TBODY> <TBODY> </TBODY> </TABLE> <TABLE width="640" border="1" align="center" cellpadding="6" cellspacing="1"> <TBODY> </TBODY> <TBODY> </TBODY> <TBODY> </TBODY> <TBODY> <TR> <TD height="78" valign="top" bgcolor="#ffffff"><A href="http://www.helsinkisanomat.info"><IMG src="../../../logobigblue.jpg" alt="" width="200" height="64" border="0"></A></TD> </TR> </TBODY> <TBODY> </TBODY> <TBODY> </TBODY> <TBODY> </TBODY> </TABLE> <br> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <p align="center"><STRONG style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; line-height: normal; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; font-style: normal; font-variant: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; -webkit-text-stroke-width: 0px;"><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="6"><A href="http://www.thehungersite.com/"><IMG width="120" height="60" alt="" src="http://www.nettisanomat.com/2008/06/15/Hunger000.gif" border="0"></A></FONT> </STRONG> </p> <TABLE width="640" align="center" bordercolor="#333333" border="1" cellspacing="0" cellpadding="8"> <TBODY> <TR bordercolor="#ffffff" bgcolor="#ffffff"> <TD height="105" align="center" valign="top" bordercolor="#ffffff" bgcolor="#ffffff" --=""><div style="font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; color: rgb(0, 0, 0) !important;"><br aria-hidden="true"> </div> <div style="font-family: Calibri, Helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; color: rgb(0, 0, 0) !important;"> <table id="x_x_m_-1964018348353738693tableSelected"> <tbody> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><strong> </strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td width="157"><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2F12.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=Niax9NqfkOcmnBhF0%2BzP1cIzR45qpe4gM14A6yjyfxs%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://12.fi/" shash="aDdqU5EVD6FtpsSaYAXykXdGdkGqSSI67tI4KVxbRKrZR9txO/DjIv2t5kW1GPj8nl3Q6umBpJO0nXRKJqjIj60Ls/ad+EmBfgsOtCM3C55NY9nA98pZtyEY71A+8VgqKlFYvS6apgVQIZ5rqS/Vv+iKmHKzYk/CLspuruYp26M=" title="Protected by Outlook: http://12.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="2">12.fi</a></strong></span></td> <td width="234"><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.12.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=lKbJgCvIsoR7Wh0thHAOiQq2xpnAEFxa2zJC91zPBDA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.12.fi/" shash="Sz2CIVIiBwPdbXXT7oXlAsSO7BWeHj64y04r7kf7GoXrdXvgAK6yc1eyWXN8+t3sO2AGxljLGMy6/vjysZMaexefkBGPb3b2scVhe9PDHyJ+WcUSx7I25mAZ+p4OrsywK79I4Fdx+ruyAIAWxDzmQoHg27SrcW3uYH1breWMQ/8=" title="Protected by Outlook: http://www.12.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="3">http://www.12.fi</a></strong></span></td> <td width="213"><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2F12tori.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=nx3GCrCMj08buM9kQN1Zp7A4YwDLfeUxnT9UpTqDMoY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://12tori.fi/" shash="FgyrfJdo5CGaD3T7+RnG3jHBWF5beg6T44b/KCrhygckDEprYTw7SOcleU1SwMJNRE2DX6/wguNVhx6RAxZgHDMejkbYLNtOmcmSRdMzX+Sr9EOkeEd9Rfsdm7lzlE4fusd6UdzhhGorWPTs91enfIa8OA3WLiJqOOPiq/ujPrs=" title="Protected by Outlook: http://12tori.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="4">12tori.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.12tori.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=0nWrnOjst0Mmr2KcejvVaqLVcw2dDmT2czyZRYaFFrE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.12tori.fi/" shash="QTG2U1v4L7dFYluJnEM/R5H/CyWGzDYWgUZ98m8kmRegQJq4qh/5AQ0ojSNWp/W/vAha1OuNdBZWx0EC7lSr/hDSskQLMr2pSskfJZwiWRXECk2B3fR3EROM9KLmfjm7qm4GCBmNjES3A04rXaHKpRDvJN6bbsdBl0udARGAUmQ=" title="Protected by Outlook: http://www.12tori.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="5">http://www.12tori.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2008-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fapumiehet.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=YiJrTXM655lLjYw3ogW5IaQQm7h8S19nbUNwIW4lnEU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://apumiehet.fi/" shash="I5Ff2BjMEyDQwc4WRNPoM/CfOz2O/8LsmztdK73gEmnIFIwttcrTK9HPuLU6p6GdEXWLHI3GAqlYurA7sjhYctgVIGIzgLRsVGnWP6MZM97AwTiT69yxJwVE1l3NdZRaU3AHGJ3nXCMWWpLQquHLqaDKlGrjXa98VeKcs/JctYI=" title="Protected by Outlook: http://apumiehet.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="6">apumiehet.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.apumiehet.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=vQVNtCH34iupIbWSbUsoP6TrvtF5CeQYjpNFaWQY8wA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.apumiehet.fi/" shash="UVoCy+X4XxVO/xOsxdOcMaSEkNa9iDt+g7FYav8FZRwP5d2ZEZI0Nd6EaYIdXM7sz/FJmyDZt4D18zi/nr/5RUuDsFoSckqrE5QXLEtzsEVKXe9ZTT0HirxJG74L3zbNgdM0Ec5ROM9Pl4S82HsYIQjPU/ZI2yGDIKtuVIvgo2A=" title="Protected by Outlook: http://www.apumiehet.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="7">http://www.apumiehet.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fbiden.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=xBJd2PBLIGT2jKnUeyybj7IX%2Fb3%2BKhZ19FLYhq2NUmU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://biden.fi/" shash="fHE9aMYy7e0/ExBHnniDZu87ocEebb8h/ojyDKdej1G1lZ+HoBuqtmL31hzC+MA7KrU/EuyGRbBEqXw6Gav8z+Qi8FQ32kyf7Om5osvhD5XDq2VhqD8+my9HvH2GlGcX50jY4BJwkAZWzbzfXd3tgSYBbU9SIZm9ByWowZrVIQU=" title="Protected by Outlook: http://biden.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="8">biden.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.biden.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=wF%2Blwthy99rI41sbZKe5N4IQIn71eZFZ28bunN%2FAXTU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.biden.fi/" shash="yeTLj3ZBbHYAimFWVaZpkkCL1vj28VWjQ/x1kQn98tU18SQGbA37hzNE+qc2LCE7fFV+CSjSbqN5vHpBBAE8lbUpsCSDzpaYifJxD32RaYxLr/zF/6MlNcFe9HQ+aZqskmoOprghScyPeUkwBwJnT6K9saWDL+Ir9i6rs5lfP8E=" title="Protected by Outlook: http://www.biden.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="9">http://www.biden.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Feduskuntatalo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=8bhdmL4ZBLb%2Fuyn3N71DRvPwXDqKpU8hpM9utzP6ehQ%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://eduskuntatalo.fi/" shash="ynwkq1v1IviyIOas66r4EfPeBtdYekYNnHiR1GburrT7zdUmIXyRRJvoQBjPLkT2lAkw6BBKBjFMELs82phiXtuQmW7gdChnGl6WNBFjdE8x64Eg89fwHIgeD1Fixquj04Auylj+PyAvYpZ4lX5evK8ZLdPaGXjsXmHvydLn9eg=" title="Protected by Outlook: http://eduskuntatalo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="10">eduskuntatalo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.eduskuntatalo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540278031%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=N4tfyymQUCrEPIEDMXNQhrEVD0478wbQ%2BsMuPO4X1Ic%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.eduskuntatalo.fi/" shash="k0GMvOswyJE/h62n4YQSpfu2ymBSAygWs8CTcW/oWCpjx1GQqqddm+NFvVjqdnY9KlOEKfP1JJLQt6H62HrBSRM+qUDWBdWjQzA/kSJ9CSx0Muy7L86Q5OVsA7rJHeOvNbJTXzYhqbjy4BFpYOHxZUMDD+7BpKIZIXr1YLaqoIE=" title="Protected by Outlook: http://www.eduskuntatalo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="11">http://www.eduskuntatalo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Felama.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=eC3lOszl6AbHN%2BYf6CNCPRrt5%2BSaMCJQtJ3yAJmEa88%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://elama.fi/" shash="cMqyW0bMJJ+buvgxmmBzD3y2oRwSlUzcPgNoQ1y4q7eQFVMDz+M2mocLdPN59qqLMTvodNKCRtIRYUnccohvvN3K4MLy+6wju+GyQZRcrJFkAHhM2/DIOomjKnJmAtUnfM7KPqIsQsUK6DjOGYzGezvv0UAyU6kdkupCCeJ2h0I=" title="Protected by Outlook: http://elama.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="12">elama.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.elama.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=8zh0VXX1Rm4T8VRRwtwFBxf85iKv2KJCmmS4m114hFg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.elama.fi/" shash="Ptle5IZQC9ovGWUKDyM37C/8JOMSucZ8xvy6KbgQrkVbRm+LQqKEThN17PXGvWMVyFxdgcA+qaYWo8Xu68GrHicURTaQB+Bg9MPvTLe71WWr7alWpPB1vqnE2In+OzqykJkvPm0xJGoWng+evdhrcpBRh1y7sj7zSQrD6amMZ40=" title="Protected by Outlook: http://www.elama.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="13">http://www.elama.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fennustamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=KnL4zT0XE6SS4g9sYKG%2BkCQXjTHHMdDwugLwgN4GIQI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://ennustamo.fi/" shash="YFeijAIlDdTlznFik+nMEZUNIbYAOj2Zbfl+MOM19gCrGdOyOGBD3zhOsbD8chPBidSVNcegBZMptoxbpWcWukijKCIyXVFafVoDZvI/g3Zg4oTzspELx44RcKpKDYcT07Vq8Zf7SICpjHVd/Ei5s+HhnIIWz3Zds9zZlek4adE=" title="Protected by Outlook: http://ennustamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="14">ennustamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.ennustamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=9QQMCBiZP4H0H%2BMR%2F%2B9UGhpRy9iX20E8s00EbeLPI9g%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.ennustamo.fi/" shash="K9/q5n7vxDnWMW142KTLFgt0mjExtNTV4GwzMwHEECYWfOtkhUppFNHQIKxkRVq/utRoHsS6IOwW7KsVLik8k7P+yWNyDjY++MB2rRNLPekHHQpX9Hb3mPhqbsUmvE+xc9OxFfPYsbIQ0D6G0b9RLA9dBOAidrY9CKm+C3PiUyU=" title="Protected by Outlook: http://www.ennustamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="15">http://www.ennustamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Ferika.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=mQu%2FX7dnCjUaLnzZ1O5eeyZU1H%2FZ6KFaAlzV1ZBowu4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://erika.fi/" shash="AL/A3tf072OxPm3k5W4X9pqjCEh9jQBfLzUFiDVqr8pfPUqYvZQWNQSjK6wWI7Xtb2rR0WjiSksJ3JI+urVNID1XYQP6+PB+JrwoOIZoCx9nZx78PdJaDD7LtoE32I6JSxmxYNRh/N/esU9dHPXRM8mj3+k0ODr5J96kh9Rz9uI=" title="Protected by Outlook: http://erika.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="16">erika.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.erika.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=2A1%2BXDuMWI%2BGWvyl7S0PKwVDIeEJ8hGZeltXcUIfft4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.erika.fi/" shash="LcPQSvUj2p5cN0rsLY6xFICQbT3AdRWmnedmV2IrFFstg8P0gPmzU7Qa0Br2lfQEQxUh046VlSbcdAXf/ap/QUuSMepxTcTE293yUL0incjclPh01uoNSv0tiamR7nCHH1PD428akl7gKQgKZSf01o0teDPIEVCBHvZHxD0suiE=" title="Protected by Outlook: http://www.erika.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="17">http://www.erika.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Ffaktaamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=czSADbno8u5KRZT4GH0izvvS0Sl2Nyau3weEXIxf8bE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://faktaamo.fi/" shash="XTaVbusilQuSAkGJyS6vHC5nkRr69IsTEI/MYXBsIBzeNN6+YtWIzm3qWzPziwwkIrOj6i7UJou6x5iwxVFxjVuE1PV1KCwlp21nUv6DNJcadKtaVqEeKb5wgfD7gLO5xeh0DaWDVUBW7MeSTwW8WZzhRZyfDyFtvllnwKXaoCs=" title="Protected by Outlook: http://faktaamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="18">faktaamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.faktaamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=un3h9d%2BNljDlcO6E%2BJdBDDh7byCozs97wtS7fj94%2B90%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.faktaamo.fi/" shash="a63sS5HtG5vLZz8XL0XlfuRdeL1v7Q7XXpj9MO0w5zSs/4AHY4ucGemu96wohEfHj/PDT2m8pKGxPMkbYrts1PD9Py0D4hiFOGIO2f7SX8lG8DnOIyb8+5xW67SgtzNwZN8jYp8YThOY+ek4ucCMskx+S9gEDPx3nGpGWwYFJPo=" title="Protected by Outlook: http://www.faktaamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="19">http://www.faktaamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Ffotomo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=AggxFBZ1vETJJ4N53Yj48%2Fj%2BKVv3XximtZzk7hvR9hI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://fotomo.fi/" shash="k8Mz4CTTEZoToGdNsjwAElGbsuOJmrOJDn0gwxF70uxpKM+gO8Oe9ait36MsNDcrshvTaubT7qVb7TUgxjoJIN6fC1+YEXk6BbwP9tDBz6xkwW8p+r86vS/lZmubqBBLHChkCLoAriDiSwhqpQsL5boqEmdWGdPq0ppxKlJXReE=" title="Protected by Outlook: http://fotomo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="20">fotomo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.fotomo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=jEVyhKwltPWpLFmT5T20n1MYgzkDbDKiFHrhUIfpOIU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.fotomo.fi/" shash="U6s11qy6UU+4/WPdfTd3jXAdNNuBwtpNG4yJnHUbKbQoFWNXPekxGCwmjL/hXLM1LV2/3foyZNSr6k3keS5byNAp1tNC+tQs2pL1Jme1395wzpkkGhyPEiWnto8lR4CIHjj1R7YnOW73TH/Wx3WfjIXULzZaLWXtlN3IPrKJMAE=" title="Protected by Outlook: http://www.fotomo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="21">http://www.fotomo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Ffy.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=kre%2Fl%2BS2pRT%2FIPGCgnZoKsyPeUYc27X2xakNU0usC4o%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://fy.fi/" shash="T6VmyxyAmnxt9a4XQ6qr34FOlQ7lBcsIJKRuTvpwfKs3rLX7KdlX3PH9OLTnpkhdBALUW2T2TKAxihPvhxWiu8jDdMvkyjCTcDajiasMcaJ4AwlWTGWYZKXg27A+CHAcZX5CpJhhhh4iyYoGecGG1tmj6witT0bGZyF6mgjAVUk=" title="Protected by Outlook: http://fy.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="22">fy.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.fy.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=e5cznxlz8PujSVmSvFbcE2hiaCOemqIX8KCU40YcOAs%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.fy.fi/" shash="qzEkly273fTkV7a3aNfZOTYiMnhZ5VSLfDjokHanNb79EG26Ef7YOyfcfwDCT+W3k5b1m5et8E8gO2UJUoToNj8qeyAc63GY0o1CEbm+FwuuQl10WHGw1lEHZ5kckdI0e2ICUZVLs4EFo7tCdJViOZ6Hq2n3jyqTpVrXhvxjV10=" title="Protected by Outlook: http://www.fy.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="23">http://www.fy.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fgagarin.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=zhVZKiAJuTJSVJJV62fnPBvhEEu945YUT7ci8HOKCQ8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://gagarin.fi/" shash="YaXGV9zJv2Mhb0gn9/PF0l5VMK0ovs2iXz3H2boAilFb6VUSodYK4MNTJLQVwFRppcppqHanvh8y0mLr02LS091peGGNV7DlQxRmrIm5rYVXMI/DlOAbW1KV8Hqtrv7MJC8Zhv8VxlsW/x5nKQ8gOIRBjZ2g/zwp52YlEhdws70=" title="Protected by Outlook: http://gagarin.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="24">gagarin.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.gagarin.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=gbWtoRcjRrs6Ist5lBTCYmucry61vO8Qs24xcnXBnJc%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.gagarin.fi/" shash="tzELAnRuMQuIorcEJ4QetwicirqTFU0XxUdhVIMxhtIH3wR6mpVdgFo1IgfjGj1h2FrXxld3P0VWF9cHNHRGtedrrbv97chIYLVShzwfIA5+/eboe+W1/a0Gc6UOnA9VvH9cxlrihMrzpTqUTYXZoLi9FZMNkk5+fH/427AsTOg=" title="Protected by Outlook: http://www.gagarin.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="25">http://www.gagarin.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhelkinginsanomat.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=HorYnS8v71yg3CrGcnnIJVtnbhuRUXV9WRqGFnD7tXM%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://helkinginsanomat.com/" shash="JMbRDzZbsMrHzLOCASrF07ExpiuAzxrdiSgocBv3z+N/jK1oVvl2zlmxA3cCzaka69VJZmQC99qFnQw6E3g3mFvr9q/VIo9/3U7rk3E5ApwvCb/CFe1a6DxrUFDpNYojvMRU3yALf0j9ao9+rHA2+zwYkr+YIHWxvWRjq6qCv70=" title="Protected by Outlook: http://helkinginsanomat.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="26">helkinginsanomat.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.helkinginsanomat.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=6bzh83Yz%2FsXht46Q2oP3Go1Y%2BFf04y8kwHnMC8TTO8I%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.helkinginsanomat.com/" shash="dOHuuW9FNMwtugWajL/Y7/lRYsai6JLZkGkJTy73vWv5sl1ihGZWQn2zo/69yHFsokFRW44x9HEcwNSJ/ftV0NNHuoUl7yUxph7tb1bwU9OTePMlmVoEkXEK6b2i3ciLrL0YZNeWOtfYnFkeGwonycib1jlallCIe6lMTy7IoUk=" title="Protected by Outlook: http://www.helkinginsanomat.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="27">http://www.helkinginsanomat.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhelsinginsanoma.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540434267%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=dP3V4XAArmdM9CkS%2FDck%2Fztc1o6OwSYNWFV%2Fqc3ynnk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://helsinginsanoma.fi/" shash="ry8zz/8SrAQoKkHPkeCLs2rm8S+37Az/qBYtMMpsgNKHD1Wpc9vWW2+0POCCfd8i8GIMwDt/tfNu3cEv4cMtOdyS8ZGbfi/VtDkaCSInxhG8bWrseTJ0Wl21tJyieNPZUc2Lqvl65rr8fAJX7aVlADpCRxwOkoqkxXGHC+rxAe4=" title="Protected by Outlook: http://helsinginsanoma.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="28">helsinginsanoma.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.helsinginsanoma.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=biIGeXKoB5THfE8a0dWUVDiynSyUgd7Nb65%2BMs2%2BEM4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.helsinginsanoma.fi/" shash="qBgrHMZ5QC+E2b4oVxqtw1JUyrh6o+048NXKh8ZNos9Yu3qHyHU/CfmTCA00JdFTgMyt+nPVLkRiN++s1ny0sFt8JbaFniGM+0OclEaoanbqrDibIray4+E6x5NTnIuM4Gs3WmBUoJ0nIg5WYCe4K0s7JcKNk+7m9zPHyi6SFo8=" title="Protected by Outlook: http://www.helsinginsanoma.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="29">http://www.helsinginsanoma.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhelsinki-areena.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=BagXYjMxwb49lVE1rc5667igNavDpNQZEjrTvZbciMs%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://helsinki-areena.fi/" shash="ntgsQp8GU0ExGWiDNyB5J0BKtRLU1xm25FQYL2trujYo7EywS2qLcZgoA7Naokr/B0IvoHMpv1GnSD2KLM58GGYbVz+VkFBVP+UT+g0iI66l/gNPM5P8CVkx9zX/f/SoLi5USXNsahqFhpjf0vnXfHXhpU5+tjx3rMPGQBeuHHw=" title="Protected by Outlook: http://helsinki-areena.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="30">helsinki-areena.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.helsinki-areena.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=SsXIddfAnrpJONPcQIfdpG0dm1Azi51W4aGWu%2B4IERU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.helsinki-areena.fi/" shash="PgZH7XM+9jEjKlRGp/ydZ9wKITlKWwFzahCEYuguBojQNY8Debw3y1olyXaq3qG1qUeXSqIBPiRL9kZGCznWER2z1zLm1PJLtDEC39Bp+9bDHtsB40vEmp5Va3WrhWjqYMPhpMSXtIvI8Trax+FclibPoTf599nEM3s6k8J8h1s=" title="Protected by Outlook: http://www.helsinki-areena.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="31">http://www.helsinki-areena.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2013-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhelsinki-lehti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=MkRfBgqTqzPo4Q88y6kd5HKdOdscwX0AEVkPJgMbhTg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://helsinki-lehti.fi/" shash="RTABe+TulWviARWGR7flWZSwdK5IlFut0LDv7K1d0R3T61yRFVKuUGymii4x64ce6io8dGYSAX5l5hkl+OVu0tkLPPICAYFHc8TTIXMs7bKTNI0gWOK1K+ZlnLPNXv6YtODGcKmSEmTe9haykyP1T9BHQFgToQbPG9ou/xpYquI=" title="Protected by Outlook: http://helsinki-lehti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="32">helsinki-lehti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.helsinki-lehti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=aMR1pLgVhxyud1f2I%2F4c0Ywq7CyIcuQSNCkg0ozDPbg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.helsinki-lehti.fi/" shash="prFAgGele81pkkRLsqeDFTX+D0gN2Izu8hNStIVpkmmF8fkXz8jGysLu2Yz4uQJAERhQPRd5OUJYqE536zNYI8XmXamJGW7cl8T0iz3f8E/5jmxycasKGa2DSU00tXTNexrNU3dN4/cpiUZ0o2P+3jeIKz8MRqpGZGgQYlGa5/M=" title="Protected by Outlook: http://www.helsinki-lehti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="33">http://www.helsinki-lehti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2018-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhelsinkilehti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=d%2F%2FhmBXcq2YqjWClytJLnTHfWu7rp7kqqbs7YP5H6cY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://helsinkilehti.fi/" shash="hbL8IHn6uASANjhIeS6Qgjx2cBTfgzgVMUuMMK5AV2UyOZBGJNn2um7OytO1a2g3n1adnJi6GSq5C/QZJZXnV5FWMltYNWPDYC1iK0wJiG4K4tSfarFKgA/orbRHFMPlvwpDczQtueUfRYT1FRPNpA4wGaqhH3rkRao7/oVowjo=" title="Protected by Outlook: http://helsinkilehti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="34">helsinkilehti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.helsinkilehti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=pHcCJ38zZHwgjWEi5vQhz5rgv7d%2BAWGn%2BG8ffsFCyOg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.helsinkilehti.fi/" shash="tv+PJrbIpvLAePyE0E8VfrKXQSV6MqivVZ+jU5GPpZqdbrFVJ6MDW5upQNbTDONSyZhjh81I52PPQRfvuAsZGEX9o6uqjNKrJLII3rrQOFJVQbVBkffufmDP0aHsQ5HtmduoaSaifKBQ0KeL8+CQRV1LLbEQY0mccJHpjSqYQbM=" title="Protected by Outlook: http://www.helsinkilehti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="35">http://www.helsinkilehti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2018-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhelsinkisanomat.info%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=Ica1oSO46d2oTzhYhtBktW9PsbziF55WuS%2BmADh2Jng%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://helsinkisanomat.info/" shash="xbQcGsPoUmDCdcXmNxh6wY72CdBd9aui5SzPZcv2XPx9/ExeXn4nf9pjqgvbK7hqtDNUwdiyVcqXYfBWC8pY4k0NtUlbszMFIOuHd3kWCsmQDTa/wB/iBNI5TpjkyM5yVXfvj4OwbxpXH9h0MCqJDR3TjfeKtTC6tAE3Ydm+lIw=" title="Protected by Outlook: http://helsinkisanomat.info/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="36">helsinkisanomat.info</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.helsinkisanomat.info%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=frpelIQqqO21HyFvJqMTD4RHlRSAE%2B4FaE5dPzw3xYI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.helsinkisanomat.info/" shash="Uvsal32VkSwVXwowsTZ0YAA8bHDXN9DeIpaNnl/Rk3UMph5zYQT3OycFetxbFS8ea5gwmkJYwzhp7QOuP2VnQCJZDsyHv18doFkRw+VvxQY16IXsWaM19VFjO/p+OzI6Pg6K6TRgDAHgoQBL9ivwUTCU5ti/LEnq7VR1AEos1BY=" title="Protected by Outlook: http://www.helsinkisanomat.info/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="37">http://www.helsinkisanomat.info</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhs24.mobi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=e9crzDl2IU5q30WqKjO4Ivoa6cAR9UsCrEcwkct76Pw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://hs24.mobi/" shash="swykbsuLWT4+cc/ZXLLA/N6ahrEMJsn5bXOQrI6KIJ6VKw2bw70OhSe2hXWdWO5L825qmGZy8j7JdZXj0svv0OSIy+cxd4MC7B7NUrwcjbSAZcwukbz5/apImF0bi2qBIi4hv/yvSJp3bmS0h/hLL4dLHlK+80fudQ1vHOd+0zc=" title="Protected by Outlook: http://hs24.mobi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="38">hs24.mobi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.hs24.mobi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=p%2Ft6TEMqQ2XDZHNrU21rnQKbm%2BBEKNcQS7Dewh3F5pI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.hs24.mobi/" shash="J3oF2RyqQs+0d0n1qybxOiLUEYPdBcgXVXcK/4gIqF8ufJyJfhuqXyFAIrlnYu09wF7AS4QVa3xQh/FQNvozfZGlk8/Fn/BIIyCHqLeTlHiXo2R0guFCe4wPF9QZ3chVIvccDuZQpA1CZRjmXrnCwnISEPkEn0yai40QtGlinLk=" title="Protected by Outlook: http://www.hs24.mobi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="39">http://www.hs24.mobi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2012-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fhs27.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540590476%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=B%2BgRl4OxGGnZ7%2BdMhSUSCDCJpwDhF2vsblmxQvUhIUs%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://hs27.com/" shash="cJwh/yp6236jasxuTxnvCXhki9mG4IGv1K6GWQxFetD2JliBsdK+XXy3z1WO3wezOiWslPvqWEXnSR4Gzz1dJGfaLmQW5I5FOmViGZzrd3fVP0EUxfR+ovswSwRI5+//ftIdvfqgMIq2tKLgmvM+CUYLGbs8TAu/682RF5PvqKI=" title="Protected by Outlook: http://hs27.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="40">hs27.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.hs27.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=PB6c4wiP9qHLRVuRUhwFkvyxxVIx62peR53HXYtkZgY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.hs27.com/" shash="TXj8HTKx+71BZnOje6E8qkvi1VBhCAk+/2d5zd0zjZVSurgOjKB8Ua8NX5K1Fo0wabvNLWKHGutYOd/lkfKzVutGTRwqfh9vcrLJEy1u36D+e/2loRBHDLhFCtDuLGKofGabiBOT21qTZyAXs+QPVCE6UksdvfyjF0etsN7A9Hc=" title="Protected by Outlook: http://www.hs27.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="41">http://www.hs27.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Filtaset.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=mhsexgTlS1Za7vH%2B1fIBaGVLvn28wV9v9Q6DrzuePlo%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://iltaset.fi/" shash="c5PcAUzuCWAMJzoV/h+JOsJqDjXHQvjN7vMLWWwcNIHQFHQ4W7SD/GmpKHGf2bevNJhBg6hS3SuCj87qHjtiXM3sU7Binq6FH8FedhginCwEhtLrg0gNCw1mJbnz8thvy+b9CUnGyfAOhklb5sum5h0O8ovBx7a7EyrFjvEQAfg=" title="Protected by Outlook: http://iltaset.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="42">iltaset.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.iltaset.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=KpcRj30e75HaYHTdJVdjya2jfnkm9c99IvBbmRRJ1HE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.iltaset.fi/" shash="qraC9g2BGguyKyPDUpQkX1I4t7MHm4LySPlHoyPWN638tUeChLFnpaF1LxnnVmp7q6WqwaD+ddYVIRGztmjdFDQry0jxGSsR9emVP3H+C3P8wTTCzWWCN0VQNdHh4z0WSzHsqe1tMhuV+kc8HeY2g6YIWJBhjMQ7c/2djQLHBSw=" title="Protected by Outlook: http://www.iltaset.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="43">http://www.iltaset.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Finfoinfo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=SGt8CNM2N5YsBLxabXy8x0A81WnJT2ZUnjOd6fOpsUk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://infoinfo.fi/" shash="UfQyl0rxyL1D8R5YT49u1doV44A/39NS65CpetAc6lBKdye2xG3QWltQ2FK31am0dv2titcfdEsqweHizCeQ9AjUUcgkjAVxEE9jsJGQGThOrdCz5P5RP/VGUeCxlcJZ4Mvt+5UaDIUhH/yw8w+xmC3b7L4VtRNLcoRNtX++qrM=" title="Protected by Outlook: http://infoinfo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="44">infoinfo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.infoinfo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=pAQYpt9krmUk17D6zRds9DoUHb2N%2FK4h1ru9Bl3NzHA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.infoinfo.fi/" shash="KtokGbdOU5anYiv/KonoN+mDL3f6U0jlHHn9GhkPRwwiHRiapzj45/cDhEUl+EF29chA4Md9EhY+ve9K6qaG+oXPS/s2SMFGwxPEUFW/PDjUqaNPCpjOsCuXqz2P0BL/847pWuQBsmj6yARGHKD7LvJZ7fLT+yc8/bg3Atd1Sd8=" title="Protected by Outlook: http://www.infoinfo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="45">http://www.infoinfo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Finfomo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=%2FFcm3IHKf6n%2BdTdMq23VzSpwyDW0uuxMktwKTbV%2Bk%2Bg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://infomo.fi/" shash="iUdKvDujM5MlZLVkJMreOJ2qQBZ9HHhAvYnPt2cWEgGEkzy8S9T70RQ0WB1OwQBUto52f/SKlArytM7abmRvgV6YAJC6k56POIJFLGTRQrRhctjJjwE0HmoJ+BtUAtVT4A5i2GEZOHhNqcwDmTWqILfwW5BS+pCMpTqUwlRI6Yw=" title="Protected by Outlook: http://infomo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="46">infomo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.infomo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=n3znnfS851r%2B1rGjQIpC9aIwvoYgoOVsmrJ%2BWgoxd84%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.infomo.fi/" shash="pqLeJMRVv5zfWeH01hNX1ZOl7ukVn9dCT3Pq4oYJR/L2X3B4oDwLOR6wQ6MJP2d9MvfRPjjxhyyO/4eFx4TE/Cl3w9BR+ZmvESnRKBbHDg+ZjVRndHgS0zqwEyEsUP8JYjUxsmpM3jUCcpQG9FXbrSw3l94PnE0vVXBBmUbqqY4=" title="Protected by Outlook: http://www.infomo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="47">http://www.infomo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fiske.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=6D3VXiRKZCvlxDU0iSuJoDJ4AXNBl5%2BqAusNjlA8Ja8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://iske.fi/" shash="bcHbVejmWTqV4Fmu2/m18oYI+v4X2S9wjxE7PIJWj3OdQfOJ8V72R/6rM94PXzTg27/5WVmkfvTQ9FxQmqGj+/D+ZRZPLjaqR36AzF3DP07vdolC7/6C4slJzCZMCcS/1aoTxXOx+0BAIB2ajPCS1WEZUE3ZPNz6/Z/AUIYYn6E=" title="Protected by Outlook: http://iske.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="48">iske.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.iske.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=d8BaJFubQuJ%2F3CRT3Qu%2By5Lf1qtjspoAU8mnD378t9M%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.iske.fi/" shash="bjwQvfnu5iQm4pzgQc84LkZJw6wpjQOFAaK8dBYPaKyhet1Nti71uMvPzK0tBL96nL/wkhc7yLS41/qtErt8fHeB4G17ntEQXbXcGg/Lj5yEWv7Cku0lL9+gvKnTO0mXWvcJ2ieajInyyDTgu9zNR8XUtuM0hLGAfgsqity0OcM=" title="Protected by Outlook: http://www.iske.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="49">http://www.iske.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fkansalaisneuvosto.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=z%2FV5EaZaWyqJFCini5djQUpVM7Mt3cpyvUp86ukLacw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://kansalaisneuvosto.fi/" shash="LHH3ojcI7pEKVeDO7TWtf7l9O7hxtTlo/a2AzIuCytebR5Zh0Vj+r6hH5Jt2Ek83srkfiW/8ALpIUsEYXMtfsVM5XHRM1EJkNzNimzJ5AoYVgU3Y5U33c8g8k7iLS/GqhM59wdtu2P/c3RV1sLjU/kIXbpGUu5tANcsPaLRK7CE=" title="Protected by Outlook: http://kansalaisneuvosto.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="50">kansalaisneuvosto.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.kansalaisneuvosto.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=HaWH50LR9hCfqg9BkUmsS7%2FqnOc8cAWmm%2B4F5Mvpmzo%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.kansalaisneuvosto.fi/" shash="FP0Qd5Wa6HPxsK2L3gVkOBndFxqkd3yBya1Qa4q8J60DLzk0A1elwvEmQysbOP1r7SU2K+bBhp5EzHxMXK6acD9fcL/GZsjp6//JBGi5C2lJHZj5JWF++3yM7vojZfUxHRC3AtiVkeJr05mjYKPVNW6IiYwzSvaPqyhcsB1z3A4=" title="Protected by Outlook: http://www.kansalaisneuvosto.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="51">http://www.kansalaisneuvosto.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>tulossa</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fkansalaistori.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=%2FDPanXTpo62Fq3PuWW2kVpyRsz7LeisXKburyC280Ck%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://kansalaistori.fi/" shash="nTPHI0Oqy+HayMvkCFaJ/bSqC8N3Pt0ab8ynpWjj+CFCBrayZuaTPxcKRGxDj8fKg6fHuBHoGoji3wjvZko/NsiY54e7haY8a9K5XHImQfPUYjXc8LD9WX72p9kkgmDLSwnDLL5YNbbU9F9qR6Zp1o8B6cFTlGD25kNeF6HcRA0=" title="Protected by Outlook: http://kansalaistori.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="52">kansalaistori.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.kansalaistori.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=CwHYoF80fXBkVsctDUeLf5bELkTSauVygYTNS2lfOJ4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.kansalaistori.fi/" shash="e823c7Sx0D8ishg2bvgGUSsmEEacuGNZpt91w1tTXkmsR6nY+uZ2qyfCE2EHudg/JKNlBCpeej+hUnwYsrCZJIoQr/iqAcqsuk1cTyEtn4O8TJv6M9V69tzmm3tOZvUtEBeSXm0NLFf47TIvYh1dl1OMZUfvqyYDThGGj+dEAXs=" title="Protected by Outlook: http://www.kansalaistori.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="53">http://www.kansalaistori.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fkeskiviikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=LEQmIUXl%2B5YZW1gBZNVjVAaZAmk1y9FKgKTUSjrLmzQ%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://keskiviikko.fi/" shash="qa+b5KXikr784L0kbqbA3YHTY7nOpjOwfBzefevmwknmJ5CPqTwDxP1g8uq7EK+sS2J8OqlBEs7R7bzXcx/1tqGto5H6maTJlW8NoTkACZ2M07+KqAJLo6EhYEeES/ICcRJR2XeDK+PQnBuTKDO3oQrgI8H2HzLShD0t/1jsjwc=" title="Protected by Outlook: http://keskiviikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="54">keskiviikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.keskiviikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=SUqwqIgq%2FLwYepiPGtLJ0YYQZjDOS0PmMicK5O%2BVCcA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.keskiviikko.fi/" shash="Yrl8Uouj9LpMvN1SaPf5bQj68gTvndneBpFtXyFP6r2Ahb6U+IGic1uLT0P4CdGuLbUer1N9Cd2dsMyJKb9MPModJ2OUKXgasFaNnAB3xIRtWfTKLs77Um51VLuNSwiGpzFOOAodsHX/rYMVjPgMKyE/eAbi4A7hpRYqwDKd+fM=" title="Protected by Outlook: http://www.keskiviikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="55">http://www.keskiviikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fkirkuva.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540746704%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=O51dGelQcRvQJg0bY0CLtYk6O3KTuLO%2B8%2BW20%2Bi3knk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://kirkuva.fi/" shash="kfqG299IehbarX7WUk6BL+hgX/zFiPNt/S/+RYKoKcDf7HAgIz3pdUE20sXV5LQQRWIaOHAxleWnUXkToMIPHipD2UKagzmR7nQQstO2SOG8/dPQDwJMDDEDTs4ipjXK6uw8fTzLL2t2gFSaIh8/YjT8v4qJVDp9yzTh6O3ilPY=" title="Protected by Outlook: http://kirkuva.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="56">kirkuva.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.kirkuva.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=8xaGYZ2Qu6g6%2F2UrBPt9fGvemJIyFi%2FDwvnLKwBjRYs%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.kirkuva.fi/" shash="kbsEJx2J0/FeJVY9NSqrUOUaGrbate6zEQJ5MbhuT99/E736OZhHmO4HsFT4ENNVSHWoc5pJxujPQlKyDTcj/Dr/amJrFGM8ifzV2ObiGdFNCJ16zcbSbybv8+tCKJqUHqRLVuCuv3rpe4tWMNgSUNgizOlp/iKgkujbeE+FMyg=" title="Protected by Outlook: http://www.kirkuva.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="57">http://www.kirkuva.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2013-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fknummi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=1Gp3yYrKsDhwYNef1%2BCqwOcxLO2v6WYYX8WRppWR%2FP0%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://knummi.fi/" shash="H1ZZtknzYS7CQzB+QWpGDFl6hVMgNJoHI9qa7ADhw8D4u/xh2STzrInTOMOr8eIG43roF2u1T3BOOfq2ZtCOvkpsYhYMITwfw+l5QVUBFRuFT+/1LMJNn3wVG757jyfmSmdJsICb3RiEGCG7oxLo+qNy+dpP57AQB7PH8NxwrE0=" title="Protected by Outlook: http://knummi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="58">knummi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.knummi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=7przJ94mSaw9JStBTWKS3Omh7UGlwoDv%2FvoZQoPH6hk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.knummi.fi/" shash="SizPfZWRI0mUQg1EzCn2JbjNg472dKpQg+ZbtbUGPa/PJMiBVdCIgKxFtFdXmCRQ8yTzMmFBOwKLL6toPnB6DC8rYRfAe+k+5RE4d5iSC2x7YivO7ej/ATbEoI9ZBYczIzkFtrmkfnw8X3nA8h7Zy+WEE2vC22b/yxh8HVV959k=" title="Protected by Outlook: http://www.knummi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="59">http://www.knummi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>varattu</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fkuvala.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=DIvOEOXMern9%2FkZhY7M7qwxE6FaoeHaRA%2FvU%2B7y0pnI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://kuvala.fi/" shash="Ol9og2lGy9ZNA3I8LESjX+HeX7iHuQythuy220Mgbjqj7ozRTK/yKW/kwByisfHzDu6ce9T0JDKDzeQ5z6qAPFIwHVV+ClYTfMJFgR7zUFLP4PoGX7BF1UjnTJXyujNmYkUfUg2Vl7oIznefklXwnRyo8Z2IBS0sXsSRXK2QLTo=" title="Protected by Outlook: http://kuvala.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="60">kuvala.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.kuvala.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=KWno%2FxVHiIpsee7OHupHooVBb97w7bxCNWh85hLSOYk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.kuvala.fi/" shash="abbvHFBT2HAaK2EaHEUYSGm91BhHTy0RnfALhOLluWIWMd6s05aWzm/JIPAEELMVcVWYxzPD26jAx3csvmdVirjp/mfRk6BW897eyCRCwuc3xbQUwBBmIbijNX1LVDCUy2NOxbwOe3N8JtojEwhuIZZUdsuZwGa//On0BM1gLtc=" title="Protected by Outlook: http://www.kuvala.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="61">http://www.kuvala.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2012-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fkuvasanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=%2FNcAPhX%2BQ16bYP2LTVcVxCWK7XppHC0reJbcRIKra7o%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://kuvasanomat.fi/" shash="DfYRHcfun0KlvNdfMkSg4dlcSnzgE9ccZv5AVxLrUaYSyzzYm+hqCa2thZ8lbvsMSeDolPOgNHiQwcu+BAYGXJ0vObtzg7kRBAVLqaOUFyBul2aNDtBUEanET8n5WVyvT4iWZvym76Ao716YyW7p4iQehSPlsIIiCw0H2gbqU0E=" title="Protected by Outlook: http://kuvasanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="62">kuvasanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.kuvasanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=O4GA%2F8%2FdAF66VnwruGmpmSeGZrEKCUXwxfIz7%2Ff1w8A%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.kuvasanomat.fi/" shash="blR+mNc+thIIV1P2w87eHyZ93flwjzBqsrkTpGR6xOCKYySdGrj7ZkDUe2nXfn4/VKAGMmDWqfnn+hDxMH4Z213fhl43v5UQ0i/GNmUer5oIOAXj5TT52pK7GR0INSr9wxveQ0DhIbyTo+KAa2mYflj2shMY/u50nkQ+HOrOEkc=" title="Protected by Outlook: http://www.kuvasanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="63">http://www.kuvasanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2010-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fkuvaviikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=tN1j5thHYGvcrx67IDz0W9nUhsTUGqNfxMPwfnERvJI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://kuvaviikko.fi/" shash="kSpuRHKuUmMSYWkxDOtEXjp3GJJgXknChX/9m3E7EhLeIqktybiov4UbyyX9lU8FpOZOXJB97ZIWDG7/UGategkXEgsgr1rfSIxrAZRhVOBKMZemE/Rg6DU/oiN1ZFoAE5VB92p+bKS05ebWgXceMtsEhmVm/eBbcePMygKLpRo=" title="Protected by Outlook: http://kuvaviikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="64">kuvaviikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.kuvaviikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=0q9X4KBI65rm8Lu4C1fRzkeZqPp%2FoBI00bnvxmn9Rb8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.kuvaviikko.fi/" shash="OQ1dmqQIfQ9DpzmHtv1tQ8cfthrhQTh0pABp0X+FfVwD4PDuLis0hJSt47bDM+vQXamBDxpYrS6Hch9MZp9Iz4iEwk6XjdF04/KwzCcpMEULX55rnO70RPDQw1D6pHt9A0PWw3tNgSLkzlrAquZRisyt7GJEdFnMYTrX8lkpuLg=" title="Protected by Outlook: http://www.kuvaviikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="65">http://www.kuvaviikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Flet.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=eyzzcb6zBdRvH9giMKZwcnLHPhcqPFd%2BcRI6ghIlEQk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://let.fi/" shash="OH+DtbPPW8Px0tXW4l/DJmtI3FYV6BrSxoirI1M2Dh5bePY1Wa7014+E3muDJMDTOUDsIwxgZG3Rk0jpgLqgWlPkDtoyIDI48cqmLLvn8rip1uLwah8RYxdZDYo6ljAZJYabkFv4T4OmksS6OJj9M5xZxGyBAcBWIL1p36t/WnM=" title="Protected by Outlook: http://let.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="66">let.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.let.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=XERPLL4ssQ3qAlps%2Bp6XHwWkLKkTp1IOzQgGB7Qay0g%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.let.fi/" shash="WmlWo59kpPjiAee5nidfyRxy7ropf2uZf8ER8k3bWZ6JtBJcjpM5NIEqj4S26qtnWgwr4qg+hzZ0Dpyv8X+0KbfT6mo42gM1Q/DGqfShokkZWE9epxTgZJX3YUxea1JS1w/93/d73C3gUEyue3nfTFLgb2HWdh7XvQvbZDGkbCo=" title="Protected by Outlook: http://www.let.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="67">http://www.let.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fmaanantai.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=EpNjmPehRrCbXRni6NSHkmgOGi1c6Ns05z826Jy3z6w%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://maanantai.fi/" shash="A8QUL4qI3NtEJr+I+eyJkk8+kdcyscR9Xwd3qpxrJp9Ok5PstWlIJw5d/6oY24tS3LAPGgni6LdzqDvAT4kdPlrCX3EUIQgdEn1gTLCmKTqJt3My4Ie28Ast/+74P3a7zySuPtlNqWevNlR0YLaZuMVSunv4K2aI8YzplvrnhGM=" title="Protected by Outlook: http://maanantai.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="68">maanantai.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.maanantai.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=93SjfLe8APv%2FWUnupS1PpikNoey11B8FaEWNT2TYiTE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.maanantai.fi/" shash="SHPjqhwsigHPdMmzG4hqxOdxCsX05fphz65pReO4/La6xJHeJXxZ/sJM1bbF6T9JdJgqTJuZKyNxZASh7OtCvyglHpGP0jOiqUWpYP7Sp5g7m3NvFt/sp6/m8+x9AHv5VwVHASvT1YM5vEYZXjINBPfft6ryzLAaJ/tMN+p24ig=" title="Protected by Outlook: http://www.maanantai.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="69">http://www.maanantai.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td valign="bottom"><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fmuistamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=mVIP9bNu2VmMtoldePa53b6Vnye6Kh7CCKQ3jf2EibU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://muistamo.fi/" shash="gNTgmbxGpTo6Y5PRTUvNPd7Zk+mODgrBHGsIon2S6LOWM5alv84qAbsSreEcB7SBl/QTZXhEs8H4ZpPpBQ/Ee8SRKbkg3Uqi9ehkcoyPmeuHLPRxEvYYN93SZqYUyeswC9FrNS/Oh2e/vWQ49Gx6ccCzAvjnO5KMwjhjialj/AA=" title="Protected by Outlook: http://muistamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="70">muistamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.muistamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=vONols5Ozxv71eEiTJKLa7PK%2BDcKOwPxHGnaNuNrSFw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.muistamo.fi/" shash="mhLnGSq9H8aB57Qv34FWk2u/CgwhRqZ+gXkYmmjfQStSw96aJtCQnhuDdG4WbkrnnbBxRInEYHgN94PCpjM3t+QH352K0/dkqoBG/O2+Bquz5G4RdCUzJqW9U75TupXL0cN8mP2Olyj+oEnjT0LJdd6mirNaDC3NEUHNp0ppxaE=" title="Protected by Outlook: http://www.muistamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="71">http://www.muistamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>blogi</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fmummi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450540902927%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=X4ukStogpzBX7MTgzw3G8EwIRmneZvVYZiFIylM8egw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://mummi.fi/" shash="ZsGaR4+lasVyehCkdckGCm7cWP47U0hyCZVyAGU6pY60hyB4tBy7dbDcNt9BR6NMwt5yfKuqhT7RRmKbYABhxMv019wWOTU0FcA9OUkClvyFX62o1zKH/nYnTKtUG7NSiWRZOfWPC55uhdDfdxUIkbJnRyUcFbwbSz68YtGkm9E=" title="Protected by Outlook: http://mummi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="72">mummi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.mummi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=dNDNIsfrM6X%2FuQLTGnSdIP%2FCXw4ihGZkKEQY%2BNI%2BBtM%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.mummi.fi/" shash="ThFiKcH09Yo76wjETHKUycgzRfSMzWYjyNAW2EclMGqBYzgBl1F7KI6SGjPkwHPriUNR884jmlcYS21HLNOu9FTqBUykHlOYS+G7NqUdoZBbF81A5L+GdfZlZVk4AmnNEiPcqmWbT4XfPRup3qXssPG5aD6IjPd7KNJciRqOka4=" title="Protected by Outlook: http://www.mummi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="73">http://www.mummi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fn1.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=iAi7D9ysdPGA01uGs9mMthB3iuAKDS91JlPN%2FeBiafc%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://n1.fi/" shash="NqHIihsKQuvSkfMeWXkG9aOf3w9cE7N6h4vk73Pts3G6AxPtKAlR/uzXrCCY8b194mwqb2bEE4A7jzUXE13PYwn7n7kbZ1+kLHVzDUTLou/yVJEaDFHIkpTv1IWwdecolkrwrAVhgpVckytJtvePVjqvXgXdOcKD5HnVzu/gF3g=" title="Protected by Outlook: http://n1.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="74">n1.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.n1.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=D800vHECFpxZpsDhZ7H9caFkfoSUgxyz%2Fl6m4rZ%2FCDY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.n1.fi/" shash="cXfG8wz7tGh5/4DQGspdIiPhUTj+oVpTFRqUragYrTkioHkA7Mt4bl43IGMXSAbPUD+BiH+tXxV1yG59RFeHACSdYioj7zOVeNc6fa/uRvV5yf5zfUNZcvfxM/zwMR4ykTDDEdHQk5FwYuMQ4X1pq+u1lPct3aNzlVooNItuKMM=" title="Protected by Outlook: http://www.n1.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="75">http://www.n1.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2012-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fnettilehti.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=hE2G3f5aiON8VhI5Y3vj8Ab42Gu9YrEwS7bNio%2FTonA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://nettilehti.com/" shash="P9FAm4+1qEkbShxHmqPbOzsgA+HHpYOY7ULrNZiI/afW9XHe70PLY1Mt6HD4dA9gskTYQzJApV9upaTRqZYIGN1856pZ+FMLV5FqsixR+nUFLOMV7tVCfTSVh9cw+es8oOPVoXmtTfdI54wVBiG71EMuK+69DnxOp1z13WuDJoA=" title="Protected by Outlook: http://nettilehti.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="76">nettilehti.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.nettilehti.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=4rK%2FCK4KzX04MFEvH0%2BlipvQ%2BsS%2FsB4N75a%2FO7rxAAI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.nettilehti.com/" shash="q9ZJEK9GWyo7K/ljjt7+SPK3y9H6nFvKQc3WJSGirX/74YYE3dFwGhRckmuPxBTBhZTuGJ+PVykV7yh1rcJbjFHrhvkvhmdZqdutg5CHFfofFcGxw6mmEuOFWd3zqzmG9yl88LTdKg8LRMOL63xP6+xIAakyes/6kr62CElfgTg=" title="Protected by Outlook: http://www.nettilehti.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="77">http://www.nettilehti.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fnettimobi.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=oU9t0Ra4MWbR32HTryqpWrZoywRNsIjsktF89M3eTI8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://nettimobi.com/" shash="pkgO5wVsyzbczLsgA1mN1LSOWdS/OIE877YDMIPsAH/s61G6JU0ptwwD9kOsTNEDoQyZ8jagXK9DRHWoXn/uevFA/V4wgGLXR1a+RFGZwFPBfZo5A4m3XeBKxJqR2yMORjBKeU1vBvfu5SdJTBzZuAYg3Uiia8nzdAyL1F7VYys=" title="Protected by Outlook: http://nettimobi.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="78">nettimobi.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.nettimobi.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=w7OHBQLmlOXLdHGkzIMqS7Ui9ijvFMXW8IFgQUZKjDY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.nettimobi.com/" shash="sfOfWp6K7JCoIAzgk2JSYQwcaeiBmN+RoR+6/yOXpkQBdL7BSwpiHJqybLJY0qRQfUSXE/hIperv34KTTFDTcXK75JH+j3HytY9Vcfbq7yaBU+6jR5kTldpLewY5Wwkd/eoUI2hW0reXMdvQV5lUGSYlNLG3hJ8SqcQalutD/bM=" title="Protected by Outlook: http://www.nettimobi.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="79">http://www.nettimobi.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fnettinen.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=brCXUaalSljzEDrXUAjyJETg6wLzdX9bDfRRzoJ9hX4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://nettinen.fi/" shash="wCZjuk+61xUuBBofSFzOn44NfFDcjiJG3gH8FNMUqzomQm/zYSU/oTK7h4VWXyWfc2TlN6nrx0vD2Z+NC0f/T7nLsUxtNAr8p8GMnO/4tbuCQzxnHY1kCCUU7LBzJA803tnmR9cIAkwe4z5Mnaqp2SiFr8QJHjgiHrrfI1ntiBY=" title="Protected by Outlook: http://nettinen.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="80">nettinen.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.nettinen.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=4QDiete%2FodM5URv9%2Bz0V%2B%2FQH3jOOiQJmhFQlQQN14hE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.nettinen.fi/" shash="GMsGCKVJAqPrk4kVF9unHi9VB3/YwDGqfE8aONzc0NstAPv7qsBkUdJhpYjcJYZJSCNDLl9ZFRxB5oVqgM7N8mMYS5VfQTbb7IhwRuXX028IVXo3NUzJMyl1PzaZZfBN0e0xYLZvzkl6AhjEpzt7yeF5Sr76jSyA4TmYDrPfbLY=" title="Protected by Outlook: http://www.nettinen.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="81">http://www.nettinen.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2004-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fnettisanomat.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=ImHSSwjr6A4dpM68DEFSx18wJVOcMc2cREyow0v1mg8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://nettisanomat.com/" shash="lrhZI3MhnAn7K2+wlzqV4Q6pC9uCnEQY+WZmQahTkyICX4Q9ETPi3CWR+0tLm6DvztZ0oulyqE+90WEyMUjELnWBG/8vWKwnVGVCx1qtylKwx25SoxBGvMadh8uHDZcXf05MDPNHEQXcQDf2rSu01+Hjg1NFvS9s+2/lsu8QZkM=" title="Protected by Outlook: http://nettisanomat.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="82">nettisanomat.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.nettisanomat.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=mg81X0m7Fs0K69erE66DJ6MeVU9Prd1x6vDz2%2BlKFDg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.nettisanomat.com/" shash="f4lcqTtVcqZhCHVYrMIelwcP8UrtJzmO//ROTidcLrAdkl2ZZ0OX+TEUEYlL+2XAxpE2xyuF35oKPk/yl9mzX8f/G83DZKf6vnwXtfH6jl9FjMf8RbzzDS3D06v2Ic3AoL3OX5chtlPybUX+moM1W2Hy2U2byaMRVy3YFt3wUP0=" title="Protected by Outlook: http://www.nettisanomat.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="83">http://www.nettisanomat.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fnettisanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=%2FaaZqS%2F8My2vSbBEFH1S5oc77Vx6h6A%2FiDjToPX5MUU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://nettisanomat.fi/" shash="Jt+3zZlEZs+a0CScI5EwM4fmX5HXTr/dc+Eg/irXMfTxp4CNZ3iVxCwwSyfPWulqyaq+zI8Wpf7K49WbAhXOAIG2FrYZGv5UAojnLAMbQ1PNxq+ruDQkZ2bit6GXiwNWEbvKAGw2UqstYrFZ6jXD01HIOSPQqG79oyo+aNnklOo=" title="Protected by Outlook: http://nettisanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="84">nettisanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.nettisanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=vTN2ZqsiTAxaUBFoxGxY56PXMEtOL2jZsE8E%2FWxucnk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.nettisanomat.fi/" shash="M41cjc5RGxDKodY06ztlu7P957Vae39boPLoswUxIBXCjnUZtO2l8aKBti+gtgpnfN2dUkPimP0U7bCg19y5mhyU2yBRJDpVTg86Mh+Qwf9ezQ4T/geabNWt+OgRpng2YAS6gIfsdCPnb0/XP3TO7gEabHoKKEkGYwBBJgREdX4=" title="Protected by Outlook: http://www.nettisanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="85">http://www.nettisanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>rinnakkais</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fpappa.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=oAJ23HIx8p3EgpbbORAG8LG%2BdFbz7qK47nHtXRqbMgs%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://pappa.fi/" shash="no0CZjprRC7MPdTzzqyKnoc6QKrsoqQae1jT2m0CbKaHGWNPlqD4uLOG7Pm2vMsXBMWLPmjrP000mZ6wbbb1IH1Akrp6kBb0rKrJ8/EWwkecIjlgyykB+4t0eWxspGXSifb4ID4XVKoW21y7M9vW3o+hICwUU8AbN6BSdGq7238=" title="Protected by Outlook: http://pappa.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="86">pappa.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.pappa.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=7NjBBr9JXTds4q%2BDCHtzZFbjHi5NYdzl2uT1%2B%2FRbM6A%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.pappa.fi/" shash="GR9iD1gtrEQDrV9FKKOZqHH8kEBK+P6VBtyB+sUaRwHGs4rt1zEAbYLw273GPPRlUES9B/06ufd/oZ/CCFejM4vL5ForUKdYz4wuGH0pCNQOUl4jcepNUlDc0imxK3gSgySf4rqYyXsHNAmbY6MBkYwcYh+dv4dUuU8Yjb13MAM=" title="Protected by Outlook: http://www.pappa.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="87">http://www.pappa.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2013-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fper.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=ZFSRMkWyrjFBXgHQ%2BIotUovBLHzSeO6%2Fxu5mMXYEhAM%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://per.fi/" shash="U/50kN8O3vFGqBFxwDyxmNRrnD92VDrCy4jfJ95xFakF2XovaeebXaG3tXYJ1UsMw6J5N8edE5QG9uK4qXTlIgEZs7UWvrIOFzjQwhkyt+LBZ29lkh5288qtBblWoH7AvoO90oAw2HZDi/Sbh3F77/3tlieJlfb1iTlv11ydC7Q=" title="Protected by Outlook: http://per.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="88">per.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.per.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541059116%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=a8xUrbja76hExb0NZe9bX5Tb186VlVzUbK95isS6sUE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.per.fi/" shash="TKXef/0aFcgKFl/J1hoOr3k6aFNPpczVsNwyD8Uwsxzsu9FNaSxO762wf9U70SKR85PkpRH71m6Of3zv19a2i/NMa9MhTg9fhcARY8FllT0f4jXWpiAFUsvEe3DqKLyxlScAasVI2DSoYtUQeuiTSUGCMdsl7TyFxJuJ3JiXeTk=" title="Protected by Outlook: http://www.per.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="89">http://www.per.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fraw.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=Asr7ScyCmQNd3U1bDHqRJLMTzvMbZL3ZMga6%2BLgrhMw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://raw.fi/" shash="ffrxKNR+cO3cv3nZyCHeJ+QtNIsHU1JnK8U9CrJLQkzVnoHXxu+m7AurH3POunjM6mIOLG5KCG/T4izVASDeTl+sBm6G14JlFnh+FC0t1UIJY1T4rn+GrUjLqZt3zsgjeHr/kNqRi3THrj9TPDbtffN7yLP+v7OLZYa00Tq21K4=" title="Protected by Outlook: http://raw.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="90">raw.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.raw.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=www4BNFhIZIEJ5xmJFwelfFLZsdHxBwOvy8TlDJ25W0%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.raw.fi/" shash="ozsBySK/IAPFfB+K6nFENSCxwiJm/VyaZ6PXXzEbaBAe1IifBKI43VxDz4loKAqQ+VWBIWwIGi5vCRonTILJ/m/pfYLSRXCvbgyZwqOvTcGoraXkxguF4xNKJNaPOh2GxKgC0V/7YvI6dtAtw9mkBUvg6E3niIH87pymlR99b9E=" title="Protected by Outlook: http://www.raw.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="91">http://www.raw.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2012-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanaamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=GpjtPnp4%2FOfoxYEibRchtJ7WNGwuqDEwHyhZqCWwZjM%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanaamo.fi/" shash="M4cEoOfdvtNR1bt4pFljm7iiDg+AVMmdxV1KC9aS10eE1bsxRqmoA2PgC/83MN7nYXYSrtA26D4crmB/0H3wdMlkQhzI9aIZZbMFlNNYUJUcbLCrmvDkkyj3L0iAnBdLETt6VeRmymGnYt03v8i03gsMJIBj2KAC6nNiG2iKKqQ=" title="Protected by Outlook: http://sanaamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="92">sanaamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanaamo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=bQUkN1rgASGGMzr6RQvMKdE5ricgu1L8ndsOkIcDYgI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanaamo.fi/" shash="Og+8p1V3HZZG1UAXUPfjsBebb5Hsibs+smHZL0eY5o8Z/5Vx8qSS05sxYWvCWaNABgrcYa0FIjeR5hnfKoeXRQu1K0BbPYbiIGAyifeXuNIXOyTd6ppRVsUHxISnrettTP8BIErpX5TRu3+W/NTlo9b/gHko2+6tORbQnJKdi0o=" title="Protected by Outlook: http://www.sanaamo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="93">http://www.sanaamo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanala.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=fU7CoDgKk7d7hRfnqp1u3I8MhfLjDPjMcUVeNyD3N48%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanala.fi/" shash="mGfFZiObuyy8+HNwR+a4y3WhaEgsCoyO4RenRefKjMUn3ur6XEgWgW9oiBSU5VLXU6FYZhcV79P/0kI3s6sh3n66ffOtpSm5xU/lNJ6kK+XMJzmSLTns0mU+NMb2x3YWVrgs9UK4+UsQ/umjBVo7sJOk/QoePk6XVsd8MdSvlsQ=" title="Protected by Outlook: http://sanala.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="94">sanala.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanala.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=3RqFB7V3fV7oMjKi8vX8yGCP5P2d1fi1twW0l7Jq64k%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanala.fi/" shash="nytMHj8L4PjKZPAoH2vX8DqBlLGs16DmyEQZcgGBeVZhKZmCbYhj0oLPMwciJM3wSKc3Qr1RS3ej1wfmQ95WK9JLrCc8YH3SVJfDjry0l9/b9rg/hHY8jf+hiK9DL9EtSmGktk016bqJXDvPpdqJw4xRMvYZHfZL3FAI9Cv71Gs=" title="Protected by Outlook: http://www.sanala.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="95">http://www.sanala.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2012-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=if%2FgOYZNy0VVPF9eGMiP2hzqJ6wfZ0Mxoe1uTtwASyc%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanat.fi/" shash="kHfBmFz3JfkPcWVGBkW/WvMSBMJJb+/u+B3srkzdeoi3NHj8SYQfrFovITXDwh/ltXVZKZVu5oCk/RDAQkNkr+my2/heeP6ZMKMrjhIH/l/z5jfNtP3zeJT2/2OxW+j+TWQiz1R9SQM/V7h0mQ0TjN3FzbyYbtPaMzUCnKJlFfU=" title="Protected by Outlook: http://sanat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="96">sanat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=jQMj%2BXi2S6iCUD6CE%2FJGtm5jxNK1b6TA5PI%2B%2Fjv6hn4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanat.fi/" shash="yty/BJY+0tqI/i7579SdaMZ6hmlcjAOy+3/t4xEmH8F9FdVUbUygVSmGeuGANnbhREKbOeN6TgM/qw47s3Edot1JTSjpNta+eQDFW76kCJRxUzJgGPmYOQCIT+liqziwFJs1QULn3zA9M04AlxKA/C1GO5PlzjknjBuYFDCYGlE=" title="Protected by Outlook: http://www.sanat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="97">http://www.sanat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomaatti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=aYRtmYSFXP4y4C5YwF7ULxDrleemjKc%2FBRb%2BzTYrWmo%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomaatti.fi/" shash="FEOdD0rWFBDw+V5WlYMAh9qY9mnhX0VqblTu77zXs9DXPxkfqVBIaDFnRniEAICIhNliVj43U85b5jzSZadUrq37ezMtK1sYMY/zTQ4xQv4rVcpQ7AvihO2BeKTAXSCdh3i9JG7wEMB4Z72tRfso5OSMCfZUPeFMwXzkL2Rdnds=" title="Protected by Outlook: http://sanomaatti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="98">sanomaatti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomaatti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=WWawkkUYbwFb8982fJWKhV0oCy6f01q6qLU%2FZ3Muc3o%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomaatti.fi/" shash="kd1ZulpDvDj/3J6v6D+PBeEo98xHRgxNEI6CGbTz1pVLSGAJzqTn6KpS2+IX7Ka1/CGyvFydJ1LCj0rIZcyCo4x4MvdzFvtxw+/Mzuta1LDzJJ3dfssS65GC8yxFNBrhJZXOcuf2AAWM9S+VDRDPGdCxSOr9eopJD9Nj0WjQp14=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomaatti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="99">http://www.sanomaatti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomadigi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=BFTW%2FuDhuD6Tc83tnko%2BPm%2FelZ5nZiEwN5ISeP8J0aU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomadigi.fi/" shash="tkBu/ObfMIGYDffe+xDBolkbFrH+lT0YGa1Po5xkAxg78P0IideFXfv+jJlEm3tUMp6oknaZ4dfcKtIgNWUSlshIr9Ja+rwXOnpB9QshlYMrgryZ5fupYonz8zq7Mlv3sl7qusWkQ7Jdo9pL/6bUEol072yMKRICiJDWpPAbaLw=" title="Protected by Outlook: http://sanomadigi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="100">sanomadigi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomadigi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=BZYWZX9T%2BNb0tx5V02oLR1y7VZEkGdbIpa0FRue%2B%2BxM%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomadigi.fi/" shash="WtGKuSTTzKntYGY3d6D8yGHvzuVDowKY3Qpxs34XeMBPdxFeWvUId9oW2DNiXp+GvPyTrKoVk5aduxNOZdqDiIH+An9FhjZdS9gyUDFxhAZfNSQ1FTL8o+BjOI3CajRceX+sc36JA515ZNkGradDQZ4aujcQpagVcoKUDAamJCc=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomadigi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="101">http://www.sanomadigi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomahouse.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=5EghOI2kc8MICO0JCoYvkc5PEaZEE7GlLtNvdm3LHMc%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomahouse.fi/" shash="DXsFdhvDPD37CZOYEVpSoNBlwZytehmF3fGmw/tZsSBHxiVcj8c56gvG8tYOW0IKEZtcbAE4SfSTqTUAPdnc+LMCutv/6jTefBWc2J+vb3A8z5E89MC7wVhv73605iikUAD+jhVVS0iSdjeSHnk/ndduUhXD4aG630O1sIDYFOA=" title="Protected by Outlook: http://sanomahouse.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="102">sanomahouse.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomahouse.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=0QsCcun5Up76%2BprZ%2BQyO%2F9SBiXtHEcjV7%2B9%2B66GfJXg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomahouse.fi/" shash="H+CtW0xPMsCS02cwZoK0fejXNPwMpeM1YOaMoGIq7ga5/acnEbM463mePOTxJuizTzQHSDlEd6zk7z/YHUmJAnPE2EOaqSsMshzUMzGfjTRhESmoISXUUyXv/FO95qkb9GppxVfU2zZfL6n03hafAWqqhT84KNIo2d6ee87IWJA=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomahouse.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="103">http://www.sanomahouse.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomakonserni.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=bOdgYiQiHRu9%2B8o4JslSt6mbyCACt1F9niiYvvGoFYw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomakonserni.fi/" shash="jlfG403AmLSTKTD+jSWYD8aekK0OUlEk+ZtZrpnwb1MhdQ2ABTmQN4G0maB6MxsAls/SU30ZkJvrIl1Di3CTg0tKZvdVgbS0YwDQqL3UfVxHcA0HeWfMH8UDcM581sv55ksbORgFX8+iE2d4FIyhnPq1LktmtefQZx3PK5Tpttk=" title="Protected by Outlook: http://sanomakonserni.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="104">sanomakonserni.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomakonserni.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=TwXj9PlvW%2FORZfqpJuNH9c8DqEYlGqRbzgGN1UIymtY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomakonserni.fi/" shash="R9yVzwH7HGdHt6IfuCgp71DQxnGYBo3MDwMsWe+I/hlOBXZj3NNBhenUrs5K6O/2yoMPwh6idIcViKVwTGWJ3aOLnXJgGe6Q/1gTB2Uc4v6wyYFb0+YoDm6rgn+akx87o8W3THhl10d88Z0bh1GRAfSH+DkKLn1XT2Q+nFJuTGU=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomakonserni.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="105">http://www.sanomakonserni.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomamags.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541215345%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=zRBYIlgK8Aar7nsFlceNSuxGDNrSZJxb77UKkVmGbuw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomamags.com/" shash="E/OjadCycHqgkfJ9xvNXzN6wtjVSdd+MSQ1NuThXxyV33zs2h6G9gKpWqrwRkvCkQpgpOjIUphu1tutqutIUjlev95lpXOFZy2rMnzQ3tTRQOijaxTahGIX4M8hN4VFOiM55gSXK5a7ljKInulTUk8u1P+g6jrqw44p0eGEeQys=" title="Protected by Outlook: http://sanomamags.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="106">sanomamags.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomamags.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=FNAmZa8whDqSRkXeDb3OqwZLpZi17EoTbsXcvXlpwjk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomamags.com/" shash="qlAhIEoBsO1cW3PMSGXzinuXMu7fn06PB5a9sYQ2EZ/cppAgeXz43sBYshi9BHFJ0hI1CCH2M5y0vKAUdxWdb9sjwO0Ln/YAirKFSvRzzwyoRyVuYgzQxvMWUGGZS1dChSuvwBTHSKGvkA1+5RYliZoD4Z3vzOXs0+scgqnsRj4=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomamags.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="107">http://www.sanomamags.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>rinnakkais</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomamarkkinat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=vfx5gaSECiVTNb7%2BY%2FptsNgZ5lsSu7mERzfUqWQHy1A%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomamarkkinat.fi/" shash="vFfgoCPNIiaDKdkZh1osq2frQ67slsty7RZHI4TMOptXbwPsWvPJw/2YVKlkVanEH6WSUoByWghB9/p7b4N6dpg0b6AZ1hpDH/35JJvUtjhSpbcWhacOtX73JfwkD68SWDminV4F/Il9Sv16U3v8JfMbtO1ExfQkBlTw47VvCkc=" title="Protected by Outlook: http://sanomamarkkinat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="108">sanomamarkkinat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomamarkkinat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=ajnskVPNoJPnbvsBRV5WyDHZez%2F%2FZtTEAB7%2FfWWDjYg%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomamarkkinat.fi/" shash="RrHAGxF8Q98QpLCWTYJgr2oIOqCC1Z665v5JvivjvsMdSvny7167YtHDqHpUAUa1T05eYBQxU9437UMrt+zjGLhohgbOC+DaGbjZUBAMnn3Qa3qf77K8jO/z6smh1TfpvyOMZ9zCRtDwthoWPipIAQ152YZh28zzygusS75xCtw=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomamarkkinat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="109">http://www.sanomamarkkinat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomamobi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=3TI2eMakl9xOZdnBANHMJ8J8py2s6x7LCBET9ovFOgI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomamobi.fi/" shash="yoHjvD7yXHJpwcrSyaPZrPMOKOAhy/zk5UHL/eCRQZ0fs/2ouYBdPOfLS5sVtW0KVh6y5dttrCFfjVRQN2RW16dlwFl56pfJpNJ4e+H5ytfTZdn/yPkewqYqhqfnCEHDn9+Kob0qFt6T/5hQ3WhP+WM/0Eu4tb2eMDeeWynNOZk=" title="Protected by Outlook: http://sanomamobi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="110">sanomamobi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomamobi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=SuAuEqjVYs0z0PhmDPk%2FzYbDg1ZTXOuZDkURGyUUWSA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomamobi.fi/" shash="CrhN/bgLeTxPYFgJK21umdaFYigNXbnc6AYltaaIlPK464ywz5s7YrGYzOQorXNjz6UZnPNVS108CjXIIxl82LBtqlf/z7eC/genFP9YE8dK7wkdhwqbuO3sYXN6UfkXelwiujWe1b7oqKuJuOScdH4NuQG4F7uDSbxRcLKDRcY=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomamobi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="111">http://www.sanomamobi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2011-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomanet.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=ewITL1FNTkwefha9ENwWSUJXmvOChDg709ODygkNPJ4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomanet.fi/" shash="aoLgzZA4M7RY6k8nzsG6dmjEMCXymRfLkfb7U/GNfsbMEB5o165I6UYUX3ST189+XBe0UI/R6aefma/5RxjQWl92nwMukPZGKEwONerEhxlDICF1kvcCB1oFjimLvN/yxnSyQ8EInGR9NGK6HEmkVTS2IZy7iWPiOFkZTs8a5Rw=" title="Protected by Outlook: http://sanomanet.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="112">sanomanet.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomanet.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=vqt3jjirBLHYIPRAHPFlFFbeHNemGe3KAN0FReCPW%2Fc%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomanet.fi/" shash="LMHXwfUdcDYHNXFclMNuSq6bMrzeGhnw5GNGzQ1PkVX0IN8f4MBGMcC5v9411eNntc8R5frfKFU2ImriMln8d0bLqvK/NJPbT5gkxd76VBU8rNqBtMHFPbjrdDzhWMC166MRnd2POmWuABaQTqmNmflb4wMtYlmvk2LaMJSQYAw=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomanet.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="113">http://www.sanomanet.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomanetti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=V6U1riQWuFiIx0X5j%2Fs8etDN5iIO6f%2F2cl61jt9bVE4%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomanetti.fi/" shash="UG5/RkKugMSOAGKfrBRjjcP5ES9/N43/ExBAr2P8zmlBmciMm0rpP0gAcGmKsFvSYNKl9Qz5pw6Lda45F3cODiXUryrn6yv9qJZRAemPxvxhTEzONCesgw5Yy0K6agFIgYRyhVu+evzAVGmA1mzbOCsji2+ulO3YT/DdHqOhnE0=" title="Protected by Outlook: http://sanomanetti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="114">sanomanetti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomanetti.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=FIJVdqdcbJqFfZvfVH24ngHbBEBF2%2BLIWbzu7ENzgtc%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomanetti.fi/" shash="PGlEi3M4W17ZQw5b2O4sP021ottU6O+ky4mf5I40HB34zXmJG7HdBhwGcOWhpYylOedUJR0+/nFPFbfPKqjJJQYn9gN1/rQsSsRhNFA14ZBWDA8xHzveV8ka/HkSMDot5ibnQ5FefIcridQjPcThGdUHo+cdls0ZUgvrR4N/W7E=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomanetti.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="115">http://www.sanomanetti.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomapark.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=QnXlwYNg970kMJcS6wFli%2FZu5J5AqRlWpib79VNSBwE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomapark.fi/" shash="Tyw6BwMOPtxGKZP3FNGYeN3juTUqiaRRx8sQfeFx4Fc6Cuq498p6rCHkItNouhCmduG8ZF+LfSXP9QYMZ84MSN3btRo95Yk063EMb7R0pk+fEBcgw9SjtHlpgJ1ln14A1eU6kig5b3fpX/Ye5frExPLsijzRyr2j7SkpjZnS4ZQ=" title="Protected by Outlook: http://sanomapark.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="116">sanomapark.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomapark.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=JLptrca63ROFzYiwkn9d0dubXOaLaoqgXdAhramsgAY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomapark.fi/" shash="V9cBYpTIefGKXjRnxdffJN08HMisN7ZTXDdYAeUe0x8gu93uHdYcB+QdFiGWjr4T8LR0USOJtI30yDW4SBuNw7weu/3tWlIS68lge8X4klLslEzU41VXAobjAR6xiiyYbGRVX2ztm+UaqAExt/wisz3epBzTZZNL5XCIJ4MQ3OM=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomapark.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="117">http://www.sanomapark.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomasampo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=qRlNBgKTVm1G05KuyXJOK9%2BOdfIlEqdzFXaBFKsvlek%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomasampo.fi/" shash="KJ17kZ4uWnJfzWdP6QNwutGhfnIcgFosRynLzJRzDHMr+9E4WWdwNhPmRSdQF0bAF4VcRP6wo8XjFS0AobBhgVqWp+qk29AWr8/mvWhp9DwoWB9TJ1YF9qNa1qNCMb+bZ1+3Z+EZy0ChaFXOS6xEcirVOfod8Vhlo7bWZXyk47I=" title="Protected by Outlook: http://sanomasampo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="118">sanomasampo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomasampo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=GxwcC9u5GybaKarGElYzX8OZkIQwz%2FSFggp%2BY2afRnA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomasampo.fi/" shash="O5Is1JBJMtXH2QVpLXq6nprNetdqZl6MA/ubJhAR5eNgz61r2rLRAS3DjB1E246B+l9vHyTPFrYiEK5H/Q46F0xfst+Y/h4bMkYg6ABCEXyA11/pj6d6d5pjK2mo13iyQxG00nncwzTrHm+AWn3nkOIfTEv7K72mTuCekqQ/3H0=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomasampo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="119">http://www.sanomasampo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomatori.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=bvLf%2BUDbtMozFxl1gUP3782l2Nt5UkkmoKTpwCCJ5hk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomatori.com/" shash="hbQYYAivCDUiL9SkKUCM5CO8L8+Xx7h0Ps9v98LOuiVeepLa4Aw79Ns5aPI9kvE3Poms2zkwELyl32DoLYFrnHgA74E43RJcaYd0NCLq9SOqBIo3z7c4JqWJ/MUKRhb7mpUx8/zGVZAeZUEVIDBGJAGsRfK35DO0YszVzKG46Kc=" title="Protected by Outlook: http://sanomatori.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="120">sanomatori.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomatori.com%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=iSpuGE%2FwQ1MQ7S7twgpneTLFkomJotsy%2FsH900b%2Ba7A%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomatori.com/" shash="eaXEfxQMG7oKYpbHFlWJaZAtAo3s1uuQtlJ6Vqy88uKZvchetgEPkEeJEda0v5C6kIKttA7UrHrZGMmwKZLfCS/BVX0aHxfTCZZ0okLjaxf+vzWtFBNH5jcPukQuJM8qu03nyZafcOqnUMi/0CqTPyXJENlFpHTAlkttEnyD58E=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomatori.com/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="121">http://www.sanomatori.com</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>rinnakkais</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomatori.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541371556%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=%2FA42fct0WYvu0Z12t5ZCBAY7khS6hC7rRKkNHVSIFKA%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomatori.fi/" shash="FJnocnIOjQbl/6vc/8v9xpT/WV4AyyDo0B4wj1Ft/5QKV0kPiF2FjUIMUiQDhSzBhwgIxXEPn9Pa/y2d+5ARwje79eDEB5ZRftrSihW18N2XcZS2sg15rUpipWuFYOFUQo4zjI3cDqYVln6W7B3gdXpSwbMjvmwngnhd2SVVdK0=" title="Protected by Outlook: http://sanomatori.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="122">sanomatori.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomatori.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=xsFkbRU9L8toy%2BUqf4n0awnHmuIEhQMz2S6sp6WAAHk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomatori.fi/" shash="BGajlk5QYdrqXBOoFXogGLB2wDlHFUn/cfV0Ei1os9Q/HMs5oYrgrz9BWgMHOA9xURkGJlocK9tOWj/H8+1+LBgl2Csvq4Rjze9ojt5XueP0+ymRy5e7O3rQKnqcNN9YRHbehhDhSSeqLFTXrWSjFbw1hznuh/+xBgt91hluews=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomatori.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="123">http://www.sanomatori.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomaviikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=gPB8VSLuPa5NLXiQMm97jODLUMMyI0XoBx9CpNYablU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomaviikko.fi/" shash="hfWpW7Y+5wEHEWCyXjDO5LANJs//c4s1TLiRq3BsnfGnAGJ5R5VbwgGGybIaEVF6YCroqY7WX3kZTkkBqFpYd7FCy8PIErdc/p9DuVl5StEqGrPvvmMYA06RhkQkGqZvSLknjomc0m43k1i6+OEleGnNMN+NXgQHvG32jQBmiwE=" title="Protected by Outlook: http://sanomaviikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="124">sanomaviikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomaviikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=IIMSV6aPyp0YU%2FrRM7b0CgjlfUBwXDkWNW3ycak4T%2B0%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomaviikko.fi/" shash="qSRU5zNG2MlBwY2udlPPczX/CPP9qqUOlqgHxtLfEPZsMXtFlkCmdZ4j/t35oaqa7gQm+8a7o2cz9pKqK65VPq9nUwVVjnk9v7kcwGS8kDDG9CXH/lEt3jSwfisd2ZDEDI33t1HIrG/NPZKUw5lrJz1bk3VjPilZbQEkDXsoiM4=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomaviikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="125">http://www.sanomaviikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanomo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=oJwdNi33ML7a4DDeozaUXZqWzD6Z8532KbAVWKsUvpE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanomo.fi/" shash="IawmqsaElMMO7Ihf3sGLAagbGQyDqg7aAi9d4TyeUsPJHZCMYYZK97X0X4h0O83bGwmjuc1bDFbvBi4KBXJ5JH28y4s0UNDlVoSg7rG6/URUMxE/gqptfsVIBwOnZYZj5sO9VeV6/Tq42SVWlnn4yDEtJJ+f1RRPqiM/TsE+V/4=" title="Protected by Outlook: http://sanomo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="126">sanomo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanomo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=WNSh0tO6ijj1aPifEmG6VWimAF%2B03LRzdZuh%2BeEOyC0%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanomo.fi/" shash="Md1G5FNzZbPn+fUv8CByHAI47geFgibhpMvrD3uZeLlcCUYMHxvJ/OeZZEwT6i43z8BQ53I9wPbqbPZ4of2m/X0jB8+x/c7pW3ivZeKTe+fpyXa6/k1OQK9qn/1sZZarJlO3NCn+ceiu2C/6M7UXrUklfjHGKX2sfhpScr6giYE=" title="Protected by Outlook: http://www.sanomo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="127">http://www.sanomo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanonet.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=VQxfGBNfPK2TBa0UETq5JYKsCAvi8i2HnWLeHK9KTJU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanonet.fi/" shash="DJS5xNlN7CnwQR5FWgudOKWhmEvnlsJ2Or1xozJ1WG87Lo5Na/pee7O17hyyWkKvyG2tQza+UuCRRLlQWZos69HIktyNQDeJG+NUFk6Zs3iXGG805VcTenxEKbII5c8ONzabLJS38UrOYuF3LnNpmR2VPct1Yl7dWzrNGs7U7wg=" title="Protected by Outlook: http://sanonet.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="128">sanonet.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanonet.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=5Xy%2Fo6K27ybponbsHZbGgaRZC9fh7dP7U%2BikeuU4P6k%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanonet.fi/" shash="gKVfJlJYWkcfuKhl7jmJdSVtu6fgwl0AaoZEyzZYge5jcRgbmq0kKgSadRt7kUGHtTbuCq/an0AJstitGDlyfeboFYNd1HDvoquovZ8ivUiqxWynMoom0+EwHZC3YA++UBOs7sqxEBkR2mUuGvwWraT/nzpvnR/JDrCfxRJOFZs=" title="Protected by Outlook: http://www.sanonet.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="129">http://www.sanonet.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsanoraama.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=eolSKsV4Ay3h2L0Vfxr%2Fx5b7Fr42MMcZbLMB7%2FuxtPY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://sanoraama.fi/" shash="njpWhbMxMw/pPzvWCXmaS+orpEAH23u+KBEn32dl7ZulZp2KBe3ucK4KNZ5vhvUC6JaJeFPGMK5FdRMB1MwcI0ZbLDSGLlLW6GFQcX91GzSiNP7yJChp0xGWjZpLprvmWRx47IGzLlmeCdgSJw5fizfJrQdKdekTPy+a4qSbJ3g=" title="Protected by Outlook: http://sanoraama.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="130">sanoraama.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.sanoraama.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=SG%2BuIMhhhlzlESzrud%2FxonZBAxEwOunNx9BRtNmDJV8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.sanoraama.fi/" shash="EpIfP44iffj6Ex84VHN34PqnK1sA99zha2l3livVik9sGdm5xpRTnDAktko6mMPxdfLDwiMiOxJXhT80nmugaNUTJ8ysr9QQcIoGbZEzsWQHobu8D+/nWfkjqAvfKPjeMcOnqEnvYNT1LZzJKlrGxwZsKoSxMCiT+t4DYacShWE=" title="Protected by Outlook: http://www.sanoraama.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="131">http://www.sanoraama.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fshit.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=LldtndN5z0UA93Riy%2FOOzkrAPigywLiqhdqxQkh7yMQ%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://shit.fi/" shash="XEmEQkhxfo/YO6qf0qqf6jJonwD1sZ+T6osD1i/9PPaV8vCade7JPJQeAB4OgUQGWKysuvVEMYDW+C0lwHyB5lbObAcrlC5r1steA4wByhL5KDTFplh2ftrq+PxrVVkRegfo0/pNG4qOTzsTmpjgoxvNYGo3c3HXNLcRADLEgxw=" title="Protected by Outlook: http://shit.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="132">shit.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.shit.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=zzsWFiXalUEW2lTknJUXyba63fGj4%2FES2n5BPSrU1qY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.shit.fi/" shash="M6eHQ2nyR3qKuYMiqMl8H8zXuVxN22qAJyQbe82jQ00AfPyVWSYwUoXhlW/ORV/cGtCfmNku+w7W56Udi/oZfPV/GoYOjYrI4K+Og9aQpqpSahakjtIl1J4xzkGoOsOUPokN9fDiwhhybhqNEvYoYlb3UPahInCNhqgJDIjaWZg=" title="Protected by Outlook: http://www.shit.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="133">http://www.shit.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2012-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsiivo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=2nLb5fbtPxa7i5xHdybl3BQB7XBLimEpSZqf0Q%2BUSds%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://siivo.fi/" shash="SCnA3zSb+zb3k+HvkVWynrum0lFaAS4APQJzgQvAUv5XgB6rBVt3mmdsNY7PW/2YBLgmGExS+NyNo9SIdacT50n8oG4ldn9DvzrO3l/hDzSmYqnOX55lSV0EnEH5mglwkwdmQ4SmrZZ0w9ahe/QB+IjYNedQZ64M9g03WFIgE+0=" title="Protected by Outlook: http://siivo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="134">siivo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.siivo.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=fmXKqElgdSB3wfi8id13zZa2jqSpyM1yVUmQ98396dE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.siivo.fi/" shash="CbTVDzDg7KUxEga0kpIZ7Y/G5j8hXlrsfNGh+8b9g/D9DWyjLggswdXRhKW93B/Bg0c7+1lpBqIjqC+0ChBQAdj/QILddj5CtIQqXAMF8PGfGsXruqEwyNQs4Vg/iTOTEdKVceFs6q6KifmVZcFDgXgGH6YmmEpWaxPUuqpyAUM=" title="Protected by Outlook: http://www.siivo.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="135">http://www.siivo.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2017-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsuomisanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=yg4fMK6U6w8EIxaAoN%2FVjnk1Q3wdS9ACeQb2xp%2F1aqE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://suomisanomat.fi/" shash="Oqt/vpbEoqMnJykhTk45qidjGZR2WpRtGkO1lB0UWZnG8Et+96326gFEBl+oUUf4AF4AlTF6uTjYfCRUGqGodsI2KYNztC9qL+ZCvV5ru8oML7vt+MsdDQYkC6i7RYMDZK/1DYgf8nTuJ1OyVCIjtzPor8m4nplA1GS9dOZTHDo=" title="Protected by Outlook: http://suomisanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="136">suomisanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.suomisanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=AIumSkclJNtU3MGf7fl1nhfqxCJRpqItLpMIe%2FaN9f8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.suomisanomat.fi/" shash="jAhylM09mgZlZ7kD8bV+tqGklm02uIvoiRIlN/DlYPuvuQHpM3k1BpSL3tYBsthRBaUs1bx/BtUtH8tt2xeHBrTcVqTq1/vX4nniJEsCqrdPoZyEj1jzEP46xHYnYYP/iS8jw+Q1g1Tqk/6SPF5Iqzocdex47RZv7TngRFD+OIE=" title="Protected by Outlook: http://www.suomisanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="137">http://www.suomisanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2014-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Ftiistai.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541527770%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=5kzVRd9dQB%2BtGzC8jRMsv63vDxSHZ3wKWu9h%2BYH6onQ%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://tiistai.fi/" shash="u2+tXwebRG162biysCx/hW+zygozPRzB16lj+KdaMLdUKS++SNS5z25ojB5fWrPuZoMY0OUZaMtWZ6Yui0Wwgr8YwrOmf7ho61Nm6wGKYEjPMH6/jyNikCcFitrZMiUxYGkYNLGHVoOH6w5usKq6comFFWx3I8pqrw559Err4rk=" title="Protected by Outlook: http://tiistai.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="138">tiistai.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.tiistai.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=eoVoa3akRmH2sD4tp9mWigPcR0x9m3E7ib%2Bou2kB%2FKk%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.tiistai.fi/" shash="PG0301JPGzcOazy09s5VWcquJtgsa+ZsqjWYZSdkG/qPBJGpHJk28XWjn4PPmKog4VKxXS4DsiNeGAo03DVeoKTvUfSysDENvY18YglXx7K4irZBnH3DfTTkOS+pOdr50lrynXkzC/gPjOueApOHssD6uK42imgtapolVHZcmOs=" title="Protected by Outlook: http://www.tiistai.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="139">http://www.tiistai.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fvenus.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=q%2F2V1D32e1IMkVFheTI8%2Fn9ZwaCJVCGFuIrTxtcXTCU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://venus.fi/" shash="ptRf9CR6uQMMP0fv4ABMLVXM/DeLchY+IUt1gsjU9jaydQuwg/KToT1qhTS6ivbAiGiwW9UYRSW5gN0OgK30QSCKeU0CwLsx7aodUw8noCIwiukN6P+1waBswwQei7NMO2PepFwt84gkukIUEVodZJIlrNMmT9rIQcJR/SbEw5U=" title="Protected by Outlook: http://venus.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="140">venus.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.venus.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=wYedxfirrUvBP5npkXcJveUwOGV7OSUvKsTV9HsWBmQ%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.venus.fi/" shash="VETiascXzgxSy1rZGLOQYQYFxxD2BfswSQFWIHDVTn3ncnQfQR0H5imq01GUycGkgPw4MYZe0+3Yp4l1wAuyXjw2WFrnUksd6k2Tr/pPuTfEqnaSCqzX64ZxbmeNyIhQByIUe347YNooOUhNPFBVjRwkwXv9aca0cMBj0fF50TU=" title="Protected by Outlook: http://www.venus.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="141">http://www.venus.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> <td><span class="Estilo21"><br aria-hidden="true"> </span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fviikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=r0iSD99XAeJoa1nMF51PPFBs%2FqKmsIsVOk70oJ940mc%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://viikko.fi/" shash="TDJKPCIfNQNUl7v+aOpGmlySec8SawUvgl5U1aBAywGnmpvAlB6A/vSzcNIJGbNfzgOoXPIEKWD5iP+viKiqqL87VblkZrzkN/ywt3P8uTxR7Y5Rh0qK//omy5v2HI1Oz15cf+Z1sVz3Cc9/McZu3LA7eZmdW79Bi1kKWwnFB6o=" title="Protected by Outlook: http://viikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="142">viikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.viikko.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=%2B%2F%2BQ4YxngE3C6rwQCgQn8Fuwg4NgUkdkuTZ6nsNUYRI%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.viikko.fi/" shash="O52vFXZz4VuDIHmcVRRuYIhdH440FNvVgOB6T8kDC8UlvreIRq/xn/BjXqJI2paKkgT9YRcsh5ffFI7/b/sUm4L5HvaN+hWNo3zvjSxmjghkVVSFxnBrgk5BXStXhWms5Z5ZrHTSs4yHOCJ6Zlo923N+MHpLZZtbbsnSuIH6haw=" title="Protected by Outlook: http://www.viikko.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="143">http://www.viikko.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fviikkosanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=TJ9%2BAznZIYvbabQT0r%2BANRgQ23VNbpwS2XJeiHCGme8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://viikkosanomat.fi/" shash="FxMOwuMy0Y52GB1cDOvCTgnxkfJoSOGOCilS48L/T23rbIWW3UJU+uHbdDKDrl4Bu60p3/6OaeON5KMMS4Ze/lZYl+vyQujW2j7DNgQqTtjzZGNGGhtH/kM8r1GZRHxP0UfuXC0MV/Q5D/oAZrIFRZWVjKmXhfylVGppUuYg45M=" title="Protected by Outlook: http://viikkosanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="144">viikkosanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.viikkosanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=cRnwIVh%2FSDB0AU8T5f03%2FPJ32yCf4lBUv6bAqqrpVEU%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.viikkosanomat.fi/" shash="MbeRoOs6gJfQkYZSkiytZmDog6Y8ZO8TorsP4fOxnQj3bTp8GrP/z33vJlmP3oWHY7pLLEWd/khX8xTXoT+t72nHK39HBQaKFqpQrkJN/ZFO7qRPeSaUngmvb/FZ04lP/tGDuo7sJFoReAQdgWWpx2WhlG70YIdTcO7h+Uc2TRo=" title="Protected by Outlook: http://www.viikkosanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="145">http://www.viikkosanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>blogi</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fvuosi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=DZm%2F5ViDHoXf%2B%2BQNybC8LtH8KOIS1DQnT1a721N2kro%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://vuosi.fi/" shash="P2Q5VZ1wcSPBZbfTcc2z1lGoUvU8C6ken5H+cgO4q1vdLdSz1pzYGpC1b+H4tJ93deg+J23iDAHtbrCiri0J0ceqqWENYnwiJqDHjPTrQfWSD6VD55C6+Vm2ucmwjlWB0O4OvyF8rxK7KwqMMZa0BJ6gMKC8aNO85vv/oatj4bI=" title="Protected by Outlook: http://vuosi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="146">vuosi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.vuosi.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=5YPjFvT8X8pfl7ICgZMnuizdFJU25V3fAYodniV%2BoFw%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.vuosi.fi/" shash="vUTqdTMPaLFugq413B+mRsWvfC4k30tly9vSdMbXcbI45u1OJvx2QQsRpCirl/yH4mWVI365/1TUk2L1HoxHbFdNbwTl5zk1AhFJqAIVHNdeR3jq39g62JWBcgKma4P15+wJiQxfGIAxcV8hlOO5kJW1BGCIMPE4f8Q+kcKu9WU=" title="Protected by Outlook: http://www.vuosi.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="147">http://www.vuosi.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fvuosisanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=he%2FPpqulHxYsRGGZkFZ2e6sbR4RsI1FUIBGeilAokn0%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://vuosisanomat.fi/" shash="gLc7tNO0iIFB8XhPb1raHRzdIUup7N+evwRuEMYP5MOwklpruo8+Yz4ILYypeFZNrkNE0ZJ258O/UpjiAIMOdDn8obUJiSQplzYLN0CGscTQJZY5h82mfBCMw5oV124y9lNUVePEeQzuRCdphzFpTo+9vTaZO9p5wKYfG/YcVZM=" title="Protected by Outlook: http://vuosisanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="148">vuosisanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.vuosisanomat.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=fr7sbyIFBsq4SUM2pXwtDyHC%2Fh3Ue%2FMcGwecpUEGqlE%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.vuosisanomat.fi/" shash="eP5KhE1bjRkrxqEo3yBYjRl/0h0K4YdjphlGesru7sS8bewxZq3jq2CYUrQ5xCQSt1Emo8es7fI0vT0gzOkBCaWBdLLT+SO+GD5rz+OahOEvGIwlmsfEvS2a4bQ9JQk6WV3Ib7jWgkegcq3wMjvuq/3q/uVGoXunKLaCmFefswM=" title="Protected by Outlook: http://www.vuosisanomat.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="149">http://www.vuosisanomat.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>1999-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fweek.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=tUHpTsOIO7q6s0D45HZ9P5V9HZlcEi6KrEco0l7RVTo%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://week.fi/" shash="MFaqfarGF59fbdFYEv9vq8eDGyOtTz6ajf0wQ0KJb9wy+XE0AcTNTX6OSwNxvgMqmH22xbD1ngvrmgwI4iLROmpnUV4MaxVisyA+nNiKBlJuYBcC3Q8r2s84PcovKvYwQLefbF/Y15zo/9R4lRT2TbKglv3zGEXiU7JYitF2P9U=" title="Protected by Outlook: http://week.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="150">week.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.week.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=aZnWFgqFqDoG3DNeSG%2FjKx%2FwfCeoYX6nveHGFxLmdxY%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.week.fi/" shash="tTKNGukXodjTFMrzwr7R7aHfOdzodceDUksOnO2oWsV6/8X81g+xdl3E1NjNXguDwkOscIpmzM0fIrt4kk6S7qX1Pj9V4kyWsST1JF8Xg3+sLK3FXJSHa+5UX4zTTF2bazV78SDmUQ4Wa25sUOdfOMUS9X7PsuTSKRcvotww7a0=" title="Protected by Outlook: http://www.week.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="151">http://www.week.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2015-</strong></span></td> </tr> <tr> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwincapita.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=1a3Cbi9B%2BKizIQ4G7qz3ixwQUlWDuxiz2B9OJSMnOR8%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://wincapita.fi/" shash="qOlxxO43JMC6jEIUXDMfIfFKrXfuGzKhJby2mKiM2/B3sEqHD6em1F4SXioaAY6aptxwmjXQrpq57eydoIiy/MVdsA3VOLiAMTmMn/Wc46oNyHM8ZgZXcmlAmrxmp8mFHNUpt07LGjywDduoblGO0sJKoAw7sWZ0F43wF7pCo+w=" title="Protected by Outlook: http://wincapita.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="152">wincapita.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong><a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.wincapita.fi%2F&data=05%7C01%7C%7C9d97ec694e2340ae124608db76d9ea18%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C638234450541683984%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=LhiRonJNtq8XCMUP0GMe519NttX9G08htVzvluzTf18%3D&reserved=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="Verified" originalsrc="http://www.wincapita.fi/" shash="ja6vJBUsyyuhCqlxHHfhaqGViRgZGwoDmCxQO2LAzlg1Z2SpE8nUEaKeZLQW38ExBWVwNXu7TmzmlmvGepvLg+jSeWC/Nf4XVWwlSArELKpHWiIQy09tMt/3Euv5Jd6Ejldlf57lzbXWFZO00VWAdNd2i+sdZ1XjhCnZcWdVvp0=" title="Protected by Outlook: http://www.wincapita.fi/. Click or tap to follow the link." data-linkindex="153">http://www.wincapita.fi</a></strong></span></td> <td><span class="Estilo21"><strong>2009-</strong></span></td> </tr> </tbody> </table> <p>04.05.2023</p> </div> <p class="Estilo1"><strong><A href="http://www.nettisanomat.com/"><br> </A></strong></p></TD> </TR> </TBODY> <TBODY> </TBODY> </TABLE> </BLOCKQUOTE> </BLOCKQUOTE> <H4> <BLOCKQUOTE> <div align="center"><STRONG style="color: rgb(0, 0, 0); text-transform: none; line-height: normal; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; font-style: normal; font-variant: normal; word-spacing: 0px; white-space: normal; -webkit-text-stroke-width: 0px;"><A href="#alku"><STRONG><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="6"><FONT style="font-family: Verdana;">Sivun alkuun!</FONT></FONT></STRONG></A></STRONG></div> </BLOCKQUOTE> </H4> <tr> <td bgcolor="#CCCCCC"><h4> <blockquote> <p><a href="../../../nato/2022/01/0428/etusivu.html">natosivulle2022</a></p> </blockquote> </h4> <p><strong><font size="6" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><img src="http://www.nettisanomat.com/2022/12/07/kuvat/19992022joulukuuw600n_10.jpg" alt="" width="600" height="300"></font></strong></p> <table width="640" border="1" align="center" cellpadding="8" cellspacing="1" bordercolor="#oocc00" bgcolor="#FFFFFF"> <tbody> <tr valign="bottom" bgcolor="#FFFFFF"> <td width="599" height="55" valign="top" bgcolor="#FFFFFF" with="400" ><p><strong><strong><strong><a href="http://www.nettisanomat.com/"><strong><a name="ma20230710kuva" id="lauantai119"></a></strong></a>Maanantaina 10.7.2023. Kesällä maustetaan</strong></strong></strong></p> <p><img src="http://www.nettisanomat.com/2023/07/10/kuvat/IMG_20230709_141649_096~5w600.jpg" alt="" width="600" height="356" > Frans maustaa annosta kaverilleen Rasmus-kissan tarkkaillessa. Tarjottavaa oli niin runsaasti, että kaikki ei mahtunut pienelle pöydälle. Uusimaa. Kirkkonummi. Björkdal sunnuntaina 9.7.2023 14:14. Kuvat Pertti Manninen. <a href="../../07/10/etusivu.html">Kuvat</a><br> </p> </tr> </tbody> </table> <br> <p><font color="#cc0000" size="6" face="Arial, Helvetica, sans-serif" class="Estilo24">Nettisanomia loka marras joulu <a href="../../10/15/v24.html">1999.</a></font></p> </body> </html>